Ezel

Ezel citati

Citati iz serije Ezel:
“ Usamljenost ne znači biti sam. Čovjek koji ne može pogledati svoj odraz u ogledalu je sam čovjek. Čovjek koji bježi od svojih problema je sam. Nitko ne želi biti sam, svi žele biti u toplini nečije prisutnosti. Sam je onaj koji misli da ne zaslužuje biti voljen. Usamljenost nije samo biti razdvojen od nekoga, usamljenost je kada ne postoji ''zbogom''. Ostvari  sve svoje snove, jer svakoj priči će doći kraj. To je usamljenost. Ponekad usamljenost nije samo tama, ponekad je puno više od toga. Usamljenost nije samo okrenuti nekome leđa, usamljenost je pustiti ono što nosite u sebi. "
( Ramiz Karaeski )

" Ako je ljubav tvoja sudbina, to znači da ćeš ostati uz one koje mrziš do samoga kraja "
( Ramiz Kraeski )

‎" Dva stara prijatelja, jedna beskonačna borba. Kad je u pitanju osveta, dobro i loše stalno mijenjaju mjesta."
 ( Ramiz Karaeski )

‎" Jednoga dana, ako jako poželite nešto što više nećete moći imati ...
Ako ste oca kojeg niste imali grlili samo u snovima.
Ako ste do ludosti voljeli ono što vas ubija.
Onda znate od čega možete odustati da ga opet zagrlite. "
( Eyšan Tezcan Atay )

" Sam je onaj koji misli da ne zaslužuje biti voljen. "
( Ramiz Karaeski )

" Naposljetku, suština saznavanja nije u tome gubimo li igru, već kako gubimo, što s tim spoznajemo čemu nas je poraz naučio. "
( Ramiz Karaeski )

" Ima istina u koje nije dobro vjerovati. Znati mnogo stvari ne znači biti mudar. Kad kuješ svoju sreću ne udaraj bližnje po prstima. "
( Ramiz Karaeski )

" Ako djeca uče kako se živi, onda odrasli uče kako umrijeti."
( Ramiz Karaeski )

"  Svatko ubija onog koga voli, dobro slušajte što vam kažem. Netko gorkim pogledom, netko riječju laskavom. Kukavica poljupcem, hrabar mačem. Netko ubija voljenog dok je mlad, netko dok je star. Netko ga zadavi rukama žudnje, netko rukama od zlata. Milostivi ubija nožem, jer se mrtvo tijelo brzo hladi. Netko voli premalo, netko previše, netko kupuje, a netko prodaje. Netko ubijajući pusti suzu, a netko i ne trzne. Jer svatko ubija onoga koga voli, ali svakoga to ne ubije.  "
( Ramiz Karaeski )

" Ne misli da ne znam kako će ovo završiti, Omere. Jer znam. Ova igra započela je na groblju. Ondje će se i završiti. Započeli smo takvu igru u kojoj ja ne mogu odnijeti pobjedu. Ne misli da nisam pokušao. Kako se natjecati s mrtvom osobom? Jer mrtvaci uvijek ostaju pozitivci. Dok ti uvijek možeš nešto skriviti. Znam po sebi, Omere. Zaljubljeni uvijek na kraju podlegnu mržnji, a ne ljubavi. Toliko se ljutim na Ejšan, tolika je mržnja u meni... Kamo god otišao, moja mržnja jenjava samo na njezinim rukama. Zato, brate moj, znam kako će sve ovo završiti. Kamo god je odveo, na neki način, vratit će se tebi."
( Džengiz Atay )

" Teško je voljeti, još teže ne voljeti, a najteže je naći voljenog koji te voli "
( Ramiz Karaeski )

‎" Nisam mogla vidjeti oca. Ali imala sam osjećaj da me promatra.
Nisam vise bila njegova kći, nego žrtva.
Vidjela sam to milijun puta.
Kad otac uhvati plijen, tomu više nema spasa."
( Eyšan Tezcan Atay )

" U najmračnijem danu, u trenutku kad si bespomoćan. Ako sebe žrtvuješ. U trenutku bez imalo nade. Kada se žrtvuješ za  svoju djecu, ne za sebe. Nitko tko u srcu nosi ljubav za svoju djecu nije bez izlaza. I da su sva vrata zaključana. Kada te ima u nečijem srcu, nisi zarobljen u svom kavezu. Beznađe. Možda je izlaz pred tobom? Ali nemati vremena pronaći ga, to je beznađe. Beznađe nije suha pustinja. Život koji se nastavlja, prava je zapreka. Život koji te ne voli, koji te gazi, prava je zapreka. Dok sam bio mlad, mislio sam da mogu zdrobiti svaki kamen. Ali sada sam ostario. Ispred mene je  nepremostiva planina. I vrlo malo vremena. Imam dvoje djece. Jedno sam ni iz čega stvorio. U njegovim je očima smrt.  Drugo nisam nikada vidio. I znam. Smrt je na njegovu tragu. Ja, Ramiz Karaeski. Iza mene je dug život. Ispred mene dvoja vrata. Ali samo jedan izlaz. Pravo beznađe je otrovni plod izbora koji si napravio. Kada ništa nije u tvojim rukama, lako je prihvatiti. Pravo beznađe je upitati se jesam li učinio sve što je u mojoj moći. Pravo beznađe je kada riješenje imaš u rukama, a onda ga ispustiš. Problem je katkada, što čovjek tražeći nečiju dušu, svoju dušu preda nekomu drugomu. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Opet si ovdje, Ezele. Jer je za osvetu potrebno naći odgovore na neodgovorena pitanja. Ali ako igraš tisuću i jednu igru, istina neće izaći iz skrovišta. Istina nije dio igre. Prije kraja igre, nećeš doznati što želiš. Zato što je istina zadnja prilika beznadnog čovjeka."
( Ezel Bayraktar/ Omer Učar )

" Budući da će doći kraj svijeta, zašto čovjek ne bi bio sa svojom ljubavi? Hoće li ljubav učiniti da sudbina ode ili će sudbina  učiniti da ljubav ode? Nitko to još nije shvatio. "
 ( Ramiz Karaeski )

'' Onaj koji ostane vjeran onome što voli, odustaje od samog sebe. ''
 ( Ramiz Karaeski )

'' Katkad te život tako preoptereti da ne znaš tko si bio na početku. ''
 ( Ramiz Karaeski )

" Možeš li doći do istine skrivajući je? Možeš li u svojim uspomenama naći ljude koje tražiš? Možes li se držati nikada proživljenog života kao da je pravi? Istina ima toliko lica, možes li vjerovati onomu što vidiš? Sve o čemu si sanjao jednoga dana može postati istina. Hoćes li moći zaboraviti osobu koju si zaista volio,a da ne uništiš tu mogućnost? "
( Ramiz Karaeski )

" Najteža je pobjeda, koju čovjek dobije protiv svog srca. "
( Ramiz Karaeski )

" To je zakon života. Kamo god da kreneš, vratit ćeš se na početak. Koliko god se promijenio uvijek ćeš se vraćati na mjesto gdje si bio sretan. Koliko god bio uglađen, ne možeš ušutkati zvijer u sebi. Kamo god pošao, nećače, nemoj to zaboraviti. Svatko se na kraju vrati rodnoj kući. "
( Ramiz Karaeski )

" Znaš li zašto su nam sudbine zapisane na rukama? - Jer ih po potrebi možemo skriti.
 Znaš li zašto je to tako? - Zato što snaga leži u skrivanju. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Svi kažu da traže istinu. Svi žele da ih ona spasi, ali istina te ne oslobađa, nego lice voljenog s kojim se naposlijetku susrećes. Netko samoga sebe žrtvuje da bi saznao istinu, a netko drugoga baci na lomaču, ali ono sto očajnički tražis zapravo nije istina. TraŽis sebe kojeg si ostavio u nekoj kutiji. Ako nisi voljen, neće te spasiti istina, nego nasumično odabrana žrtva. Kako je strasno hvatati uže od laži da bi saznao istinu. Strašno je na koncu vidjeti golo, okrutno, nemilostivo lice istine, ali najstrašnije je čak i kad imas sve trčati, ali ne za istinom, nego za uspomenom, snom, prikazom. "
( Ramiz Karaeski )

" Katkada poželiš nastaviti sa životom, ondje gdje je stao. Ali kao da te drži neka ruka. Znaš tko je, ali ne možeš se vratiti. Tu ruku ne možeš odgurnuti, to lice ne možeš pogledati. Bježiš mu, a on te vuče u tamu. Ne možeš se suprotstaviti. "
( Eyšan Tezcan Atay )

" Osoba koje vjeruje u sudbinu, ne vjeruje u slučajnost. Onaj tko vjeruje u slučajnost, ne drži u rukama svoju sudbinu. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Sudbina ne razdvaja ljude. Ljudi se međusobno razdvajaju. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Grešnici se skrivaju u tišini. Jer neki su grijesi ta ista tišina. Prvi je počinjeni grijeh poput ljubavnice koja čeka da joj se  vratiš. Nakon toga se sva zla broje unatrag. Sva krv otječe do prve prolivene. Onda se možeš vratiti tomu prvom danu.  Isti grijeh možeš tisuću puta počiniti. Ali ako je grijeh počinila tvoja voljena, kaznit ćeš je ubivši je vlastitim rukama tisuću  puta. Ako se tvoj grijeh razveseli smrti, tvoje će se ime uzvikivati do u beskonačnost. Dokle ga bude imao tko čuti. Kako  naši voljeni ne bi platili cijenu naših grijeha, katkad stražarimo ispred naše krivnje. Ako onaj tko počini zločin samo  povuče okidač, dobro, ali taj je pištolj uvijek uperen u neku drugu osobu. Ne trči uzalud za prvim počinjenim grijehom.  On će sam doći k tvojim voljenima i pokucati ti na vrata. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Svatko na kraju plati cijenu svoga grijeha. Nekomu podnese račun za života, a nekomu kad umre. Ali svatko na kraju  plati cijenu i grijeha, a i svojih dobrih djela. Prvi grijeh nije nalik na one sljedeće. Što ga više skrivaš, raste poput lavine.  Platiš cijenu, a dug ti je već narastao. Cijenu prvog grijeha ne možeš sam platiti. Što ti više bježiš, više plaćaju  drugi.Tvoj prvi grijeh odvući će te u pakao i tebe i tvoje žrtve. Grešnici se skrivaju u sjenu jer se neki grijesi mogu počiniti  jedino u tami. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Ni jedan se kraj ne dogodi u trenutku. Svaki te kraj prati od početka. Što god da ti se dogodi, sigurno dolazi iz prošlosti. Sprječavati neizbježno, ne znači samo suprotstavljati se sigurnom kraju. Da bi se pobjeglo od neizbježnog, zaustaviti vrijeme nije dovoljno, potrebno je vratiti se na sam početak, a vratiti se na početak ne znači samo otvoriti korice, nego okrenuti pravi list. Znate li sto je neizbježno?Jednoga ćemo se dana osvrnuti i shvatiti da svi nekoga izdajemo. "
( Ramiz Karaeski )

" Usamljenost je trenutak u životu koji stalno započinje iznova. Izvana se ne može razumijeti. Usamljenost je jedna velika  laž. Usamljenik je ne može dijeliti. Usamljenost se ne dijeli. Dijeli li se, nije usamljenost. "
 ( Ramiz Karaeski )

'' Razmisli u što se kuneš, jer sve što počinje odanošću završava izdajom.  ''
 ( Ramiz Karaeski )

" Odanost. Izvaditi srce voljenog i držati ga u šaci. Ali odanost znači uzeti srce i baciti ga na pod. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Jednog sam dana iz kuće ugledao dječaka u dvorištu. Bio je uzrujan, tužan kao da mu se svijet srušio. Prišao sam mu i  upitao zašto je toliko tužan. Ujače, rekao je, ubili su me. Nasmijao sam se, htio sam ga utješiti. Rekao sam mu ovdje su  svi mrtvi ili ubojice. Podigao je pogled i rekao: Ujače, nije problem umrijeti. Znaš li što je problem? Problem je umrijeti na  najsretniji dan. Na dan kad sanjaš najljepše snove. Što je problem? Problem je umrijeti od ruke najpouzdanijeg  prijatelja. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Svaka izdaja počinje sa ljubavi! "
 ( Ezel Bayraktar/Omer Učar )

" Vjerujem onomu koji govori iz srca. Najčešće, današnja odluka nije ista sutra. Što učiniti kad zaboravljamo što smo sami  sebi obećali? Ako će ovom svijetu jednog dana doći kraj, zašto da čovjek žali za izgubljenom ljubavi? Uništava li ljubav  sudbinu ili sudbina ljubav? Još nitko nije riješio tu zagonetku. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Borba. Zapravo to nije borba sa protivnikom. Borba. U njemu je. Pred kraj je borba neizbježna. Zato što ćeš takvom kraju okrenuti leđa. Proletjet ću iza tebe neprimjetno, a ti ćeš pohrliti u novi dan. Zato što je pobjeda na kraju, osvajanje samo jednog dana. "
( Ezel Bayraktar/Omer Učar )

" Došao sam sam. Jer ja imam nešto što vi nemate. Jer sram je jedina oluja koja ne jenjava. Jer sram je najnemilosrdniji  neprijatelj. Jer sram je najveće prokletstvo. Naposlijetku, sram je snažniji od ljubavi, od smrti. Sram na mjestu zapali,  pretvori čovjeka u pepeo i razaspe. Naposlijetku, sram učini čovjeka nemilosrdnim. "
 ( Ali Kirgiz )

"  Onaj tko ispituje prošlost, čuje jeku svoga glasa, I čini mu se da je to stvarnost. Onaj tko se gleda u ogledalo, vidi odraz, lupi šakom po njemu I raskrvari ruku. Ti ne želiš doznati istinu, nećače. Ti želiš oprostiti toj ženi. Želiš da ti kaže neki dobar razlog, tako da joj možeš oprostiti "
( Ramiz Karaeski )

'' Šaljem ti dar iznutra. Ovaj čovjek je ubio svoju dušu za mene. To znači da je njegova duša moja, a odsada je i tvoja.  Brini se o njemu dobro jer ono što sam godinama vidio u tebi postoji i u njemu. Ponekad ćete pridobiti ljude odmah, a  ponekad ćete završiti s nekim čije je srce slomljeno na komadiće te ćete ih vi skupiti i vratiti ga u život.“
( Ramiz Karaeski )

'' Svatko od nas bježi od neizbježnog. Ovoga puta puni smo nade. Ovoga puta izvući ćemo se za dlaku. Ovoga puta ništa  nismo propustili. Ničega se nismo uplašili. Sve smo uzeli u obzir. Ali zbog mnogo osvrtanja prekasno smo ugledali ono  pred nama. Svi smo se hoteći pobjeći od neizbježnog kraja našli na njegovu početku. Ljubav je najviši stupanj borbe  protiv neizbježnog kraja. Ali voljeti znajući za taj kraj, zanemarujući ga, voljeti kao da polako nazaduješ, kao da brojiš  prema nuli, kao da posljednji put zaklapaš oči,  toliko jako voljeti znači biti zarobljen u toj ljubavi. Zla je sudba poput  slijepog ljubavnika. Što više bježiš, vjernije te prati. Suprotno onomu što se misli, ono neizbježno nije smrt. Neizbježno je  osvrnuti se i suočiti sa životom. ''
 ( Ramiz Karaeski )

 " Vraćanje u prošlost je drukčije nećače, od brisanja prošlosti. Jednom kad se prestaneš vraćati u prošlost, voda neće  promijeniti svoj smjer. Ne zaboravi, vratiš li se tisuću puta u taj dan, tisuću puta će te izdati i tome nema lijeka. ''
 ( Ramiz Karaeski )

" Čekaj! Ne odlučuj odmah jer ostati sam znači ostaviti voljenog samog.
 Dva prijatelja. Nema izbora. Naći će se.
 Dva neprijatelja vratit će se jedan drugomu. Nema spasa. Jedan će raširiti ruke samoći. Drugi će nevjerno pobjeći od  samoće. Nema rješenja. Najviše voljena osoba uvijek će biti sama.
 Dva prijatelja. Nema izbora. Jedan će umrijeti. Jer čudovišta strpljivo čekaju da se odvoji od čopora, jer samoća ne znači  biti sam, nego biti sam sa čudovištima u zamci. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Danas sam se našao na mostu ispod kojeg je gorjela vatra. Ispred mene je bio vrag, iza mene anđeo. Koga ću poduprijeti? Na čijoj sam strani? Ljubavi ili osvete? Bivšeg zatvorenika ili okrutnog ubojice? I vrag i Anđeo uvijek nas tjeraju da baš u svemu moramo odabrati samo jedno. No nitko ne govori da postoji treća opcija - skok u vatru. "
( Ezel Bayraktar / Omer Učar )

'' Zaboravila sam, na vratima svakog sna, čeka noćna mora. ''
 ( Eyšan Tezcan Atay )

'' Jeste li se ikad probudili i poželjeli natrag snove kojih ste se nekoć odrekli? Ja jesam. ''
 ( Eyšan Tezcan Atay )

'' Jeste li ikad osjetili, probudivši se jedno jutro, da se vaši snovi nastavljaju tamo gdje su stali? Ja sam osjetila. ''
 ( Eyšan Tezcan Atay )

'' Ponekad poželite nastaviti sa svojim životom tamo gdje ste stali, ali drži vas ruka iz prošlosti. Znate tko je ta osoba ali ne  možete se vratiti natrag. Ne možete ju držati za ruku, ne možete joj pogledati u lice. Zbog toga vas ta osoba, kako  odlazite, vuče za sobom u tamu. I ne možete nikad krenuti naprijed. "
 ( Eyšan Tezcan Atay )

'' Jednog dana, prelazeći preko nečeg što je možda dotakla smrt, vraćate se ocu kojeg nikad niste imali, kojeg ste nosili  duboko u sebi, jednog dana, vraćate se u kuću u koju pripadate iako ste mislili da nikad nećete, vratiti se čovjeku koji  vas je ubio, a još ga volite. Grleći tu osobu, znate čega se odričete. "
 ( Eyšan Tezcan Atay )

" Jednoga dana, svi se susretnu sa šumom kroz koju ne mogu proći. S planinom na koju se ne mogu popeti. Dok sam bio  mlad, mislio sam da mogu šakama drobiti kamenje. Ali svatko jednoga dana naiđe na stijenu koju ne može zdrobiti. Znati  unaprijed samo je teret kada ne možeš ništa promijeniti. Čovjek poludi od pitanja koja nemaju odgovor. Provalija između  onoga što želiš i onoga što možeš zatvori se tek kad odustaneš od sebe samog ili kad se baciš na drugu stranu, po  cijenu smrti. "
 ( Ramiz Karaeski )

‎" Svi se pitaju tko si ti, što misliš,  što vide kada te gledaju? Svi vide ispred sebe ono što trebaju. Džengiz traži prijatelja za  igru, partnera kojeg može poniziti. Eyšan čeka nekoga tko će je osloboditi. Ali traži nekoga koga će uništiti. A Bahar?  Bahar traži nekoga za ljubav. Bez brige, gledati će te, ali te neće vidjeti. A što je s tobom? "
 ( Ramiz Karaeski )

‎" Jednom davno bila dva čovjeka, jedan drugom prijatelj,jedan drugom neprijatelj. Jednoga dana je jedan čovjek drugom  zabio nož u leđa. Jednoga dana, taj čovjek sa samoćom u sebi, zakleo se da ce pronaći drugoga i pokazati mu tu  samoću. "
 ( Ramiz Karaeski )

‎" Cilj je da ih uhvatiš same. Oni su kao čopor, kad su zajedno braniti će jedno drugo, ali ako ih uhvatiš nasamo njihove  duše su izgubljene. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Ili voliš, ili mrziš. Ako probaš oboje u isto vrijeme, eksplodirati ćeš. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Bila nekoć jedna jako dobra žaba. Prevodila je ljude preko rijeke ne obje strane. Nije uzimala novac. Jedan dan do nje došao škorpion. Rekao joj, da i njega prevede preko rijeke. Žaba mu je odgovorila dan neće, da će je ubosti. Škorpion ju je molio i preklinjao. Rekao joj je, da ako ubije nju i on umire s njom. Žaba ga je ipak uzela na leđa, i baš kad su bili usred rijeke osjetila je veliku bol u leđima. I dok su oboje tonuli, žaba ga upita zašto ju je ubo. Škorpion kaže, da je to njegov karakter. To je njegov instinkt. Što god bilo, škorpion će ubosti. Mora ubosti. "
( Džengiz Atay )

‎" Trenutno nismo poduzeli ništa, nismo se ničega uplašili. Iskoristili smo svaku šansu, ali ako se cijelo vrijeme okrećemo i  gledamo unazad, vidjet ćemo stvari ispred sebe, ali dok svatko od nas govori da ne bježi od stvari od kojih se ne može  pobjeći, na kraju će se naći usred toga. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Svatko od nas na različite načine pokušava pobjeći od stvari od kojih ne možemo pobjeći. Vrijeme koje imamo je nada,  vrijeme koje imamo je spas. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Svaki odabir je zapravo rješenje. Ono što nema rješenje je kao otrovno voće. Kada ne možeš napraviti ništa u vezi  nečega, najlakše je odustati, najbolje rješenje je upitati sebe: " Jesam li poduzeo sve što je bilo u mojim rukama? " Zato  jer je pravi problem izgubiti šansu koju si imao. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Pravo je beznađe plod izbora koji si napravio, kada nista nije u tvojim rukama, lako je to prihvatiti. Pravo beznađe je  upitati se jesam li učinio sve sto je u mojoj moči, jer pravo beznađe je kada imas rjesenje u rukama, a onda ga ispustiš "
 ( Ramiz Karaeski )

" Onaj tko se s protivnikom dugo bori, na kraju bez njega ne može. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Prvi grijeh koji si napravio, čekati će da ti se vrati kao što to čeka nevina ljubav."
 ( Ramiz Karaeski )

‎" Čekaj, nemoj donijeti odluku odmah, ako ti ostaješ sam, to je kao da napuštaš onoga koga voliš samoga. Dva prijatelja,  nema rješenja, susrest će se. Dva neprijatelja, naći će se opet. Jedan od njih  bježati će od samoće, jedan će bježati  kao izdan od samoće. "
 ( Ramiz Karaeski )

‎" Jednoga dana, dok budeš mislio da neće doći, pojavit će se ponovno ispred tebe. Jednom kada sam bio mlad, mislio sam  da mogu uništiti sve što dotaknem, ali jednoga dana će doći, kamen će doći do mjesta gdje ne može eksplodirati. Ne  mijenjaj priču, ono što znaš prije pisanja zadnje stranice ljudima neće značiti ništa. "
 ( Ramiz Karaeski )

‎" Jednom davno, dok sam bio mlad sam mislio da se mogu nositi sa svime, ali sad sam star. Velik je kamen iza mene i imam  malo vremena. Imam dvoje djece, jedno je otišlo na duže vrijeme, a drugo nikada nisam vidio, ali znam, smrt ih je  uhvatila. Ja sam Ramiz Karaeski, iako nisam uvijek dobar, veći dio života je iza mene. Kada dođeš pred smrt postoje  dvoja vrata, ali samo je jedan izlaz. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Čovjek ne zna do zadnjeg trena. Ni ja nisam mogao znati. Prije trinaest godina, u jednom tvom pogledu, otkrio sam  nemoguće. Zapravo mi nedostaje to nemoguće koje sam kod tebe našao i izgubio. "
 ( Ezel Bayraktar/Omer Učar )

" Ejšan... Bio sam ti poput zakletve izrečene na pogrešnome mjestu. Ipak sam se htio vratiti obitelji koja me uvijek  ranjavala u isto mjesto. Kada bih i ispričao svojim glasom, ne bi povjerovali. Jer ne sliči nikakvom jeziku.  Nebo...nebo...nebo kojemu se vraćam si ti. Bila si radost momu jadnom životu, uzburkavala si sve u meni. Voljelo si je  svom uzvišenošću. Ne drhti više, srce moje. Naposljetku, oprosti sebi. I nju pusti da ode. Ona je tvoja sudbina od  davnina. Kako god bilo, još ćeš je tisuću puta voljeti. Ejšan....Ovo pismo pišem da bih ti ispričao istinu. Zovem se Omer.  Od tebe tražim nemoguće. Sada te želim više od svega. Sada te napuštam. Zbogom, zakleti neprijatelju. Zbogom,  ljubljena. Vraćam se kući. "
 ( Ezel Bayraktar/Omer Učar )

" Život je kotač koji se vrti. Bez prestanka mijenja boravište tebi i onima koje voliš. I igraš igru bez kraja. Onaj tko jednom  ima, uvijek želi. Jesi li jednom pobjegao od svega? Bježat ćeš stalno na mjestu. Sve je gore što više bježiš. Jednom će te  snaći. Ne možeš se vratiti u prošlost slijedeći vlastite stope. Ali ako se dovoljno strpiš, ona će doći sama. I da je ne  promijeniš. Ako je možeš dozvati k sebi. Ako si jednom izgubio vjeru, gubitak ne možeš izbrisati. Ali ako si platio pravu  cijenu, ponovno ćeš moći sjesti za stol za kojim si se bio izgubio. Teško je osvetiti prošlost. Gotovo je nemoguće  poravnati račune s prošlošću. Ako si u jednom trenu i imao namjeru penjati se na planinu, otvorit ćeš stranice i svoje i  prošlosti neprijatelja. Ovaj put ćeš znalački prijeći preko krvavih tragova neprijatelja nakratko u njihovu prošlost, a ne u  svoju. Ako ćeš im se približiti, moraš biti jako oprezan. Neće se moći sjetiti tko si ti, ali ako vide sebe u tebi, podsjetit ćeš  ih na ono što su oni činili. Glavna opasnost na putu osvete nije da tvoji neprijatelji saznaju istinu o tebi. Dok pokušavaš  sakriti istinu o sebi, glavna je opasnost da ne možeš saznati istinu o njima. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Nijedno pitanje u životu nije nevino. Bojat ćeš se zbog svakoga nepronađenog odgovora. Iza svakog noža potegnuta  na tebe skriva se novo pitanje zbog odgovora koji nisi imao. Ako se pitaš kako si dospio ovamo, sjeti se odgovora na  prvo pitanje. Jer u ovoj igri svaki odgovor traje do beskraja. Kada si najbliže rješenju, svi odjednom navale na tebe. Na  kraju zagonetke ne čeka samo jedno pitanje nego sva istovremeno. Ako želiš završiti zagonetku, moraš naći takav  odgovor koji će vrijediti za sva pitanja. Što je bliži kraj igre, tama ne nestaje i čovjek ni samog sebe ne vidi. Na kraju  igre, svaki je put drugi završetak. Ne možeš odabrati jedan jer moraš biti svugdje, sve znati. Na kraju igre shvatit ćeš da  više ne vrijede pravila. Shvatit ćeš da odavno nema mjesta na koja ideš. Ovdje sam već bio. Ako kažeš da si siguran da  nećeš ponovno doći, ako se neprekidno pitaš gdje si pogriješio, bespomoćno ćeš se nasloniti i mirno se prepustiti onomu  što dolazi. Ili ćeš uroniti u golemi val koji te grli. Ne trebaš ni izaći iz sobe, samo sjedni i slušaj. Ne trebaš ni slušati, samo  čekaj. I ne čekaj, samo mirno sjedi. Potpuno sam. Odgovor će iz najvećih dubina izroniti na površinu. I na kraju svijeta  će ti se predstaviti. Nemaš drugog izbora kako bi skinuo masku. I na kraju će ti se otkotrljati pod noge. Kada se nema  više što učiniti najbolje je ne učiniti ništa. Gdje sam pogriješio? Što sam krivo učinio da sam se opet našao na početku?  Ako se to pitaš, malo se povuci, pusti da voda pronađe svoj tok i pusti neka lutke, zajedno s tobom, odigraju igru koju si  postavio. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Svi kažu da traže istinu. Svi žele da ih ona spasi. Ali istina te ne oslobađa, nego lice voljenog s kojim se naposlijetku  susrećeš. Netko samoga sebe žrtvuje da bi saznao istinu. A netko drugoga baci na lomaču. Ali ono što očajnički tražiš  zapravo nije istina. Zapravo tražiš sebe kojeg si ostavio u nekoj kutiji. Ti ne želiš previše znati, prijatelju. Ti samo želiš  znati da ćeš jednoga dana moći biti voljen. Radi što hoćeš. Ako nisi voljen. Neće te spasiti istina, nego nasumično  odabrana žrtva. Kako je strašno hvatati uže od laži da bi saznao istinu. Strašno je na koncu vidjeti golo, okrutno,  nemilostivo lice istine. Ali najstrašnije je, čak i kad imaš sve, trčati, ali ne za istinom, nego za uspomenom, snom,  prikazom. Možeš li doći do istine skrivajući je? Možeš li u svojim uspomenama naći ljude koje tražiš? Možeš li se držati  nikada proživljenog života kao da je pravi? Istina ima toliko lica, možeš li vjerovati onomu što vidiš? Sve o čemu si sanjao  jednoga dana može postati istina. Hoćeš li moći zaboraviti osobu koju si zaista volio, a da ne uništiš tu mogućnost? "
 ( Ramiz Karaeski )

‎" Najbolji pljačkasi ne zabrljaju kad ulaze vec kad izlaze, pljačkas samo razmišlja kako ući unutra, i tako zaboravi planirati  kako izaći van. "
 ( Ramiz Karaeski )

‎" Prvi grijeh nije kao onaj slijedeći,  kako ga skrivaš tako će sve više rasti u tebi,  iako se iskupiš još uvijek je velik. Zato  kao se ne iskupiš za prvi grijeh samo , koliko god bježao od njega, drugi grijeh će ti se vratit.. prvi grijeh će biti sa tobom  do pakla. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Neću ti se ispričavati. Što god sam učinio, bilo je iz ljubavi. Nisam mogao biti dobar čovjek. Nisam mogao biti dobar otac.  Otac postaje otac da bi zaštitio svoju djecu. Otac mora zagrliti svoju djecu kad je teško. Otac za svoje dijete mora  žrtvovati vlastiti život. Otac mora moći umrijeti za svoje dijete. A ne suprotno. Kakav to otac šalje dijete u smrt? Kakav  to otac svoje dijete baca u vatru? Po meni takav otac više ne zaslužuje živjeti. Takvog oca treba progutati zemlja.  Takvog oca treba obuzeti stid. Vlastito ga srce treba zarobiti. Vlastite ga kosti trebaju sažvakati i progutati. Eto, ja sam  takav otac. Ja više ne bih trebao imati djece, ali čini se da imam. Ime mu je Azad. To me se dijete mora kloniti. Ne  smijemo ga naći ni ja ni moji neprijatelji. Njega ćemo izvesti. Držati podalje od svega. To dijete, ljubavi. To ćemo dijete  oživjeti po cijeni mojega života. "
 ( Ramiz Kraeski )

" Koliko god planirao, koliko god partiju dobro odigrao, život te pobjedi svaki put. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Katkad sitnica, koju nisi predvidio izmijeni cijelu tvoju sudbinu. I kada sve predvidiš, pojaviti će se nešto što ne možeš  predvidjeti."
 ( Džengiz Atay )

"Ne boj se. Pogledaj u budućnost. Pronađi onog tko kvari igru. I ako smiješ, okreni se i završi s njim."
 ( Džengiz Atay )

" Kad ti umre netko iz obitelji, on ostaje vani. Umjesto njega, ti si taj koji ulazi u grob. To zna svatko tko voli. Kad ti umre  netko iz obitelji, sve što nisi rekao postaje metak. Stalno te iznova ubija. To zna svatko, tko vlastitim rukama ubije onoga  kojeg voli."
 ( Ramiz Karaeski )

" Vaša djeca nisu vaša djeca. Oni su sinovi i kćeri čežnje života za samim sobom. Ona dolaze kroz vas, ali ne od vas. I  premda su s vama, ne pripadaju vama. Možete im dati svoju ljubav, ali ne i svoje misli, jer ona imaju vlastite misli.  Možete okućiti njihova tijela, ali ne njihove duše. Jer njihove duše borave u kući od sutra, koju vi ne možete posjetiti,  čak ni u svojim snima.  Možete se upinjati, da budete kao oni, ali ne tražite od njih, da budu poput vas. Jer život ne ide  unatrag, niti ostaje prekjučer. Vi ste lukovi s kojih su vaša djeca odapeti kao žive strijele. Strijelac vidi metu na putu  beskonačnosti, i On vas napinje svojom snagom, da bi njegove strijele poletjele brzo i daleko. Neka vaša napetost u  Strijelčevoj ruci bude za sreću, jer kao što On ljubi strijelu koja leti, isto tako ljubi i luk koji miruje. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Nevinost nije pogreška, koju treba ispraviti. Nije ni slabost. Prava je nevinost prigrliti ono u što želiš vjerovati. Lako je  ubiti nevinost. Nasilje ubija nevinost. Laž ubija nevinost. Izdaja ubija. Tajna ubija. "
 ( Ezel Bayraktar/Omer Učar )

" Možeš dobro složiti figure. No doći će partija, da ćeš morati žrtvovati svoju najvrjedniju figuru. "
 ( Džengiz Atay )

" Dovoljan je jedan pogled, da shvatiš. Misliš da si na sve mislio. Sve što si mislio, da je nemoguće čeka te iza vrata. Sve  što si mislio da je nemoguće  s nestrpljenjem očekuje da bude. Sve što si predviđao izgara u pepeo. Jer si samo jednu  stvar zaboravio predvidjeti, jer si u igru pozvao onog koji igre kvari. "
 ( Džengiz Atay )

"Tko misli da je dobio sve,  ne gleda što je izgubio."
 ( Ramiz Karaeski ) "

‎" Čekaj, nemoj donijeti odluku odmah, ako ti ostaješ sam, to je kao da napuštaš onoga koga voliš samoga. Dva prijatelja,  nema rješenja, susrest će se. Dva neprijatelja, naći će se opet. Jedan od njih  bježati će od samoće, jedan će bježati  kao izdan od samoće. "
 ( Ramiz Karaeski )

‎" Jednoga dana, dok budeš mislio da neće doći, pojavit će se ponovno ispred tebe. Jednom kada sam bio mlad, mislio sam  da mogu uništiti sve što dotaknem, ali jednoga dana će doći, kamen će doći do mjesta gdje ne može eksplodirati. Ne  mijenjaj priču, ono što znaš prije pisanja zadnje stranice ljudima neće značiti ništa. "
 ( Ramiz Karaeski )

‎" Jednom davno, dok sam bio mlad sam mislio da se mogu nositi sa svime, ali sad sam star. Velik je kamen iza mene i imam  malo vremena. Imam dvoje djece, jedno je otišlo na duže vrijeme, a drugo nikada nisam vidio, ali znam, smrt ih je  uhvatila. Ja sam Ramiz Karaeski, iako nisam uvijek dobar, veći dio života je iza mene. Kada dođeš pred smrt postoje  dvoja vrata, ali samo je jedan izlaz. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Čovjek ne zna do zadnjeg trena. Ni ja nisam mogao znati. Prije trinaest godina, u jednom tvom pogledu, otkrio sam  nemoguće. Zapravo mi nedostaje to nemoguće koje sam kod tebe našao i izgubio. "
 ( Ezel Bayraktar/Omer Učar )

" Ejšan... Bio sam ti poput zakletve izrečene na pogrešnome mjestu. Ipak sam se htio vratiti obitelji koja me uvijek  ranjavala u isto mjesto. Kada bih i ispričao svojim glasom, ne bi povjerovali. Jer ne sliči nikakvom jeziku.  Nebo...nebo...nebo kojemu se vraćam si ti. Bila si radost momu jadnom životu, uzburkavala si sve u meni. Voljelo si je  svom uzvišenošću. Ne drhti više, srce moje. Naposljetku, oprosti sebi. I nju pusti da ode. Ona je tvoja sudbina od  davnina. Kako god bilo, još ćeš je tisuću puta voljeti. Ejšan....Ovo pismo pišem da bih ti ispričao istinu. Zovem se Omer.  Od tebe tražim nemoguće. Sada te želim više od svega. Sada te napuštam. Zbogom, zakleti neprijatelju. Zbogom,  ljubljena. Vraćam se kući. "
 ( Ezel Bayraktar/Omer Učar )

" Život je kotač koji se vrti. Bez prestanka mijenja boravište tebi i onima koje voliš. I igraš igru bez kraja. Onaj tko jednom  ima, uvijek želi. Jesi li jednom pobjegao od svega? Bježat ćeš stalno na mjestu. Sve je gore što više bježiš. Jednom će te  snaći. Ne možeš se vratiti u prošlost slijedeći vlastite stope. Ali ako se dovoljno strpiš, ona će doći sama. I da je ne  promijeniš. Ako je možeš dozvati k sebi. Ako si jednom izgubio vjeru, gubitak ne možeš izbrisati. Ali ako si platio pravu  cijenu, ponovno ćeš moći sjesti za stol za kojim si se bio izgubio. Teško je osvetiti prošlost. Gotovo je nemoguće  poravnati račune s prošlošću. Ako si u jednom trenu i imao namjeru penjati se na planinu, otvorit ćeš stranice i svoje i  prošlosti neprijatelja. Ovaj put ćeš znalački prijeći preko krvavih tragova neprijatelja nakratko u njihovu prošlost, a ne u  svoju. Ako ćeš im se približiti, moraš biti jako oprezan. Neće se moći sjetiti tko si ti, ali ako vide sebe u tebi, podsjetit ćeš  ih na ono što su oni činili. Glavna opasnost na putu osvete nije da tvoji neprijatelji saznaju istinu o tebi. Dok pokušavaš  sakriti istinu o sebi, glavna je opasnost da ne možeš saznati istinu o njima. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Nijedno pitanje u životu nije nevino. Bojat ćeš se zbog svakoga nepronađenog odgovora. Iza svakog noža potegnuta  na tebe skriva se novo pitanje zbog odgovora koji nisi imao. Ako se pitaš kako si dospio ovamo, sjeti se odgovora na  prvo pitanje. Jer u ovoj igri svaki odgovor traje do beskraja. Kada si najbliže rješenju, svi odjednom navale na tebe. Na  kraju zagonetke ne čeka samo jedno pitanje nego sva istovremeno. Ako želiš završiti zagonetku, moraš naći takav  odgovor koji će vrijediti za sva pitanja. Što je bliži kraj igre, tama ne nestaje i čovjek ni samog sebe ne vidi. Na kraju  igre, svaki je put drugi završetak. Ne možeš odabrati jedan jer moraš biti svugdje, sve znati. Na kraju igre shvatit ćeš da  više ne vrijede pravila. Shvatit ćeš da odavno nema mjesta na koja ideš. Ovdje sam već bio. Ako kažeš da si siguran da  nećeš ponovno doći, ako se neprekidno pitaš gdje si pogriješio, bespomoćno ćeš se nasloniti i mirno se prepustiti onomu  što dolazi. Ili ćeš uroniti u golemi val koji te grli. Ne trebaš ni izaći iz sobe, samo sjedni i slušaj. Ne trebaš ni slušati, samo  čekaj. I ne čekaj, samo mirno sjedi. Potpuno sam. Odgovor će iz najvećih dubina izroniti na površinu. I na kraju svijeta  će ti se predstaviti. Nemaš drugog izbora kako bi skinuo masku. I na kraju će ti se otkotrljati pod noge. Kada se nema  više što učiniti najbolje je ne učiniti ništa. Gdje sam pogriješio? Što sam krivo učinio da sam se opet našao na početku?  Ako se to pitaš, malo se povuci, pusti da voda pronađe svoj tok i pusti neka lutke, zajedno s tobom, odigraju igru koju si  postavio. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Svi kažu da traže istinu. Svi žele da ih ona spasi. Ali istina te ne oslobađa, nego lice voljenog s kojim se naposlijetku  susrećeš. Netko samoga sebe žrtvuje da bi saznao istinu. A netko drugoga baci na lomaču. Ali ono što očajnički tražiš  zapravo nije istina. Zapravo tražiš sebe kojeg si ostavio u nekoj kutiji. Ti ne želiš previše znati, prijatelju. Ti samo želiš  znati da ćeš jednoga dana moći biti voljen. Radi što hoćeš. Ako nisi voljen. Neće te spasiti istina, nego nasumično  odabrana žrtva. Kako je strašno hvatati uže od laži da bi saznao istinu. Strašno je na koncu vidjeti golo, okrutno,  nemilostivo lice istine. Ali najstrašnije je, čak i kad imaš sve, trčati, ali ne za istinom, nego za uspomenom, snom,  prikazom. Možeš li doći do istine skrivajući je? Možeš li u svojim uspomenama naći ljude koje tražiš? Možeš li se držati  nikada proživljenog života kao da je pravi? Istina ima toliko lica, možeš li vjerovati onomu što vidiš? Sve o čemu si sanjao  jednoga dana može postati istina. Hoćeš li moći zaboraviti osobu koju si zaista volio, a da ne uništiš tu mogućnost? "
 ( Ramiz Karaeski )

‎" Najbolji pljačkasi ne zabrljaju kad ulaze vec kad izlaze, pljačkas samo razmišlja kako ući unutra, i tako zaboravi planirati  kako izaći van. "
 ( Ramiz Karaeski )

‎" Prvi grijeh nije kao onaj slijedeći,  kako ga skrivaš tako će sve više rasti u tebi,  iako se iskupiš još uvijek je velik. Zato  kao se ne iskupiš za prvi grijeh samo , koliko god bježao od njega, drugi grijeh će ti se vratit.. prvi grijeh će biti sa tobom  do pakla. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Neću ti se ispričavati. Što god sam učinio, bilo je iz ljubavi. Nisam mogao biti dobar čovjek. Nisam mogao biti dobar otac.  Otac postaje otac da bi zaštitio svoju djecu. Otac mora zagrliti svoju djecu kad je teško. Otac za svoje dijete mora  žrtvovati vlastiti život. Otac mora moći umrijeti za svoje dijete. A ne suprotno. Kakav to otac šalje dijete u smrt? Kakav  to otac svoje dijete baca u vatru? Po meni takav otac više ne zaslužuje živjeti. Takvog oca treba progutati zemlja.  Takvog oca treba obuzeti stid. Vlastito ga srce treba zarobiti. Vlastite ga kosti trebaju sažvakati i progutati. Eto, ja sam  takav otac. Ja više ne bih trebao imati djece, ali čini se da imam. Ime mu je Azad. To me se dijete mora kloniti. Ne  smijemo ga naći ni ja ni moji neprijatelji. Njega ćemo izvesti. Držati podalje od svega. To dijete, ljubavi. To ćemo dijete  oživjeti po cijeni mojega života. "
 ( Ramiz Kraeski )

" Koliko god planirao, koliko god partiju dobro odigrao, život te pobjedi svaki put. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Katkad sitnica, koju nisi predvidio izmijeni cijelu tvoju sudbinu. I kada sve predvidiš, pojaviti će se nešto što ne možeš  predvidjeti."
 ( Džengiz Atay )

" Je li stjeran u kut onaj koji je leđima okrenut prema zidu ili onaj koji ne vidi iza vlastitih leđa? "
( Ramiz Karaeski )

"Ne boj se. Pogledaj u budućnost. Pronađi onog tko kvari igru. I ako smiješ, okreni se i završi s njim."
 ( Džengiz Atay )

" Kad ti umre netko iz obitelji, on ostaje vani. Umjesto njega, ti si taj koji ulazi u grob. To zna svatko tko voli. Kad ti umre  netko iz obitelji, sve što nisi rekao postaje metak. Stalno te iznova ubija. To zna svatko, tko vlastitim rukama ubije onoga  kojeg voli."
 ( Ramiz Karaeski )

" Vaša djeca nisu vaša djeca. Oni su sinovi i kćeri čežnje života za samim sobom. Ona dolaze kroz vas, ali ne od vas. I  premda su s vama, ne pripadaju vama. Možete im dati svoju ljubav, ali ne i svoje misli, jer ona imaju vlastite misli.  Možete okućiti njihova tijela, ali ne njihove duše. Jer njihove duše borave u kući od sutra, koju vi ne možete posjetiti,  čak ni u svojim snima.  Možete se upinjati, da budete kao oni, ali ne tražite od njih, da budu poput vas. Jer život ne ide  unatrag, niti ostaje prekjučer. Vi ste lukovi s kojih su vaša djeca odapeti kao žive strijele. Strijelac vidi metu na putu  beskonačnosti, i On vas napinje svojom snagom, da bi njegove strijele poletjele brzo i daleko. Neka vaša napetost u  Strijelčevoj ruci bude za sreću, jer kao što On ljubi strijelu koja leti, isto tako ljubi i luk koji miruje. "
 ( Ramiz Karaeski )

" Nevinost nije pogreška, koju treba ispraviti. Nije ni slabost. Prava je nevinost prigrliti ono u što želiš vjerovati. Lako je  ubiti nevinost. Nasilje ubija nevinost. Laž ubija nevinost. Izdaja ubija. Tajna ubija. "
 ( Ezel Bayraktar/Omer Učar )

" Možeš dobro složiti figure. No doći će partija, da ćeš morati žrtvovati svoju najvrjedniju figuru. "
 ( Džengiz Atay )

" Dovoljan je jedan pogled, da shvatiš. Misliš da si na sve mislio. Sve što si mislio, da je nemoguće čeka te iza vrata. Sve  što si mislio da je nemoguće  s nestrpljenjem očekuje da bude. Sve što si predviđao izgara u pepeo. Jer si samo jednu  stvar zaboravio predvidjeti, jer si u igru pozvao onog koji igre kvari. "
 ( Džengiz Atay )

" Kada riječi napokon izgube smisao i svaka priprema, tegobe i  čekanje bez kraja, kada se dospije na kraj puta, čovjek se vraća na sam početak. U posljednjoj igri moraš u sve sumnjati. Nitko ne smije pogriješiti. Nitko ne smije biti ondje gdje ne treba. Igra u igri. Katkad zaboravljaš u kojoj si i koju ulogu igraš .Zaboravljaš tko ti je suparnik. Došlo je vrijeme zatvoriti vrata. Sada mesaru treba dati njegov nož. Sada, treba se oprostiti od drage. Ako čovjek dugo ratuje, neprijatelj mu postaje prijatelj. Kada stigne na kraj, mora se oprostiti od prijatelja. Kada dođe vrijeme za osvetu, hoćeš li se moći izmaknuti osveti? Kada dođe red na osvetu, poželis mu šapnuti na uho u mraku: " Hvaćas li što sam proživio? Padaš. Što sad znači biti ja? Kada osveta dođe na red, moraš napraviti to čega se najviše bojiš. "
( Ezel Bayraktar/Omer Učar )

" Opet si ovdje, Ezele. Jer je za osvetu potrebno naći odgovore na neodgovorena pitanja. Ali ako igraš tisuću i jednu igru, istina neće izaći iz skrovišta. Istina nije dio igre. Prije kraja igre, nećeš doznati što želiš. Zato što je istina zadnja prilika beznadnog čovjeka. "
( Ezel Bayraktar/Omer Učar )

" Uništava li ljubav sudbinu ili sudbina ljubav? Onaj tko je uvijek u tami, počiniti će grijeh, ali nije griješnik onaj tko ga počini, već onaj koji je donio tamu. "
( Ramiz Karaeski )

" Sumnja je jedina istina "
( Ramiz Karaeski )

" Je li teže posljednji put vidjeti voljenog ili znati da ga nećeš vidjeti posljednji put? "
( Ramiz Karaeski )

" Samo sjedi, žureći se nećeš dobiti ni vrijeme ni igru. "
( Ramiz Karaeski )

" Osveta je močvara, koja će te progutati "
( Ramiz Karaeski )

" Oprosti im, jer praštati znači zaboraviti. "
( Ramiz Karaeski )

" Što više pamtiš ono otprije, to više želiš poslije zaboraviti. "
( Ramiz Karaeski )

" Kada ti se jedanput zabije bodež u leđa, čim više ga nastojiš izvaditi, zabijaš ga sve dublje u srce. "
( Ramiz Karaeski )

" Jedno je vratiti se u prošlost, a drugi izbrisati je. "
( Ramiz Karaeski )

" Neki novi igrači. Jedan od njih je vojnik. Svojeglav.Lako ga je naljutiti.Ima lošu narav. Bori se kao da traži oprost, zato će se podignuti svaki put kad padne. Jedan od njih je prevarant. Želi sve, lako ga je kupiti, ali ima lošu narav. Bježi od nečega, nekoga. Sve će učiniti da od toga pobjegne .Kupiš li ga on će jednoga dana tebe prodati.
I drugi Ramizov poseban čovjek. Njegov učenik, čovjek za koga nitko ne zna tko je. Preko njega ćemo doći do starog prijatelja. Lako. Novi igrači, nova igra, ali protivnik je stari, jako stari.
Postoji jedan problemčić. Mogu razmišlajti dovijeka, ne mogu se vratiti na početak, uzeti natrag dan kad je došao Ramiz Karaeski, Ujak. Ne mogu ga ubiti na dan kad je došao, kad me je učinio ovakvim. Nemoguće. Ne mogu zaboraviti.Ne mogu voljeti. Ne mogu odustati. Ne mogu izgubiti. "
( Kenan Birkan )

" Što je Ramiz rekao o preprekama? Rastu, napadneš li ih. I ti si prepreka pred njima.
Povučeš li se, one postaju veće. Suočiš li se sa istinom, ona je najteži udarac u lice. Zovu to ljubavlju, ali ne može se pobjeći od lovca na žrtve. Ako oprostiti i jest nemoguće. Otići bez molbe za oprost svakako jest.Vlastitu kćer svojim rukama predati mraku. Nemoguće.Istog čovjeka nije moguće izdati tisuću puta. I ja sam se zaljubio kad sam bio mlad. Koje sam sve prepreke prešao da dodjem do svoje voljene.Mislio sam da ću prijeći sve prepreke. Kasno sam shvatio.Kad odluči otići, ljubav je nemoguće dostići.Opametio sam se.Ne trčim uzalud.Kada zviznem, koga god poželim, taj dolazi k meni "
( Kenan Birkan )

" Prvo pravilo borbe nije kako držati nož, nego kako stati ispred onoga tko ga drži.
Onaj tko drži srce onoga tko drži nož, zna kad je došlo vrijeme.Pitati ću njega, ne svog protivnika. Pitati ću: " Je li došlo vrijeme? " Ako si se puno borio. Ako si se snažno borio. Ako si imao punu vreću novca . Ako si se često kajao.Znaš i da je došlo vrijeme. "
( Ramiz Karaeski )

‎" Imam dvoje djece. Jedno sam ni iz čega stvorio. U njegovim je očima smrt. Drugo nisam nikada vidio. I znam. Smrt je na njegovu tragu."
( Ramiz Karaeski )

" U ovom ćeš se gradu bojati onoga koji ti povlađuje i pokorava ti se. Jer tom je čovjeku glava pognuta ali gleda prema gore. Tko ti se u gornjem gradu pokorava, toga ćeš štititi. Jer onaj koji se tebi pokorava, izdaje nekoga drugoga."
( Ramiz Karaeski )

" Nije tako teško. Sva oklijevanja, kajanja i neodlučnosti završavaju na samo dva načina: ili smrću ili ljubavlju. "
( Kenan Birkan )

" Ljubav ne otkriva zlatno srce u čudovištima. "
( Ramiz Karaeski )

" Bajke lažu. Kada sat zazvoni princeze se vraćaju prvim ljubavima, a čudovište u svoj pravi oblik. "
( Ramiz Karaeski )

" Dobiti novu priliku znači izgubiti prvu priliku."
( Ramiz Karaeski )

" I da su sva vrata zaključana. Kada te ima u nečijem srcu, nisi zarobljen u svom kavezu. Ja, Ramiz Karaeski. Iza mene je dug život. Ispred mene dvoja vrata. Ali samo jedan izlaz. Pravo beznađe je otrovni plod izbora koji si napravio. Kada ništa nije u tvojim rukama, lako je prihvatiti. Pravo beznađe je upitati se jesam li učinio sve što je u mojoj moći. Pravo beznađe je kada riješenje imaš u rukama, a onda ga ispustiš. Problem je katkada, što čovjek tražeći nečiju dušu, svoju dušu preda nekom drugom."
( Ramiz Karaeski )

" Ostaješ bez riječi, gleda te u oči. Misliš, voli te. Zaljubljena je. Ne bi te inače tako lijepo gledala. Dirne te to.
Dirne te ljubavlju, poput plamena. Misliš kako je topla. I lijepa. Očaran si, ali to nije čarolija nego otrov. Ne smiješ je ni vidjeti ni s njom razgovarati jer inače povjeruješ."
( Ezel Bayraktar/Omer Učar )

" Je li zaborav bezosjećajnost jer te spašava krivnje, ili sloboda jer ti pomaže oprostiti?"
( Ezel Bayraktar/Omer Učar )

'' Zamisli čovjeka koji je sve izgubio. Nema ni sretnog žetona. Više nema sreće. Zamisli čovjeka koji se pred tobom smije i glumi ali stigao je na kraj puta. Zamisli čovjeka kojeg više nitko ne voli.
Eysan ni malo ne zanimam. Ali za tebe...dala je sve, Ezele.
Pusti ideale i zamisli čovjeka koji zna da više nikad neće pobijedit. ''
( Džengiz Atay )

" Ako zavoliš pile koje treba zaklati, ostaješ gladan. "
( Ramiz Karaeski )

" Bajke lažu. Kad sat zazvoni, princeze se vraćaju prvim ljubavima, a čudovišta u svoj pravi oblik. "
( Ezel Bayraktar/Omer Učar )

‎'' Postoje ljubavi koje se hrane osvetom. Postoje ljubavi koje ojača rastanak. Postoje ljubavi koje rastu na suzama.
( Ramiz Karaeski )

" Katkada čežnju može okončati tek smrt. "
( Ramiz Karaeski )

" Cijena osvete je ta da se više nikada ne možete vratiti kući. "
( Ezel Bayraktar/ Omer Učar )

" Pazi na svoje misli, jer bi mogle postati riječi.
Pazi na svoje riječi, jer bi mogle postati djela.
Pazi na svoja djela, jer  bi mogli postati navika.
Pazi na svoje navike, jer bi mogle postati karakter.
Pazi na svoj karakter, jer bi mogao postati tvoja sudbina. "
( Ramiz Karaeski )

" Ezel je mislio da će na kraju ljubav pobijediti, a pravda biti zadovoljena. No, sretni krajevi događaju se samo u bajkama. Ova priča je već završena, a događanja nakon toga nikad nisu postojala, budući da u stvarnom životu mrtvi ne razgovaraju s nama. Ljubav nije jača od osvete. U mjestima gdje živimo nema tako jakog prijateljstva koje će oprostiti sve. U stvarnom životu očevi i sinovi ne susreću se nakon smrti. Ili se možda mogu susresti? "
( Ramiz Karaeski )

378 коментара:


  1. Život je dobar kada imate svoje ljubavi oko sebe, ovo kažem jer kad sam imao problema sa mojim ljubavnikom, nikada nisam video život kao dobru stvar, ali zahvaljujuci dr. AGBAZARI iz AGBAZARA TEMPLE, što mi je pomogao da bacim caroliju vratio me je moj ljubavnik u roku od 48 sati. Moj muž me je ostavio za drugu ženu posle sedam godina braka, ali Dr.AGBAZARA mi je pomogao da bacim carobnjak koji mi ga je vratio u roku od 48 sati. Necu vam ispricati više detalja o sebi, vec cu samo savjetovati one koji imaju probleme u vezi s brakom ili brakovima da se putem ovih podataka kontaktiraju Dr.AGBAZARA TEMPLE;
    ( agbazara@gmail.com ) ili ga nazovite na Whatsapp: +2348104102662

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za cijeli svoj život ja nikada nisam vidio ništa što je radio bilo tako brzo, kao da je čarolija dr. Агбазары. Nakon kontakta s dr. Агбазарой sam počeo vjerovati u prièe da svaki novčić ima dvije strane. Kad je moj ljubavnik me napustio, ona se zakleo da nikada se ne vrate ko mi opet, ali, hvala Bogu, da uz pomoć Dr. Agbazara od mene moj ljubavnik natrag k meni u roku od 48 sati, i želim da i drugi ljudi, koji su slomljena srca, da se povežu s dr. Agbazara kroz te detalje ispod putem e-maila: ( agbazara@gmail.com ) ili preko WhatsApp na +2348104102662, onda možete vidjeti čudesa dr. Agbazara

      Избриши
    2. Kakva sjajna i inspirativna priča! Bila sam u braku sedam godina bez djeteta, zbog toga se moj suprug počeo čudno ponašati, u posljednje vrijeme se vraćao kući i više nije provodio vrijeme sa mnom i razveo se od mene. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je liječnik rekao da ne postoji način da zatrudnim ovo stvarno čini život jadnim za mene. dok nisam naišao na prijatelja koji mi je pričao o DR ODION-u s Interneta, kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje prolazim pa sam ga kontaktirao na: (drodion60@yandex.com) i objasnio mu , Rekao mi je sve što treba pružiti prije nego što je mogao baciti čaroliju na ponovno spajanje kako bi vratio mog supruga što sam i učinio, a on je poslao moćnu molitvu koju sam morala reći sredinom noći dok je bacio čaroliju ljubavi. To je bilo čudo, 24 sata kasnije moj jedini muž se vratio k meni i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u bilo čemu što želim, brzo nazvati OD ODION i reći mu što je bilo nastavio je u tom trenutku i on mi je također pripremio i poslao mi biljni lijek za koji je rekao da će izliječiti svaku neželjenu bolest ili infekciju koja me spriječila u zasnivanju, a zatim me uputila kako ga koristiti prije sastanka s mužem. Evo nakon korištenja ovog autohtonog bilja i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće svuda po meni, uistinu sam bila trudna i upravo sam rodila dječaka 1. mjeseca. Zaklinjem se da cijeli svijet sazna za DR ODION zbog spašavanja moje veze i što mi također daje djecu koju danas mogu ponosno nazvati svojom. Za svaku ženu koja misli da je to nemoguće, ovdje je prilika da se smiješite i donesete sreću svojoj obitelji ljubazno kontaktirajte OD ODION putem e-pošte na: (drodion60@yandex.com). Ili WhatsApp mu preko +2349060503921 Doista, on je Bog poslan da donese izgubljene ljubavnike i donese vam sreću ...

      Избриши
    3. Kakva sjajna i inspirativna priča! Bila sam u braku sedam godina bez djeteta, zbog toga se moj suprug počeo čudno ponašati, u posljednje vrijeme se vraćao kući i više nije provodio vrijeme sa mnom i razveo se od mene. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je liječnik rekao da ne postoji način da zatrudnim ovo stvarno čini život jadnim za mene. dok nisam naišao na prijatelja koji mi je pričao o DR ODION-u s Interneta, kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje prolazim pa sam ga kontaktirao na: (drodion60@yandex.com) i objasnio mu , Rekao mi je sve što treba pružiti prije nego što je mogao baciti čaroliju na ponovno spajanje kako bi vratio mog supruga što sam i učinio, a on je poslao moćnu molitvu koju sam morala reći sredinom noći dok je bacio čaroliju ljubavi. To je bilo čudo, 24 sata kasnije moj jedini muž se vratio k meni i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u bilo čemu što želim, brzo nazvati OD ODION i reći mu što je bilo nastavio je u tom trenutku i on mi je također pripremio i poslao mi biljni lijek za koji je rekao da će izliječiti svaku neželjenu bolest ili infekciju koja me spriječila u zasnivanju, a zatim me uputila kako ga koristiti prije sastanka s mužem. Evo nakon korištenja ovog autohtonog bilja i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće svuda po meni, uistinu sam bila trudna i upravo sam rodila dječaka 1. mjeseca. Zaklinjem se da cijeli svijet sazna za DR ODION zbog spašavanja moje veze i što mi također daje djecu koju danas mogu ponosno nazvati svojom. Za svaku ženu koja misli da je to nemoguće, ovdje je prilika da se smiješite i donesete sreću svojoj obitelji ljubazno kontaktirajte OD ODION putem e-pošte na: (drodion60@yandex.com). Ili WhatsApp mu preko +2349060503921 Doista, on je Bog poslan da donese izgubljene ljubavnike i donese vam sreću ...

      Избриши
  2. MORAJO REČITI REŠENJE:

    Moje ime je Anna, ja sam iz Velike Britanije, želim da podelim svoju priču s vama i da vam dam rješenje za svoje probleme, pretražio sam na internetu kako dobiti pravi čarobnjak koji može vratiti muža za mene, dobio sam oženio se pre 9 godina bez djece i moja finansijska situacija je bila lošija, nemam para, nemam djece, muž mi je ostavio misleći da mu donosim lošu sreću, do 2016/2017. upoznala sam svjedočenje dame online pričajući o Dr Ogundele, ja sam sebe ohrabrio i kontaktirao za pomoć, a on mi je odgovorio, prva reč koju je rekao je da su mi problemi završeni, rekao je da će me opet ponovo osmehnuti, bio sam sretan svojim podsticanjem, započeo je svoj rad i rekla mi da će se moj muž vratiti za manje od 24 sata i molio me da ga prihvatim, nakon što je sve što je rekao, po prvi put u životu, ponovo bio srećan sa svojim suprugom. Rekao je da moram biti finansijski stabilan da bih bio zadovoljan sa svojim suprugom, bacio me još jednom za mene, danas me ljudi favoriziraju gde god da odem, moj život je finansijski stabilan i moj suprug odlično radi, najvažnije je bilo da on završila je moja tuga i sad imam svoje dete koje me naziva mamom, nikad nisam sreo čarobnjaka koji je tako stvaran i moćan kao Dr Ogundele, on ima rješenje bilo kakvog problema na zemlji, njegova magija nije štetna i može raditi za vas bez vašeg prisustva, ja sve ovo kažem zato što sam mu rekao da sam ja da se uverim u svet o njegovom dobrom radu i znam da je tako mnogim ljudima potrebna pomoć, tako da ako vam je potrebna pomoć bilo koje vrste, nemojte odložite kontakt sa njim ili ako želite da mu se zahvalite, kontaktirajte dr. Ogundelea na njegovom e-mailu: ogundeletempleofsolution@gmail.com i njegovom telefonskom broju: +27638836445.

    ОдговориИзбриши
  3. MORATE ČITATI SVJEDOČANJE:

    Pozdrav svima, moje ime je Elena Tomić, ja sam iz Londona, želim podijeliti svoje svjedočenje svima ovdje na internetu, tražio sam rješenje svugdje, konačno sam upoznao veliku čaroliju koja mi pomaže sa svojim problemima i doveo me od boli i siromaštva, moj suprug me ostavio mnogo godina i slijedio drugu ženu, patio sam dok sam upoznao komentar dame online o dr. Ogundele kako joj je pomogao vratiti supruga, odlučio sam se obratiti za pomoć mene , prva riječ koju mi ​​je rekla je da su mi problemi gotovi, rekao je da će me osmijeh, nakon posla koji mi je rekao da se moj muž vratio k meni za manje od 24 sata i iznenađujuće mi je, moj se muž vratio nakon 24 sata, ovo je moćan čovjek koji je bacio i novu čaroliju za mene i danas se moj život promijenio, moj posao se dobro kretao, ovaj čovjek ima moć za bilo kakav problem, on ima moć pronaći svoju izgubljenu ljubav , i moć da ljude žele i vole vas kamo god idete, obećala sam im da ću podijeliti svoje dobro djelo na internetu i zbog toga radim ovo radi ljudi kojima je potrebna pomoć ili ako ga želite zahvaliti za mene, možete ga kontaktirati na njegovu e-mail adresu: ogundeletempleofsolution@gmail.com i Viber broj: +27638836445 njegov broj WhatsApp: +2349065101630. Kontaktirajte ga i riješite svoj problem.

    ОдговориИзбриши
  4. MORAJ PRITI:

    Moje ime je Jasna Savic am iz Los Anđelesa, ovde sam da svedočim o velikom radu velikog čarobnjaka koji mi je pomogao sa svim mojim problemima danas srećan zbog njega, sve je počelo 2002. Bio sam oženjen čovekom pod imenom Johan Smith UK, umorio se od mene nakon 15 godina braka i nema dijete i stvari su nam bile teške, finansijski mi nismo u redu, a moj muž traži razvod samo da me živi sam i suočim se sa životom, molio sam se Bogu da ga vratim do 2016. godine, kada sam upoznao prijatelja koji me je uputio Dr Ogundelu čarobnjaku koji joj je pomogao svojim vlastitim problemima, ohrabrio sam sebe i stupio u kontakt s njim, prvo je rekao da su mi problemi završeni, jer sam kontaktirali su ga za pomoć. Ja mu verujem i pitam ga šta ću da radim sledeće, rekao mi je šta da radim i rekao je da će se nakon toga moj suprug vratiti u mene, moliti se na kolenima u roku od 24 sata, nakon 10 godina razvoda, iznenađujuće nakon njegovog rada, moj suprug je prosjao na kolenima i hitno ga prihvatio i obavestio dr Ogundelea o tome, rekao je da će i mene baciti novčanicu, da bi moja porodica bila finansijska, i sarađivao sam s njim nakon 48 sati svuda gdje sam da ljudi idu za mene, a moje poslovanje se kretalo napred za najbolje, sada sam srećan i drago što sam informirao svijetu da je ovo najmoćniji čovek s kojim sam upoznao bilo gdje na svijetu, on ima rješenje za bilo kakav problem koji imate nije novac koji je svestan da vam pomogne i sačekajte dok ne budete u redu pre nego što očekujete njegovu zahvalnost, tako da moja braća i sestra, ako ste u bilo kojoj situaciji i trebate pomoć u savjetima, trebate stupiti u kontakt sa Dr Ogundele danas i riješiti svoje probleme. Evo njegovog e-maila: ogundeletempleofsolution@gmail.com i njegov Whatsapp Broj: +2349065101630 i Viber broj: +27638836445. za vas, za ljude kojima je potrebna pomoć, i za one koji žele da mu se zahvale za dobar posao.

    ОдговориИзбриши
  5. Da li vam je potreban pravi čarobnjak koji vam može pomoći da dobijete vašu egzistenciju ili vam je potreban lek za izlečenje bilo koje bolesti ili želite da se venčate ili zatrudnite i imate dete koje možete nazvati svojim , više se ne brinite da vaše rešenje nije na vrhu prsta, samo pošaljite e-poštu lababasolutiontemple@gmail.com i osmijeh za svoje probleme rešite u trenutku kada nam se email upućuje u moj hram

    ОдговориИзбриши
  6. Moram priznati da je ovdje u Ujedinjenom Kraljevstvu vrlo teško dobiti moćnu čaroliju čarolije koja će moći vratiti prekinute brakove ili odnose, ali kroz pomoć interneta uspjela sam stupiti u kontakt s ovim moćnim spell caster nazvao Dr.Adodo nakon čitanja puno dobrih recenzija o njemu na internetu tako da ga kontaktirati kroz ove detalje putem e-maila: Adodospelltemple@gmail.com I nakon što sam mu rekao o mojem stresu odnosa onda mi je dr. Adodo rekao da smiri to moj ljubavnik će se vratiti na ispriku zbog napuštanja mene, nikad nisam poučavao da će to biti moguće, Samo u roku od 48 sati da sam kontaktirao dr. Adoda kojeg je moj ljubavnik poslao i tekstualnu poruku koja kaže da moram oprostiti i prije nego što sam znao on je već bio na mom mjestu molio me da ga prihvatim natrag. možete kontaktirati Dr.Adodo na e-mail Adodospelltemple@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  7. MORA ČITATI RJEŠENJE:

    Imam ime Anna, ja sam iz Velike Britanije, želim podijeliti svoju priču s vama i dati vam rješenje za svoje probleme, tražim online kako da dobijem pravi čarobnjak koji može vratiti mog supruga za mene, dobio sam oženjen prije 9 godina bez djece i financijska situacija bila mi je gore, nemam novca Nemam dijete, moj suprug me ostavljao misleći da mu donosim lošu sreću, do 2016./2017. upoznala sam svjedočenje dame na internetu koja govori o dr. Ogundele, ohrabrujem se i kontaktiram za pomoć, a on mi je odgovorio, prva riječ koju je rekao je da su mi problemi gotovi, rekao je da će me opet osmijehiti, bio sam zadovoljan svojim ohrabrenjima, počeo je svoj posao i rekla mi da se moj muž vratio za manje od 24 sata da me zamolim da ga prihvatim, nakon svega što sam rekao po prvi puta u životu bio sam sretan sa svojim mužem, nekoliko tjedana kasnije trudna sam , Rekao je da moram biti financijski stabilan da bih bio sretan sa svojim mužem, on je bacio još jednu čaroliju za mene, danas me ljudi vole gdje idem, moj život je financijski stabilan, ja i moj muž radimo veliku, najvažnija stvar je to on je okončao moju žalost i sada imam svoje dijete koje me zove mumija, nikad nisam upoznao pravog i moćnog spell castera kao što je dr. Ogundele, on ima rješenje za bilo kakav problem na zemlji, njegova magija nije štetna i može radim za vas bez vašeg prisustva, govorim to sve zato što sam mu rekao da ću se pobrinuti da obavijestim svijet o svom dobrom radu i znam da mnogi ljudi trebaju pomoć, pa ako trebate pomoć bilo koje vrste, učinite to ne odgađajte ga kontaktirati ga ili ga želite zahvaliti za mene, obratite se dr. Ogundeleu na e-mail adresu: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Za izravne pozive i Viber chat: +27638836445.

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман26. јул 2018. 06:07

    Celui dont j'étais amoureux utilisait ma vulnérabilité comme une opportunité pour me dégrader, me punir et m'humilier. Je suis devenu son esclave émotionnel. Il m'a abusé. Je me suis éloigné. Ma perception du monde, des personnes, de l'amour complètement brisée. L'abus a fini ce qui était laissé sur mon cœur. Rationnellement, je savais qu'il était violent. Émotionnellement, je l’aimais et je pensais pouvoir le réparer. Je pense à lui tout le temps mais il ne me parle pas. J'étais tellement accablé par une peur intense que je ne vaux rien et que je ne ressentirai plus jamais de l'amour à cause de ce que la personne que j'ai aimée n'a jamais connu au pire moment de ma vie. était avant Cela m'a tellement endommagé et blessé que je crains que personne ne s'intéresse à quelqu'un avec autant de douleur. Chaque antidote à la situation - boire, avoir des relations sexuelles, parler, manger - crée une autre couche de problèmes pour que vous évitiez, mais tout ce que vous voulez, c’est quelque chose qui l’empêche de souffrir. alors quand la douleur devenait plus insupportable, alors je devais contacter Dr.Chamberc pour l'aide en ligne, et quand j'ai lu plus sur lui et découvert qu'il était le prêtre le plus fort en Asie, alors je me suis senti soulagé et j'ai eu plus de courage sortir ses sorts pour essayer. Il m'a dit que mon mari allait rentrer à la maison avec 100% d'aimer moi et les enfants et que ma famille allait être de nouveau réunie après lui avoir jeté un sort. Le plus grand miracle que j'ai jamais vu, c'est que 24 heures plus tard, après son lancement de sorts, mon mari m'a appelé en me disant qu'il était désolé de me quitter et m'a dit combien il me manquait. et c'est ainsi qu'il est rentré chez lui avec le pouvoir de ce lanceur de sorts, Dr.Chamberc. Nous vivons ensemble en paix et il m'a aimé sans condition après avoir expérimenté les sorts du Dr.Chamberc. Vous pouvez également le contacter pour résoudre des problèmes similaires. Email: chamberc564@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  9. Moje ime je Rebecca Ortiz iz SAD-a Massachusetts, želim svjedočiti široj publici kako mi je nakon tri mjeseca usamljenosti vratio veliku moć Dr. Adodea, moj bivši ljubavnik me nazvao nakon mog kontakta s dr. Adoda da je on žele da se vratimo i započnemo dobar dom, sada smo opet sretno zajedno kao ljubavnici. Sve zahvaljujući dr. Adodi koji mi je učinio ljubavnu čaroliju za moju bivšu ljubavnicu da se vrati kući. Ja ću nastaviti dijeliti ove unti ljudi koji također trebaju pomoć vidjeti ovo za njegovu divnu pomoć. Možete ga kontaktirati na njegovu e-mail adresu adodalovespelltemple@gmail.com 0r whatsapp ga na +2348112825421. Možete i kliknuti na ovu vezu (https://m.youtube.com/watch?v=1hd_EkU-jJo) da biste pogledali njegov videozapis na usluzi YouTube.

    ОдговориИзбриши
  10. Pozdrav Moje ime je Kristina Oren. Želim podijeliti čitav svijet o tome kako je dr. Isikolo, glavni svećenik Isikolo čarolija hrama, pomogao u ponovnom ujedinjenju braka. Prošao sam kroz grube i teške trenutke, jer me je suprug ostavio za drugu ženu i potpuno ignorirao mene i djecu. Smanjiti dugu priču, nakon 2 godine prekida s mojim mužem bez telefonskih poziva ili poruka e-pošte. Bio sam toliko frustriran jer sam kontaktirao toliko mnogo drugih čarolije bez rezultata. kada sam pročitao o svojoj web stranici na drisikolosolutionhome.webnode.com pa sam odlučio kontaktirati ga za pomoć. na moje najveće iznenađenje, samo 24 sata kasnije moj muž me zvao i počeo moliti za oprost. Sada sam sretna žena s lijepom bebom. Sve zahvaljujući dr. Isiku. Dr. Isikolo možete kontaktirati izravno na e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. nazovite ili ga nazovite na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  11. Pozdrav svima. Ja sam Bianca Canović iz Bosne. Bog mi je stvarno dobar u mom životu, prije no što su ljudi rekli da nema čarolije kako bi vaš ljubavnik vratio, ali danas mnogi ljudi sada vjeruju da postoji jedan i jedini čarobnjak koji može vratiti vašeg bivšeg kad se suočavaš problema i problema kroz korijene i biljke Afrikanaca, moja velika spell caster napokon su pronašli put, mnogi su ga kontaktirali i on im daje dobar rezultat uz pomoć svoje ljubavi uroka ovaj spell caster poznat kao Dr Isikolo on je jedan od velikih čarolija u Africi prošlog mjeseca podijelio je Herbalnu medicinu sa svijetom, a sada ga dobro prepoznaje kao jedan od najboljih spell castera u Africi, ne morate više biti tužni niti ćete više dijeliti svoje suze samo zato što partner vas je ostavio, ako ga želite kontaktirati u privatnom kontaktu s njim na ovoj e-mail adresi: isikolosolutionhome@gmail.com. nazovite ili ga nazovite na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  12. Prije 9 mjeseci moj zaručnik me ostavio za drugu djevojku i rekao mi da više ne može nastaviti vezu sa mnom, rekao mi je da se ne može udati za mene ili imati što drugo sa mnom, jer me više ne voli. Pokušao sam da ga pitam kakav je bio problem, ali je on držao prilično i odeo, a nekoliko mjeseci nije me zvao niti je odgovorio njegovom telefonu kad sam ga nazvao. Bio sam zbunjen i nisam znao što da radim sve dok mi prijatelj nije rekao kako je DR IMOSE Pomogao joj je pomoći u braku. Kontaktirao sam s DR IMOSE-om putem e-pošte i učinio sve što mi je rekao, a 48 sati kasnije, Derick, moj zaručnik me nazvao i počeo moliti da ga oprostim, a od tada sam se zavjetovao da kažem riječ kako sam vratio zaručnicu ... Jeste li u bilo kakvom odnosu krizama ili bolesnima i trebate izliječiti liječenje bilo koje vrste bolesti ?? onda se obratite DR IMOSE putem e-pošte: imosesolutiontemple@gmail.com. nazovite ili ga nazovite +1-(619)-830-4690

    ОдговориИзбриши
  13. Otkad mi je suprug odvojio od mene dvije godine, nisam bio ja. Pregledao sam neki post o tome kako bih mogla vratiti supruga, pa sam vidio svjedočanstvo koje je Švicarska s Sabrina Tampolja o čarobnjaku nazvao dr. Isikolo. Kontaktirala sam Marina Chaosa kako bih potvrdila kako joj je dr. Isikolo pomogao i sve mi je objasnilo kako joj je pomogao i to mi je hrabro da stupim u kontakt s dr. Isikoloom za pomoć. Dr. Isikolo me uvjeravao da će mi dani tuga biti završeni u roku od 48 sati nakon što završi s njegovim radom. Slijedio sam njegove upute koje mi je dao jer sam imao vjeru, vjeru, nadu i povjerenje u njega. Doista vam kažem danas da se ja i moj muž ponovno okupili i ponosno mogu reći i svjedočiti svijetu onome što je dr. Isikolo učinio za mene. Kontaktirajte nas danas putem e-maila: Email: isikolosolutionhome@gmail.com. nazovite ili ga nazovite na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  14. Moje ime je Agata Dobroslav iz Srbije, želim brzo reći svijetu da postoji pravi online spell caster koji je moćan i originalan, bio sam najveći svjetski septičar. Nikad nisam vjerovao u čarobne uroke ili bilo što slično, ali pouzdani izvor mene je rekao da se obratim dr. Isiku i ja. Velika spell caster pomaže mi vratiti moj odnos s mojim EX bivšim suprugom natrag kad je završio i obratio mi se dosta dugo sada (prije 3 mjeseca). Izvodio je čaroliju za mene i za 24 sata nakon što je čarolija bila izbačena primam tekst iz mog EX muža rekavši da mu je žao zbog boli koji mi je dao istinitim i suzama koje je prouzročio meni i da neće učiniti ponovno mi je ponovno u životu. Bio sam iznenađen i bio sam sretan, pa sam tako oprostio i sada zajedno živimo sretno nego ikada prije i uvijek želimo biti kod mene i ne mogu ništa učiniti bez moje sadašnjosti. Svatko tko je u istoj liniji problema ili drugačiji i želi ga kontaktirati trebao bi ga sretno kontaktirati sada na adresi e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com. nazovite ili ga nazovite na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  15. VAŽNO PROČITAJ:

    Moje ime je Dora Ja sam iz Austrije, želim da svetu kažem kako sam dobio pomoć od ovog velikog čoveka koji mi je dao čaroliju da se moj suprug vratio i da se promoviše u mojoj kancelariji, a danas sam srećan sa svojim suprugom i moj život je sjajan, moj muž je napustio 11 godina i bio je sa drugom ženom dok sam patio u usamljenosti, koliko je bolan. Moja braća i sestre tamo savetujem vam da rešite životni problem i imate dobru kuću nego da patite, sada sam menadžer moje firme, dobio sam njegove kontaktne podatke online drugu ženu koja je delila i njegova dobra dela, i rekla mu da ću podeliti svoj dobar rad na internetu kako bi rekli svetu, zato to radim sada. vratio je mog muža koji je otišao 11 godina za manje od 48 sati, on je stvarno moćan čovjek, tako da ako vam neko od nje treba bilo kakvu vrstu pomoći, verujem i znate da vam Dr Ogundele može pomoći 100%. Možete ga kontaktirati putem e-pošte: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Za WhatsApp i Viber Chat: +27638836445.

    ОдговориИзбриши
  16. Mnogi su ljudi napisali članke o tome kako im je pomogao čarobnjak, ali jako sam zahvalan ovom vrlo velikom čarobnjaku koji je doveo svog bivšeg muža natrag k meni. Ovo svjedočanstvo je prava priča, a moje ime je Nusreta Dominik. Kad sam došao u kontakt s ovim čovjekom bio je i kroz svjedočanstvo o njemu i također sam naišao na mnoga svjedočanstva o tome kako on pomaže drugima svojim životom. Vratiti se s bivšim je jedan od najdjelotvornijih osjećaja mnogih ljudi koji bi voljeli doživjeti, pogotovo jer su one sjećanja s našim bivšim uvijek obuzdavali naš um kada netko drugi učini neke od onih stvari koje je naš prethodnik koristio. Bio sam samohrani roditelj već gotovo 6 godina i iako je moj bivši suprug bio daleko od moje djece i dalje želim da se jednog dana vratio meni. Taj liječnik pravopisa kojeg sam susreo poznat kao DR ISIKOLO mi je pomogao sa svojim željama i sretan sam što mogu reći da sam se vratio sa svojim bivšim suprugom i jako sam sretna što dijelim svjedočenje sa svima tako da i oni mogu susresti ovog velikog liječnika i riješiti svoje problemi. Ne znam što bi drugi mogli osjećati u vezi njihovog bivšeg povratka u svoj život, ali uvijek znam da postoji blagoslov u prerušenju s samo jednom ponovnom vezom s bivšim. Ako se želite uspješno vratiti sa svojim bivšim partnerom, obratite se ovom velikom čarobnjaku na adresi Email: isikolosolutionhome@gmail.com. poziv ili Whatsapp na +2348133261196 i dijeliti strašan svjedočanstvo previše baš kao i ja.

    ОдговориИзбриши
  17. Želim da svijet upozna velikog čovjeka koji je poznat kao dr. IMOSE, on ima savršeno rješenje problema veza i brakova. Glavni razlog zbog kojeg sam otišao na dr. Isikolo. bio je za rješenje kako mogu vratiti svog muža, jer sam u novije vrijeme pročitao neke svjedočenja na internetu koje su neki ljudi napisali o dr. IMOSE, i bio sam toliko zadovoljan i odlučio sam tražiti pomoć od njega na svojoj e-pošti ( imosesolutiontemple@gmail.com) koji je savršeno obavljao čaroliju na mom mužu koji ga je natjerao da se vrati u mene za manje od 48 sati i molim oproštenje. Neću prestati objavljivati svoje ime na mreži zbog dobrog posla koji radi. Moj muž se sada igra oko sebe sa mnom i djecom i posjećujemo mjesta i kino te sada u kući ima toliko sreće. Ja ću ispustiti njegov kontakt zbog korisnosti onih kojima je potrebna njegova pomoć. Njegova e-pošta je e-pošta: imosesolutiontemple@gmail.com. poziv ili Whatsapp na +1-619-830-4690

    ОдговориИзбриши
  18. Mnogi su ljudi napisali članke o tome kako im je pomogao čarobnjak, ali jako sam zahvalan ovom vrlo velikom čarobnjaku koji je doveo svog bivšeg muža natrag k meni. Ovo svjedočanstvo je prava priča, a moje ime je Ana Redzematović. Kad sam došao u kontakt s ovim čovjekom bio je i kroz svjedočanstvo o njemu i također sam naišao na mnoga svjedočanstva o tome kako on pomaže drugima svojim životom. Vratiti se s bivšim je jedan od najdjelotvornijih osjećaja mnogih ljudi koji bi voljeli doživjeti, pogotovo jer su one sjećanja s našim bivšim uvijek obuzdavali naš um kada netko drugi učini neke od onih stvari koje je naš prethodnik koristio. Bio sam samohrani roditelj već gotovo 6 godina i iako je moj bivši suprug bio daleko od moje djece i dalje želim da se jednog dana vratio meni. Taj liječnik pravopisa kojeg sam susreo poznat kao DR ISIKOLO mi je pomogao sa svojim željama i sretan sam što mogu reći da sam se vratio sa svojim bivšim suprugom i jako sam sretna što dijelim svjedočenje sa svima tako da i oni mogu susresti ovog velikog liječnika i riješiti svoje problemi. Ne znam što bi drugi mogli osjećati u vezi njihovog bivšeg povratka u svoj život, ali uvijek znam da postoji blagoslov u prerušenju s samo jednom ponovnom vezom s bivšim. Ako se želite uspješno vratiti sa svojim bivšim partnerom, obratite se ovom velikom čarobnjaku na adresi Email: isikolosolutionhome@gmail.com. ili Whatsapp ga na +2348133261196 i podijeliti strašan svjedočanstvo previše baš kao i ja.

    ОдговориИзбриши
  19. kakav divan svijet živimo, još uvek sumnjam u taj crtač za crtanje kako je to učinio !!! ja sam Lara Jakov. Ja sam sretan što sam čitavom svetu znao kako je ovaj moćni čarobnjak uspješno spasao moj brak. Sve se spuštalo u kanal jer moj suprug ne može prestati da me vara sa drugim ženama. Postala je navikla da me uvek zagreva. Pokušao sam da ga zaustavim, ali nisam mogao pomoći situaciji, to što više pokušavam, to je teže postati. Ponekad ćemo se boriti i razdvojiti nekoliko meseci i ponovo ćemo se vratiti samo zbog naše djece. Jednog dana mi je prijatelj pričao o ovom čaroliju koji joj je pomogao, njegovo ime je dr IMOSE, rekla je da koristi bijelu magičnu čaroliju za rešavanje duhovnih problema. Odlučio sam da pokušam, kontaktirao sam ga i rekao mi je da će trajati samo dva do tri dana, a ja ću videti velike promjene u mom mužu. Zapravo je bacio čaroliju, verovao mi je nakon 2 do 3 dana čarolije, moj muž priznaje različita imena žene sa kojom je spavala. Molio je za oproštaj i nikada više nije pokušao. Od tog dana do sada, moj um je u miru. Moj muž ne voli svaku drugu ženu na zemlji osim mene. I ja sam sretan što sam ga držao za sobom. Kontakt sa čarolijim čovekom Email: imosesolutiontemple@gmail.com. ili Whatsapp na +1-(619)-830-4690

    ОдговориИзбриши
  20. Ovo je moje svjedočanstvo o čudesnom djelu koje je dr. Isikolo učinio za mene. Moj muž napušta mene i djecu i otišao da ostane s drugom ženom koju je upoznao. A žena ga je učinila tako da nikad neće imati nikakve veze sa mnom i mojom djecom zbog toga, ja i ja i djeca patimo i ona je bila peta borbe, ali ja odlučim učiniti sve što znači kako bi siguran da se moja obitelj okuplja dok se služi, a onda sam otišao on-line tamo sam vidio toliko dobar govor o ovom čaroliju caster zove dr. Isikolo na svojoj web stranici http:drisikolosolutionhome.webnode.com pa sam morao kontaktirati ga i objasniti mu problem u njemu iu samo 48 sata kako je obećao, moj je muž došao kući i njegovo se ponašanje vratilo čovjeku za kojeg sam se oženio. Ne mogu se zahvaliti dovoljno za ono što je učinio za mene, ja sam tako zahvalan i nikada neću prestati objavljivati ​​svoje ime na internetu za dobar posao koji je učinio za mene, još jednom ovdje je njegova web stranica http:drisikolosolutionhome.webnode.com i njegovu e-poštu je isikolosolutionhome@gmail.com. ili Whatsapp ga na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  21. NIKAK TREBA DUBTIRATI OVLASTI DR ISIKOLOZA, KAO JE VELIKI U SVOJIM RADOVIMA. Moje ime je Alice Edgar. Dobivanje moje supruge je ono što sam najmanje očekivao i nikada ne bih mogao zamisliti. Ja i moj muž su četiri godine vjenčani i živjeli smo sretno, ali odjednom se potpuno promijenio i odmaknuo od mene, a nikada nisam znao što se događa, pokušao sam ga pitati, ali je odbio reći mi što problem je i kako je vrijeme prolazilo, tražio je razvod. Bio sam toliko zabrinut i zbunjen, i učinio sam sve što je moguće da ga vratim, ali sve je bilo uzaludno i pomislio sam da je sve nade izgubljene, a tijekom moje potrage za izlazom, moj prijatelj koji je imao sličan problem rekao je mene o velikom spell caster zove dr. Isikolo koji joj je pomogao riješiti svoj problem. Nikada nisam vjerovao u spell casting u cijelom svom životu jer nikad nisam mislio da će to raditi, ali pokušao sam dati ovom čovjeku priliku i na moje najveće iznenađenje, On je njegov rad i to je dao pozitivan rezultat i bio sam u mogućnosti da biste dobili moj muž natrag. Čak i nakon što je spell caster učinio svoj posao, otkrio sam da je moj Muž pao toliko zaljubljen u mene, za razliku od prije. Ovaj spell casting nije pranje mozga, ali je otvorio oči da vidi koliko volim i da mu je potreban, a sad sam opet sretna žena i ne znam što da radim za ovu Veliku čaroliju, pa sam ja to koristio priliku reći svakome tko ima sličan problem da mu pošalje poruku e-pošte na isikolosolutionhome@gmail.com. ili Whatsapp ga na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  22. Moje ime je Samathan iz Srbije, Moj dečko mi je napustio prije mjesec dana i odlazi s drugom ženom koja je 7 godina starija od njega, osjećam se da je moj život potpuno prepun, tako da jednoga dana dok pregledavam pretraživanje na internetu za pomoć Pročitao sam preko interneta kako čarobnjak za spell pomoći nekoliko ljudi da se tamo ljubavi natrag. Bio sam depresivan tijekom proteklih mjesec dana i ono što mi je potrebno je da ga vratim i živim s njim sretno. pa sam odlučio pokušati pa sam kontaktirala čarobnjaka nazvanu dr. Isikolo i objasnila mu probleme i bacio ljubavnu čaroliju koju koristim kako bi se vratio moj dečko, a sada je moj život potpun i obojica smo vrlo sretni s odnosom. i doista sam zahvalan tom čovjeku zbog onoga što je učinio za mene i moju obitelj, Hvala vam puno i nastavit ću ponavljati svoje svjedočenje. za one kojima vam je potrebna pomoć ili imaju isti problem kao i ja trebamo ga kontaktirati na njegovu e-mail adresu: isikolosolutionhome@gmail.com. ili Whatsapp ga na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  23. Moj dečko od dvije godine ostao je za drugom djevojkom jer ga optužim da vidi drugu djevojku i od tada ga pokušavam dobiti, ali on odbija vratiti se meni, nije odgovorio na moj poziv ili e-mail, pa čak i ne voli mene na lice-knjizi i on mi je rekao da je učinio sa mnom. Tražio sam na internetu za pomoć i vidio sam svjedočanstvo o tome kako ih čarolija pomaže da dobiju svoje bivše pa se odlučila pokušati i kontaktirati ga i objasniti mu probleme i bacio ljubavnu čaroliju za mene i jamči me za tri dane da će se moj bivši vratiti k meni i na moje najveće iznenađenje treći dan, veliko mi je čudo pala na mene i moj bivši se vratio k meni trećeg dana i molio me za oprost. Ja ću nastaviti objavljivati svoje ime jer je on moj Spasitelj i sada smo sretno oženjeni. Ako vam je potreban da vam pomogne Email isikolosolutionhome@gmail.com. ili Whatsapp ga na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  24. Nikad nisam vjerovao u čarolije dok se moj život nije raspala kad mi je ljubavnik od 5 godina odlučio nazvati ga. Bio sam toliko devastiran da sam imao nesreću koja me ostavila u krevetu. Nakon osam mjeseci emocionalne boli i lijenosti, moj prijatelj me upoznao s nekim čarobnjakom, to je bilo nakon što su me prevarili razni lažni čarobnjak koji se zove dr ini, dr evu i dr ewatu. Upoznao sam ga s dr. Isikolo. Za manje od 3 dana vidio sam čuda, moj ljubavnik se vratio k meni i moj se život vratio baš kao dovršena zagonetka ... Tako sam sretna .. Dr. Isikolo ima sve vrste čarolija od trudnoće do ljubavi, od zapošljavanja do viza lutrije osvajanjem. Ima čaroliju da se zaustavi razvod, čarolija da bi nekoga izgledao atraktivno i drugima. Evo njegov kontakt samo za ozbiljne ljude, to može biti od pomoći ... (isikolosolutionhome@gmail.com ili Whatsapp na +2348133261196). Prekrasan dr. Isikolo .... Hvala vam puno, zahvalni ste što ste mi spasili život.

    ОдговориИзбриши
  25. Pišem ovo jer želim svjedočiti koliko si dobar Dr. Isikolo za ono što si učinio za mene. Svatko treba znati! Sad sam vrlo zadovoljan i sretan biće. Ne znam koliko dugo traje otkad sam kupio čarolije na mreži, ali nitko od njih nije imao iste rezultate od vašeg. Jason se definitivno preselio sa mnom prije 1 tjedna. Bio sam pomalo uplašen i nervozan kad mi je dr. Isikolo rekao da će baciti čaroliju, a moj će se muž vratiti u mene u roku od 2 dana. Doista se dogodilo i potvrđujem pozitivne rezultate s radošću da se Jason vratio kući nakon 2 dana kad je bacio čaroliju za mene. Znam da sam te prije poslao, ali bio sam pomalo uplašen da bi mogao saznati o čarolija koju si učinio pa sam uklonio sve vaše e-poruke. U svakom slučaju, mogu reći svim svojim budućim korisnicima koji ovo čitaju da rade pravi izbor da idu s vama na čaroliju. Uvijek je sjajno komunicirala s vama, a sve usluge koje nudite su izvrsne. Hvala vam za sve što ste učinili za mene. Kontaktirajte Dr Isikolo na isikolosolutionhome@gmail.com. ili Whatsapp ga na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  26. Kako sam dobio suprug. Am Silvija Patrik po imenu Nikada nisam vjerovao u ljubavne čarolije ili čaroliju dok nisam upoznao ovu spell caster jednom kada sam otišao vidjeti moj prijatelj u Africi ove godine na poslovnom summitu. Mislio sam na muškarca koji je ime dr. Isikolo da je stvarno moćan i može pomoći baciti čarolije kako bi vratio izgubljenu, izgubljenu, lošu ljubavnicu i čarobnu čaroliju ili čaroliju za dobar posao ili sreću. Sad sam sretna i živo svjedočanstvo jer je čovjek kojeg sam se želio udati ostavio mi 5 tjedana prije naše vjenčanja i moj život bio je okrenut prema dolje, jer je naš odnos bio na 3 godine. Stvarno ga volim, ali njegova je majka bila protiv nas i nije imao dobrog plaćanja. Pa kad sam upoznao ovu čaroliju, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan, skeptičan i sumnjičav, ali upravo sam ga pokušao. I za 2 dana kad sam se vratio u Njemačku, moj dečko (sada muž) me nazvao sam i došao k meni ispričavajući se da je sve bilo podmireno sa svojom majkom i obitelji i da je dobio novi intervju za posao tako da se trebamo vjenčati. Nisam vjerovala da je dr. Isikolo tražio samo moje ime i ime momaka i sve što sam želio da učini. Sada smo sretno oženjeni i očekujemo našeg malog djeteta, a moj muž je također dobio novi posao, a naš život postao je mnogo bolji. Njegova e-adresa je: isikolosolutionhome@gmail.com ili Whatsapp na njega +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  27. Želim podijeliti svjedočanstvo o mom životu svakome. Moje ime je Lora Janković iz Srbije, oženio sam se suprugom Luisom Gomezom, toliko mi ga volim da smo već pet godina vjenčali s dvoje djece. kad je otišao na odmor u Meksiku, pozvao me je i rekao mi da više više nije zainteresiran za brak. bio sam toliko zbunjen i tražeći pomoć, ne znam što da radim dok ne upoznam prijatelja, promaši Linu i rekla joj o svom problemu. rekla mi je da ne brinem zbog toga što je nekoć imala sličan problem i ona me upoznala s nekim čovjekom koji se zove DR Isikolo koji je bacio čaroliju na bivšeg bivšeg i vratio joj je nakon 3 dana. Gospođica Lina me pitala da kontaktiram DR Isikolo. Kontaktirala sam ga da mi pomogne vratiti supruga i on me od mene traži da ne brinem o tome da će se bogovi njegovih prvih očeva boriti za mene. Dva dana mi je rekao da će me ponovno spojiti zajedno sa svojim mužem. Nakon dva dana moj muž me nazvao i rekao mi da se vraća tražiti stvari sa mnom, bio sam iznenađen kad sam ga vidio i on je počeo plakati za oprost. Trenutno sam najsretnija žena na zemlji zbog onoga što je promašila Lina i ovaj sjajni čarobnjak za mene i moju obitelj, možete ga kontaktirati za bilo koji problem na ovom svijetu. Do sada je najbolji internetski čarobnjak
    email: isikolosolutionhome@gmail.com ili Whatsapp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  28. Nikada nisam znao da ljudi još uvijek imaju moć i da se stvari događaju ovako. Ja sam Klara Tomi iz Njemačke. moj je muž prije godinu dana ostavio mene i moje dijete za drugu djevojku, od tada je moj život ispunjen bolovima, tugom i traumom, jer je on bio moja prva ljubav i zajedno smo godinama i ne mogu zamisliti svoj život bez njega , Vidio sam neke svjedočanstva o velikom čarobnjaku DR Isikolo i kako pomaže ljudima širom svijeta da može vratiti ljubavnika u roku od nekoliko dana, u početku sam se nasmijao i rekao da me ne zanima, ali zbog ljubavi koju imam za moj se čovjek konzultirao s velikim čarolijom i na moje najveće iznenađenje nakon dva dana moj muž prvi put nakon tri godine pozvao me da mi nedostaje i da mu je tako žao zbog svega što me je natjerao da prođe želi me natrag, zajedno ćemo provesti život i obećati da nikada više neću ostaviti mene i moje dijete. Još uvijek ne mogu vjerovati mojim očima, jer je nevjerojatno, jednostavno je previše dobro da bude istina. Sve što mogu reći je hvala DR Isikolo za povratak mog supruga na mene i moje dijete i za svakoga tko bi mogao trebati pomoć ovog velikog spell caster molim dopustite mi da ispusti svoju poštu ovdje isikolosolutionhome@gmail.com. ili Whatsapp ga na +2348133261196. kontaktirajte ga i riješite svoje emocionalne ili bračne probleme.

    ОдговориИзбриши
  29. Želim da kažem veoma veliku zahvalnost dr. Isikollu što mi je pomogla da vratim princa mog života. Bila sam tako iznenađena 1. avgusta. 2018. godine, moj dečko kome sam bio angažovan i koji smo trebali biti u braku u martu, rekao mi je da više nije zainteresovan za tu vezu. Osećao sam se prokleto zbog mog dugogodišnjeg odnosa da bih tako završio. Moj partner je isključio sve kontakte sa mnom. Nikada nisam znao da je prijatelj imao interesovanje za svog čoveka i ona je otišla do daljnjeg kontaktirajući čarolija za pomoć kako bi ga odnela od mene. Kada sam video svedočenje o dr. Isikolu, glavnom svešteniku sve registrovane čarolije u celom svetu, on mi je sve rekao i kako se druga dama obratila drugom crtaču. Rekao mi je da to ne brinem za 48 sati, moja situacija će biti sortirana. Samo sam verovao, verovao i verovao u njega da će stvarno to učiniti za mene. i vidi 48 sati kasnije, Pavao je pozvao da kaže da mu je žao i da je to djelo đavola. Sada sam srećan. molim vas, želim reći celom svetu da je DR Isikolo najbolji crtač za crtanje i možete ga poslati na adresu isikolosolutionhome@gmail.com. ili Whatsapp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  30. Moje ime je Susan Zlatanov, a ja se bavim u Australiji ... Moj se život vratio! Nakon 2 godine Broken braka, moj suprug me ostavio s dvoje djece osjećala sam se kao da moj život je bio oko završiti sam skoro počinio samoubojstvo, bio sam emocionalno dolje za vrlo dugo vremena. Zahvaljujući čarobnjaku nazvanom DR Isikolo, koji sam upoznao online. Na jednom vjernom danu, dok sam pregledavao internet, naišao sam na sve svjedočanstva o ovom čarobnjaku. Neki su svjedočili da je vratio svog Ex ljubavnika, neki su svjedočili da vraća maternicu, liječi rak i druge bolesti, neki su svjedočili da može baciti čaroliju da se zaustavi razvod i tako dalje. Također sam naišao na jedno posebno svjedočenje, bilo je o ženi koja se zvala Sonia, svjedočila je o tome kako je vratio svog bivšeg ljubavnika u manje od dva dana, a na kraju svjedočenja odbacio je DR Isikoloovu adresu e-pošte. Nakon čitanja svih ovih, odlučio sam pokušati. Kontaktirao sam ga putem e-pošte i objasnio mu problem. U samo 24 sata, moj muž se vratio k meni. Riješili smo svoja pitanja i još smo sretnija nego prije DR Isikolo, stvarno darovit čovjek i neću ga prestati objavljivati ​​jer je divan čovjek ... Ako imate problem i tražite pravu i originalnu čarobnjak za rješavanje svih vaših problema za vas. Pokušajte s visokim dr. Isikoloom u bilo kojem trenutku, on bi mogao biti odgovor na vaše probleme. Evo njegov kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com. ili Whatsapp ga na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  31. Želim zahvaliti Cocomi za vraćanje ljubavi u samo pet dana, ja sam
    Tamara Zdravković iz Srbije. to sve izgleda kao san, ali je bio tako pravi kako je sve
    dogodilo se "nakon što je moj dečko izgubio drugoj djevojci za četiri mjeseca.
    tijekom tog razdoblja, izgleda kao da cijeli svijet pada onda ja
    shvatio sam da nisam kukavica dopustiti da neka kolegica poput mene i ja
    uživao sam u mom čovjeku dok sam sjedio i plakao u suzama kao budala. to je bilo kako
    došao u kontakt s ovim velikim kokosom koji je doveo natrag moje izgubljene suze
    svjetlucanje očiju u samo 2 dana nakon što je slijedio sve upute
    pitao. Trenutno živimo sretno kao nikada prije.
    jer svatko tamo vani, koji osjeća svoje suze, znači da ne mora biti
    gubitak može kontaktirati dr. Isikolo s ovom adresom e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com.
    ili Whatsapp ga na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  32. Nezamislivo i nevjerojatno. Ovo je Martina Petar imam dobru vijest da bih podijelila čitav svijet. Trebate li hitno bivšeg muža ili ljubavnika? Želim vam reći da se ne morate brinuti jer imam dobru vijest za one koji su tamo izloženi ili slični takvoj situaciji jer uvijek postoji nada i rješenje za sve probleme. Postoji velika spell caster zvani DR Isikolo koji stvarno može riješiti sve vaše probleme. Dobivanje moje ljubavi natrag je ono što ne mogu zamisliti, ali kad sam izgubio Mike, trebala sam pomoć i negdje da se loše okreće, ali moj Cousin mi je rekao o ovom čaroliju čep koji je također pomogao joj na internetu. Mislio sam da neće raditi, ali samo sam pokušao dati ovom čovjeku priliku i naredio sam ljubavnu čaroliju. Dva dana kasnije zazvonio je moj telefon. Mike je ponovno bio stari i želio se vratiti k meni! Ne samo da se vraćam, ovo je doista čudotvorno i čarobnjak ga je otvorio da zna koliko volim i da ga treba. Ovaj čarolija Casting nije ispiranje mozga, ali je otvorio oči da zna koliko ljubavi moramo podijeliti zajedno. Preporučujem svima koji su u mojoj staroj situaciji da ga pokušaju, jer će vam pomoći i učiniti stvari kako treba biti. Ako imate takav problem ili slično, kontaktirajte ga na njegovu e-adresu: isikolosolutionhome@gmail.com. ili Whatsapp ga na +2348133261196 hvala vam DR Isikolo zapravo ste čudesni i da bi vas bogovi ikada nagradili za vaša dobra djela

    ОдговориИзбриши
  33. Svakodnevno se probudim s osmjehom na licu i pjevam hvale ovom moćnom čarobnjaku nazvanom DR ISIKOLO koji mi je učinio veliku uslugu spašavajući moj odnos od prekida. Mislio sam da imam savršen odnos do kada je moj ljubavnik počeo dolaziti kući kasno i svakodnevno mi daje različite isprike, a zatim sam ga odlučio da ga pazim, pa otkrijem da ima vezu s drugom djevojkom. Srce mi je slomljeno jer sam toliko pouzdano i znajući da ima tajnu vezu, puno me boli .. Ali zahvaljujem svima onima koji su na internetu stavili kontakt informacije DR ISIKOLO jer sam bio u mogućnosti kontaktirati DR ISIKOLO i danas je moj odnos obnovljen s ljubavlju i više ljubavi nego ikad prije. Ako ste u bilo kakvom odnosu ili stresu u braku, učinit ću vam uslugu ispuštanjem kontaktnih informacija DR ISIKOLO koji su putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com. ili Whatsapp ga na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  34. Moja je supruga otišla u London posljednjih šest mjeseci, a nakon toga odbio je doći kući, nazvao sam i pozvao sam, a potom i dalje ustrajavala. Nešto je bilo pogrešno negdje gdje sam tražio pomoć od vertikale na horizontalno, a ipak bez uspjeha. Plakala sam i plakala, ali ona se ne bi vratila k meni. 21. rujna uzeo sam računalo da dobijem prijedloge iz bilo kojeg dijela, a onda sam došao preko isikolosolutionhome@gmail.com ali da kažem činjenicu, iako sam htio učiniti bilo što da imam suprugu, još uvijek sumnjam da bi to moglo funkcionirati jer ja ne vjerujem u praznovjerje. Odgovor koji sam dobio bio je uvjerljiv da je moja supruga bio začaran od strane drugog čovjeka. ja vrisnula sam pomoć ali je rekao da ne brinemo. ovo je ono što trebam učiniti i ja sam učinio. na moje najveće iznenađenje, 24 sata 22. prosinca, moja supruga je nazvala, a ona je plakala meni i ne znajući što da radim i poprsje u suze previše, ali od radosti. pa ću upotrijebiti ovaj medij da potaknem svaku dušu sa problemom bilo koje vrste i kontaktiram ovu e-poštu. isikolosolutionhome@gmail.com. poziv ili Whatsapp na +2348133261196 Veliki DR ISIKOLO JE PROBLEM SOLVER.

    ОдговориИзбриши
  35. MORA ČITATI:

    Moje ime je Ruth ja sam iz Crne Gore, želim širiti dobar rad velikog čarobnjača koji je stvaran i ne odgađati pomaganju ljudima. Godine 2007 moj mu je suprug ostavio i otišao biti s drugom ženom nakon 3 godine ujedno sam bio u potrazi za vlastito dijete samo kako bi moj suprug bio sretan, nisam mogao naći pomoć bilo gdje, u 2017 sam upoznao jedan online oglas o dr. Akin o tome kako pomoći ženi da joj ujedini obitelji i obogatiti je, moram ga hitno kontaktirati, prva riječ koju mi ​​je rekla bio je (ja ću staviti osmijeh na vaše lice) bio sam sretan da brzo odgovorim od njega, nakon što je svoje čarolije casting je rekao ja, moj muž će doći k meni molba da ga prihvatim natrag, nikad nisam vjerovao, ali nakon 24 sata moj je muž zvao uredsku liniju, molio me telefonom da mu oprosti, bio sam sretan i zahvalan dr Akinu, nikad nisam vjerovao ponovo će biti s mojim mužem, ali danas smo zajedno zbog pomoći dr. Akin i prije 3 mjeseca imam svoje prvo dijete sa svojom pomoći, obećala sam mu da ću dijeliti svoje dobro djelo on-line radi onih ljudi koji trebaju pomoć i zbog onih koji su s krivim čarolijama, vidio sam mnoge spell casters, ali dr. Akin najbolji je rješenje za bilo kakav problem, ako ga želite zahvaliti za mene ili se želite obratiti za pomoć ovdje su njegova e-pošta: akinsolutiontemple@gmail.com i za WhatsApp Chat i Direct pozive: +27656406432. Kontaktirajte ga i riješite svoj problem.

    ОдговориИзбриши
  36. Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži način da dođe do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { agbazara@gmail.com } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vraćaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru ....

    ОдговориИзбриши
  37. Srce mi je bilo slomljeno Nikada ne vjerujem da ću ponovno vratiti svog bivšeg dok dr. LOVE ne dovede svog bivšeg u roku od 24 sata s moćnom ljubavnom čarolijom. Pouzdan je za pozitivan rezultat, a kontaktirajte čarobnjaka za ljubavnu čaroliju na e-mail: {p l a c e o f s o l u t i o n @ y a h o o. c o m } whatsapp on +1 8 4 5 4 0 0 7 1 8 9

    ОдговориИзбриши
  38. Pozdrav svima, Anđela Batolomej želim da podijelim živo svjedočenje o tome kako je dr. Isikolo mogao vratiti mog supruga meni, ja i moj suprug su bili ozbiljno razrušeni, i prije toga smo se uvek borili protiv borbi i činili različite bezbožne činove. Moj muž je spakirao stvari iz kuće i morali smo da živimo na različitom prostoru, uprkos svemu ovome tražio sam način da se prespavam sa svojim mužem, sve dok nisam upoznao dr Isikola, velikog čarobnjaka koji je mogao da dovede moj muž se vratio kući, a on me je uverio da će se moj suprug vratiti meni u roku od 48 sati nakon što završi sa pripremom ljubavne mržnje. Danas mi je drago da svetu kažem da je Doctor Trust stvarno čovjek njegove reči jer moj muž se vratio meni i pao na koljena i molio me da mu oprostim i prihvati ga ... ... Danas se moja porodica ponovo vraćala i srećni smo živeli dobro i zdravo, dok je dr Isikolo doživeo moj san koji me je ponovo ujedinio, prijatelje u slučaju da vam je potreban pomoć dr Isikola ga ljubazno pošaljite na isikolosolutionhome@gmail.com ili Whatsapp na +2348133261196, gospodine ću vam zauvek preporučiti !!! možete ga posetiti i putem web stranice: http: drisikolosolutionhome.webnode.com

    ОдговориИзбриши
  39. Osjećam se isto kao i bilo koja druga žena s heartbreak i Što bih učinio ako ne za dr. Isikolo, moje ime je gospođa Lara Antonio, imam 38 godina i imam sina. Nažalost, prije skoro godinu dana otac se prekinuo sa mnom zbog pogreške koju sam napravio, a ja ga samo stvarno želim natrag. On je najbolja stvar koja mi se ikad dogodila i želim da se naša obitelj ponovno završi, želim ostatak života provesti s njim. Tako sam pročitao on-line da je dr. Isikolo pomogao djevojci u istoj situaciji kao i ja sam ga kontaktirala za pomoć. Odrastao sam s roditeljima razvedenima i ne želim to za svog sina i tako mi nedostaje moj muž i samo želim da je naša obitelj ponovno puna. Želim povratak ljubavi u mom životu i iskreno mogu to reći jer je on jedini čovjek kojeg sam ikada uistinu volio sa svim srcem. Zato sam potražio pomoć od isikolosolutionhome@gmail.com i on mi je odgovorio, a on mi je bacio ljubavnu čaroliju koju koristim u povratku muža, a ja sam sretan i zahvalan mu što mi pomaže i želim da i vi svi imate prilika koju sam također imao, dr. Isikolo je jedina pomoć koju sam ikad poznavao. Sretno "možete poslati e-mail velikog čovjeka na isikolosolutionhome@gmail.com ili Whatsapp na njega +2348133261196 i spreman vam pomoći s vašim problemom u bilo kojem trenutku, bilo koji dan.

    ОдговориИзбриши
  40. Sanela Dmitar. Danas se osjećam tako radosno zbog pomoći koju je dr. Isikolo pružio da ponovno dobije moju suprugu sa svojom čarolijom. 6 godina sam bio oženjen i bilo je tako strašno jer je moj muž varao i tražio razvod. Ali kad sam došao preko web stranice tvrtke Dr. Isikolo na internetu koju je objavila gospođa i odlučio sam stupiti u kontakt s njim i objasnio mu situaciju, a zatim tražiti njegovu pomoć, ali na moje najveće iznenađenje mi je rekao da će mi pomoći moj slučaj jer nema problema bez rješenja. Ovdje se slažem jer se moj muž vratio kući i stvarno uživam u braku, kakva velika proslava. Ja ću nastaviti svjedočiti na internetu, jer je dr. Isikolo pravi pravi čarobnjak. Zašto ne kontaktirati dr. Isikolo sada ako se suočavate sa svim izazovima u svom životu odnosa. Web stranica: http: drisikolosolutionhome.webnode.com ILI e-pošta: isikolosolutionhome@gmail.com ili Whatsapp ga na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  41. Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna čarolija kotač. Sve zahvaljuje mu se također možete kontaktirati za pomoć ako mu trebaš u vremenima nevolje preko: ( agbazara@gmail.com ) također možete Whatsapp na ovom broju +2348104102662

    ОдговориИзбриши
  42. Ja sam Tamara Marko, kada sam na kraju pronašao svjedočanstva o ovom čarobnjaku Dr Isikolo, kako je pomogao mnogim ljudima da se vrate svojim ljubavnicima i slomljenim domovima, kontaktirala sam ga putem njegove adrese e-pošte isikolosolutionhome@gmail.com jer sam bio apsolutno očajan da bih dobio moja žena natrag. Život bez moje supruge bio je pravi nered za mene i moju djecu. želio sam dramatičnu promjenu i mislio sam da bi magija mogla biti rješenje. Nakon razgovora o rezoluciji s dr. Imesagbor, on mi je dao nadu da će mi vratiti brak. Osjećala sam se uvjerena da će se mojoj ženi vratiti kući i on je učinio! Fantastično je što je ovaj veliki spellcaster učinio za mene, njegova pomoć je neprocjenjiva! Ne znam što bih učinio bez dr. Isikolo, dr. Imesagbor svoj posao tako dobro je organiziran i vrlo funkcionalan, mislim da je najbolji čarobnjak koji mogu računati na sve vrste čarolija, ja bio je podne da su njegove čarolije radile, ako vam treba pomoć, kontaktirajte ga na isikolosolutionhome@gmail.com. poziv ili Whatsapp na +2348133261196 i uvjeravam vas da će se stvari okrenuti za vas

    ОдговориИзбриши
  43. NE MOŽETE BITI SLIJEDITI jer se moja supruga vraćala, bio sam u velikom ropstvu već oko 7 godina trpeći u rukama muža koji varaju. Sretno smo živjeli dok nije mislio na njegovu staru djevojku i ponovno je počeo dati s njom ponovno izvan našeg braka, a prije nego što sam to znao, prestao je brinuti se za svoju obitelj, do te mjere da se namjeravao oženiti i razvesti. Plakala sam i prijavila ga članovima svoje obitelji, ali nikada nije slušao nikoga i skratio priču, došao sam u potragu za pravi čarobnjak koji bi mogao uništiti njihov odnos i vratiti se natrag k meni i našoj dvojici djece; na mom pretraživanju vidio sam ljude koji su podijelili svjedočanstvo o tome kako je dr. Isikolo obnovio brak i odabrao sam njegovu poruku e-pošte i rekao mu problem koji sam prolazio, a on se pristao pomoći i rekao mi da se nikad ne brinem. Nakon što je zavrtio čaroliju, drugi dan, obojica su se svađali i pretukao je svoju djevojku, a on se vrati kući i molio me da mu oprosti što su mu oči sada jasne da nikada neće učiniti ništa što će ozlijediti opet svoju obitelj i obećava da će biti brižljiv otac i da me nikad više neće varati. Jako sam sretan što ga nisam izgubio djevojci, a svima zahvaljujem dr. Isikolo za njegov sjajni posao. Vi ste Veliki čarobnjak za čaroliju i vama svi koji su suočeni s ovim ili sličnim problemom na ovaj, kontaktirajte ga sada na isikolosolutionhome@gmail.com ili Whatsapp na njega +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  44. Nakon što je bio u vezi s njim sedam godina, razbio me sa sobom, učinio sam sve što je moguće da ga vratim, ali sve je bilo uzaludno. Htjela sam ga toliko mnogo zbog ljubavi koju imam za njega, molio sam ga za sve , Obećao sam, ali je odbio. Objasnio sam svoj problem netko na mreži i predložila mi je da se radije kontaktiram s čarobnjakom dr. Isikolo koji bi mi mogao pomoći da bacim čaroliju da ga vratim, ali ja sam tip koji nikada nije vjerovao u čaroliju, imao sam izbora nego probati Poslao sam dr. Isikolo i rekao mi da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana moj bivši će se vratiti prosjačenju. Zahvalio sam mu se ozbiljno nadajući se da će se vratiti k meni jer mu nedostaje toliko. Na moje vrlo iznenađenje 3. dan, vratio se prosio i zamolio me da ga prihvatim natrag i nikada više neće napustiti. Sve to nikada nije bilo moguće, ali za dr. Isikolo. Ja ću uvijek i zauvijek preporučiti da svijet dr. Isikolo To je njegov kontakt u nastavku: isikolosolutionhome@gmail.com ili Whatsapp ga na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  45. Moje ime je Kristina i moj bivši dečko mi je napustio prije 8 mjeseci nakon što sam ga uhvatio da ima vezu s nekim drugim i da ga vrijeđam. Želim ga natrag u život, ali on odbija kontaktirati sa mnom. Bio sam tako zbunjen i ne znam što da radim pa sam posjetio INTERNET za pomoć i vidio sam svjedočanstvo o tome kako ih čarobnjak pomaže da dobiju svoje bivšeg, tako da se obratim čarobnjaku i objasnim mu probleme. .... on je bacio čaroliju za mene i uvjeravao me za 3 dana da će se moj bivac vratiti meni i na moje najveće iznenađenje treći dan moj ljubavnik mi je kucao na vrata i zamolio za oprost. Drago mi je što se moja ljubav vraća i ne samo to, već se oženimo. Još jednom vam zahvaljujem dr. Isikolo .... zaista ste talentirani i nadareni kontaktirajte njegovu e-poštu: isikolosolutionhome@gmail.com Whatsapp ga na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  46. Pozdrav svima moj je ime Sara ja sam iz Austrije, želim svjedociti svijetu kako sam dobio svoju srecu natrag boljela sam od bolesti i zbog toga me je suprug ostavio i otišao s drugom ženom 7 godina, bio sam u boli i patnji, tražim pomoc svugdje, sve do prošlog mjeseca, vidio sam komentar na internetu od strane jedne dame govoreci o tome kako je pomoc jedne spell caster zove dr. Akin, i morao brzo zatražiti pomoc od njega previše , dodao sam ga na Facebook i razgovarao s njim kako bi mi pomogao, rekao mi je da ce mi pomoci sa svim mojim problemima, u roku od 24 sata taj veliki covjek izlijeciti moju bolest i za 48 sati vremena moj muž koji me napustio 7 godina vratio se za mene tražeci oprost, sklopio sam dogovor s doktorom Akinom da cu podijeliti dobre vijesti i dopustiti svijetu da zna o njemu, tako da moja braca i sestre tamo trebaju pomoc bilo koje vrste veze Dr. Akin i biti sigurni da imaju rješenje vaših problema. Za WhatsApp & Viber Chat: +27656406432 Email: akinsolutiontemple@gmail.com.

    ОдговориИзбриши
  47. Prije svega, zahvaljujući Dr. Agbazara što mi je vratio ljubavnika u roku od 48 sati. Nemam šta da kažem nego da vam zahvalim i da vam kažem da sam srećna .. Moj ljubavnik me tretira bolje i provodi većinu svog vremena sa mnom i sada mi govori koliko me voli nego ikada ranije .. Ako imate bilo kakve probleme sa vašim ljubavnikom kontaktirajte Dr. Agbazara putem e-pošte: ( agbazara@gmail.com ) poziv / WhatsApp ( +2348104102662 ), jer on je rešenje za sve probleme vezane za njegove duhovne moći.

    ОдговориИзбриши
  48. Srce mi je bilo slomljeno Nikada ne vjerujem da ću ponovno vratiti svog bivšeg dok dr. LOVE ne dovede svog bivšeg u roku od 24 sata s moćnom ljubavnom čarolijom. Pouzdan je za pozitivan rezultat, a kontaktirajte čarobnjaka za ljubavnu čaroliju na e-mail: { p l a c e o f s o l u t i o n @ y a h o o .c o m } ili whatsapp na + 1 443 281 3404

    ОдговориИзбриши
  49. Želim podijeliti svjedočanstvo o mom životu svakome. Moje ime je Marina Stanisic iz Srbije, oženio sam se suprugom Luisom Gomezom, toliko mi se volim da smo se oženili već pet godina s dvoje djece. kad je otišao na odmor u Meksiku, pozvao me je i rekao mi da više više nije zainteresiran za brak. bio sam toliko zbunjen i tražeći pomoć, ne znam što da radim dok ne upoznam prijatelja, promaši Linu i rekla joj o svom problemu. rekla mi je da ne brinem zbog toga što je nekoć imala sličan problem i ona me upoznala s nekim čovjekom koji se zove DR Isikolo koji je bacio čaroliju na bivšeg bivšeg i vratio joj je nakon 3 dana. Gospođica Lina me pitala da kontaktiram DR Isikolo. Kontaktirala sam ga da mi pomogne vratiti supruga i on me od mene traži da ne brinem o tome da će se bogovi njegovih prvih očeva boriti za mene. Dva dana mi je rekao da će me ponovno spojiti zajedno sa svojim mužem. Nakon dva dana moj muž me nazvao i rekao mi da se vraća tražiti stvari sa mnom, bio sam iznenađen kad sam ga vidio i počeo plakati zbog oprosta. Trenutno sam najsretnija žena na zemlji zbog onoga što je promašila Lina i ovaj sjajni čarobnjak za mene i moju obitelj, možete ga kontaktirati za bilo koji problem na ovom svijetu. Do sada je najbolji internetski čarobnjak
    email: isikolosolutionhome@gmail.com ili Whatsapp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  50. Nikad nisam vjerovao u čarolije dok se moj život nije raspala kad mi je ljubavnik od 5 godina odlučio nazvati ga. Bio sam toliko devastiran da sam imao nesreću koja me ostavila u krevetu. Nakon osam mjeseci emocionalne boli i lijenosti, moj prijatelj me upoznao s nekim čarobnjakom, to je bilo nakon što su me prevarili razni lažni čarobnjak koji se zove dr ini, dr evu i dr ewatu. Upoznao sam ga s dr. Isikolo. Za manje od 3 dana vidio sam čuda, moj Lover se vratio k meni i moj se život vratio baš kao dovršena zagonetka. Tako sam sretan. Dr. Isikolo imaju sve vrste čarolija od trudnoće do ljubavi, od zapošljavanja do osvajanja lutrije za vize. Ima čaroliju da se zaustavi razvod, čarolija da bi nekoga izgledao atraktivno i drugima. Ovo je njegov kontakt samo za ozbiljne ljude koji bi to mogli pomoći ... isikolosolutionhome@gmail.com ili Whatsapp na +2348133261196. Prekrasan dr. Isikolo. Hvala vam puno, zahvalni ste što ste mi spasili život.

    ОдговориИзбриши
  51. Moj suprug i ja smo prošli toliko mnogo suđenja s obitelji
    smrti i bolesti, koja nas je promijenila. Postao sam nesretna i neprirodna žena. Moj suprug je otišao. Odlazak je bila najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Probudio me je. Počeo sam raditi s dr. Isikoloom kao standerom. Ali malo sam shvatila da će dr. Balogun otkriti sve stvari koje su mi potrebne za promjenu. Pomogao mi je vidjeti kakvu bi ženu trebala biti. i počeo sam tražiti ruku dr. Baloguna da promijeni moje srce i mog supruga. Morala sam prihvatiti da ne mogu mijenjati supruga, samo dr. Balogun to može učiniti. Otišao sam kod svoga muža i zatražio oprost za sve svoje nedostatke kao ženu. Zamolio sam ga da mi pruži još jednu šansu. Sada je doma. hvala vam za posao dobro obavljen u mom životu liječnika možete ga kontaktirati putem e-mail adrese, isikolosolutionhome@gmail.com Također možete Whatsapp ga na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  52. Svatko tko ima iskustvo emocionalnog slomljenog srca će razumjeti kako se osjećam i shvatit ću kako sam otišao na bilo koju duljinu da dobijem ljubav svog života natrag sve dok nisam upoznao velikog proroka da je sve to bilo nemoguće i počela sam gubiti nadu u dobivanje franciskoga uzrok je otišao i rekao mi da me nikada više nije želio vidjeti u svom životu i da sam bio vještica iza njegova nedostatka napretka i da ne može napredovati u životu. ali nakon sastanka s velikim dr. Isikolom jer mi je pružio samo potrebne materijale potrebne za rad, dao mi je moju ljubavnicu natrag nešto što nikada nisam osjećala da je moguće i postajem dijelom smijeha svima kod kuće i na poslu čak i njegov poslovni suradnik smijala mi se i zvala me names.now ja sam nasmijana kao moj brak poziv je dao im da također dobiti pomoć od ovog dobrog čovjeka e-mail na isikolosolutionhome@gmail.com i reći mu magret vas povezati i ja vjerujem kao i vi to učiniti će okončati sve vaše probleme u vezi ili Whatsapp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  53. Obećavam da ću podijeliti ovo svjedočanstvo diljem svijeta kad se moj dečko vrati meni, a danas sa svim dužnim poštovanjem želim zahvaliti dr Isikolu što je donio radost i
    sreće u mojoj vezi i mojoj porodici. Želim vas sve obavijestiti da postoji čarolija koja je stvarna i iskrena. Nikad nisam verovao ni u jednu od ovih stvari dok nisam oslobodio svog dečka, tražio sam pomoć dok nisam našao dr Isikolo rešetkastu čaroliju, a on je zaljubio u mene i uverio me da ću vratiti svog dečka za dva dana nakon što je čarolija već četiri dana kasnije, telefon mi je zazvonio, i tako šokantno, da je moj dečko koji me nije zvao protekle 3 godine, i izvinio se zbog srčanog prekida, i rekao mi da je spreman Budi moja kost do kraja života sa mnom. Dr Isikolo ga je pustio da zna koliko ga volim i želim. I otvorio je oči da zamisli koliko imamo zajedno. Dok sada pišem ovo svedočenje, ja sam najsrećnija devojka na svetu i ja i moj verenik živi srećan život i naša ljubav je sada jača nego što je bilo čak i pre našeg raskida. Zato sam obećao da ću podijeliti svoje svjedočanstvo diljem svemira. Sve zahvalnosti ide dr. Isikolu zbog prevelikog posla koji je učinio za mene. U nastavku je adresa e-pošte ako ste u bilo kojoj situaciji koju prolazite kroz srce, i uvjeravam vas da će on, kao što je on učinio moje, sigurno i vama pomoći. Email: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  54. Kako osvojiti lutriju, čarolija lutrije koja radi brzo Kontakt Dr Isikolo Sada: Zdravo momci .... Samo želim da kažem veliku zahvalnost (Dr Isikolo) za ono što je učinio za mene tako što mi je pomogao da osvojim lutriju. Osvojio sam milion pet stotina i sedamdeset šest hiljada tri stotine osam funti sterlinga. ((1,576,382.00)). Njegova čarolija lutrije je najbolja i tako neverovatna. Moj život je sada uravnotežen i ja sam bez sumnje. Tražite li pravi i pravi spell caster koji će vam pomoći da osvojite bilo koju vrstu lutrije koju igrate? kontaktirajte dr Isikolo, danas će vam sve što planirate pobijediti biti dobro za vas. Njegova čarolija će povećati izglede za vašu prirodnu pobedu, kada idete da igrate, videćete veće, češće za pobedu. Puno vam hvala što ste posvetili svoje vreme da bacite čaroliju na lutriju za mene. Imam plaćene račune i dug. Ako vam je potreban pravi voodoo čarolija čarolija da vam pomogne lutrija, ljubazno ga kontaktirati za brzu i hitnu pomoć možete ga kontaktirati putem ove e-pošte isikolosolutionhome@gmail.com Također možete Whatsapp ga na +2348133261196. Am sonia iz Engleske

    ОдговориИзбриши
  55. Pročitao sam neka svedočanstva o ljubavi koju je dr. Isikolo ispričao o tome kako je pomogao mnogim ljudima u vraćanju svojih bivših ljubavnika u roku od 48 sati, iskreno razmišljao da li je to stvarno i da li ovaj čovjek može stvarno pomoći da se vrati moj ljubavnik koga Toliko volim. Odlučio sam da ga kontaktiram jer jako volim svog dečka i par mjeseci smo se razdvojili. Mnogo mi je nedostajalo, pokušao sam sve druge načine da ga vratim, ali nisam mogao. Kontaktirao sam dr. rekao mi je da će se moj bivši vratiti u narednih 48 sati, dr Isikolo ga je pustio da zna koliko ga volim i želim. I otvorio je oči da zamisli koliko imamo zajedno. Moj bivši je sada opet kod mene. Kao što sada pišem ovo svjedočenje, ja sam najsretnija djevojka na svijetu, a ja i moj dečko živimo sretan život i naša je ljubav sada jača nego što je bilo prije našeg Sve zahvalnosti ide dr. Isikolotu zbog prevelikog posla koji je učinio za mene tako što mi je pomogao da se vratim sa svojim bivšim dečkom. Želeo bih da odustanem od e-mail adrese dr Isikolo i nadam se da ćete vidjeti ovo svjedočanstvo i kontaktirati ga ako imate ljubavnicu koju zaista želite vratiti, Njegova mail: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  56. Za cijeli svoj život ja nikada nisam vidio ništa što je radio bilo tako brzo, kao da je čarolija dr. Агбазары. Nakon kontakta s dr. Агбазарой sam počeo vjerovati u prièe da svaki novčić ima dvije strane. Kad je moj ljubavnik me napustio, ona se zakleo da nikada se ne vrate ko mi opet, ali, hvala Bogu, da uz pomoć Dr. Agbazara od mene moj ljubavnik natrag k meni u roku od 48 sati, i želim da i drugi ljudi, koji su slomljena srca, da se povežu s dr. Agbazara kroz te detalje ispod putem e-maila: ( agbazara@gmail.com ) ili preko WhatsApp na +2348104102662, onda možete vidjeti čudesa dr. Agbazara

    ОдговориИзбриши
  57. kakav divan svet živimo, još uvijek sumnjam u to kako je to napravio! Ja sam Veronica Stanišić iz Srbije. Tako sam sretna što čitav svijet zna kako je ovaj moćni spelter spasio moj brak. Sve je padalo u vodu jer moj muž ne može prestati da me vara s drugim ženama. Postala je naviknuta na stalno grijanje na mene. Pokušao sam da ga zaustavim, ali nisam mogao da pomognem situaciji, što sam više pokušavao, to je sve teže. Ponekad ćemo se boriti i rastati nekoliko meseci i vraćamo se samo zbog naše dece. Jednog dana mi je prijatelj pričao o ovoj čaroliji koja joj je takođe pomogla, ime mu je dr Isikolo, rekla je da koristi čarobne magije za rješavanje duhovnih problema. Odlučio sam da pokušam, kontaktirao sam ga i on mi je rekao da će trajati samo 2 do 3 dana i ja ću vidjeti velike promjene u mužu. On je zapravo bacio čaroliju, vjeruj mi nakon 2 do 3 dana od čarolije, moj muž je priznao različita imena žene s kojom je spavao. Molio je za oproštaj i nikada više nije pokušao. Od tog dana do sada, moj um je u mirovanju. Moj muž ne voli sve druge žene na svetu osim mene. I tako sam sretan što ga imam samo za sebe. Kontakt za čaroliju je isisikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  58. Ja i moj dečko smo raskinuli pre 2 godine. Uvek me tera da radim ono što on želi i nisam imao pravo glasa u vezi. Osjećao sam se zastrašeno i pod njim sve dok jednog dana nisam ga uhvatio s drugom djevojkom. Budući da mu kontrolisanje nije bilo dovoljno da je odlučio da me povrijedi drugom ženom, bio sam stvarno povrijeđen. Prošlo je 2 godine od kako smo se raspali i nakon otprilike 6 mjeseci, čuo sam da je pio i imao je toliko žena oko sebe da je on uvijek u klubu cijelu noć. Prije otprilike mjesec dana, dobio sam poruku od njegove sestre koja mi je rekla da je ušao u ludu borbu i da je čuo moje ime samo da ga je smirio, ali on je otišao na rehabilitaciju. Kontaktirao sam dr Isikolo. da mi pomogne sa situacijom nakon što sam pročitao svedočanstvo o njemu na internetu dok sam tražio autore koji će mi pomoći. Ova čarolija mi je rekla da će biti dobro i da će mi se vratiti kad jednom baci čaroliju na njega. U roku od 7 dana, Derek je pušten na slobodu i odmah je došao k meni rekavši da mu je žao zbog svojih postupaka i kako me je tako jako povrijedio i želi da nadoknadi sve izgubljeno. Veoma sam zahvalan dr. Oseonu jer sam se osećao opustošenim sve dok nisam sreo ovu čaroliju. Moj dečko mi je predložio i sad sam angažovan. Zašto pišem ovaj zapis da bih ga objavio da pomognem drugim ljudima da postignu šta god žele i da budu na putu ka veličini. Zašto ne biste kontaktirali dr Oseonea da vam pomogne na isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp na +2348133261196 i direktno upoznati sa ovom čarolijom.

    ОдговориИзбриши
  59. Nije lako doći do dobrih stvari. Zdravo svima, ovde sam da podelim svoje svedočenje širom sveta u vezi sa pomoći koju je dr Isikolo uradio za mene. Bio sam devastiran i zbunjen kada sam se razveo od supruga prije 2 godine jer je htio da se vrati svojoj ljubavnici. Tražio sam pomoć od onih koje sam znao, ali sve je bilo bezuspješno sve dok nisam bio upućen dr. Kontaktirao sam dr Isikolo i rekao mu sve kroz što prolazim i on mi je dao punu sigurnost da će mi on pomoći. Učinio sam sve što mi je on rekao da uradim, i na njega sam se uzdao i nadao. Da li biste mogli da verujete da mi se moj muž vratio u roku od 48 sati, kao što mi je dr. Preporučit ću svima kojima je potrebna pomoć da bi ga sada kontaktirali jer je također specijaliziran za uroke novca, čarolije za lutriju, periode trudnoće, periode bolesti E.T.C. Email: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  60. Dr Isikolo, vi ste zaista čudotvorac. Pokušao sam toliko čarolija i vidovnjaka nakon što me je muž napustio i rekao mi da odem i vidim odvjetnika za razvod, samo zato što njegova majka, moja majka nije podržavala naš brak, mrzila me je razum i tretirao me kao izgnanika, moj muž je bio na mojoj strani otkako smo se vjenčali početkom ove godine i odjednom se potpuno promijenio i počeo slušati svoju majku da me razvede. Pokušao sam tako mnogo spell caster za pomoć, ali nije bilo rezultata nakon što sam izgubio puno novca, i dalje sam pokušavao jer sam toliko volio svog muža i nikada nisam želio da ga izgubim. Nakon nekoliko dana naišao sam na kontakt Dr. Isikolo na internetu i jedino je Dr. Isikolo bio jedini čarolij koji mi je mogao garantirati hitno 48 sati ljubavne čarolije. Dr. Isikolo, i bilo je više nego san da se moj muž vrati u moj život sa mnogo isprika i ljubavi 24. januara ove godine 2019. godine. svekar je došao sa njenim prijateljima moleći me da joj oprostim što nikad nije znala zašto me mrzi. Sigurno je ovo zaista čudesni hram. Saznajte više o Dr. Isikolo preko njegovog isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp na +2348133261196. Gospodine, zahvalan sam na povratku mira u mojoj kući

    ОдговориИзбриши
  61. Osećao sam da je moj život završen i moja deca su mislila da više nikada neće videti svog oca. Pokušao sam da budem jak samo za decu, ali nisam mogao da kontrolišem bol koji muči moje srce, moje srce je bilo ispunjeno tugama i bolovima jer sam stvarno bila zaljubljena u svog muža. Svaki dan i noć razmišljam o njemu i uvek želim da mi se vrati. Bila sam jako uznemirena i trebala mi je pomoć, pa sam tražila pomoć na internetu i naišla sam na njegovu e-poštu: isisikolosolutionhome@gmail.com koja je sugerirala da dr Isikolo može pomoći da se brzo vrati. Znači, osjećao sam da bih trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao šta da radim, a ja sam to uradio, onda je on (Ljubavna čarolija) za mene. 3 tjedna kasnije, moj muž me je stvarno nazvao i rekao mi da mi nedostaju i ja i djeca toliko, tako nevjerojatno! Tako se vratio istog dana, sa puno ljubavi i radosti, i izvinio se za svoju grešku i za bol koji je prouzrokovao meni i deci. Onda je od tog dana naš brak bio jači nego što je bio ranije. Sve zahvaljujući ovom velikom čovjeku. On je tako moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na internetu da je doktor Todd stvaran i moćan čarolija, ako ste ovdje i trebate svog povratnika ili se vaš muž preselio u drugu ženu, više ne plačite, kontaktirajte ovaj moćan spell caster now, isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  62. Iznenađujuća ljubavna čarolija da se vratite sa svojim partnerom i popravite neispravne veze

    Moj muž je raskinuo sa mnom prije 3 mjeseca i natjerao me da potpišem papire za razvod, i bio sam potpuno slomljen srca. I nisam mogao emocionalno da se vratim u bilo koji oblik. Hvala Bogu na ovoj zapanjujućoj i sjajnoj spelovskoj čaroliji koja mi je došla u pomoć. Wow! Ova čarolija mi je toliko pomogla. Dr Isikolo mi je garantovao hitno bacanje od 48 sati, koje sam prihvatio. Šokantno! ovog mjeseca, 18. februara 2019. godine, moj muž me je pozvao sa mnogo izvinjenja nakon 48 sati koje je uvjerio, i učinio je sve što je bilo moguće da povuče dokumente o razvodu koji su se već odvijali snagom ovog čudesnog čarolija. Neki ljudi su posvedočili da je vratio njihovog bivšeg ljubavnika, neki su posvjedočili da vraća utrobu, liječi rak i druge bolesti, hvala vam toliko Gospodine za vaše moćne čarolije. izrazi nisu dovoljni da se kaže hvala. Email Dr Isikolo Sada za hitnu ljubav Spell isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  63. KAKO DOBIO MUŠKU KUĆU KOD POMOĆI STVARNOG I SNAŽNOG ZABRANJENOG DRUŠTVA Dr. Isikolo CALL / WHATSAPP +2348133261196. Moje ime je Doris Antonio, umalo sam oduzela život zbog mog supruga koji me je ostavio i prestao da bira moje pozive i odgovarao na moje poruke i moje poruke. Rekao je da mi više ne vjeruje, pokušao sam ga uvjeriti i moliti, ali on mi neće vjerovati ili mi odgovoriti dok se nismo borili i prekinuli na 6 mjeseci, nakon što sam shvatila da ne mogu živjeti bez njega zbog ljubav koju imam prema njemu. Pokušao sam sve da ga vratim, ali nisu radili za mene, neki lažni speleri su me prevarili i otišli sa mojim novcem dok nisam naišao na ovog čoveka po imenu Dr Isikolo koji mi je pomogao da bacim čaroliju na mene i kako se moj muž vratio nakon 48 sati, preklinjući me za oproštaj, bio sam toliko iznenađen da čarolija kao što je dr Isikolo i dalje postoji. Ako je nekome ovdje potrebna pomoć, sa svom iskrenošću, kontaktirajte dr Isikolo danas Na isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  64. Bok svima. Nedavno sam vidio svjedočanstvo o dr. ISIKOLU na blogu koji sam posjetio zbog problema s vezama i savjetovanja o upoznavanju, jer sam imao ozbiljnih problema s dečkom i izlazili smo šest mjeseci, on se samo iznenada promijenio, nije vraćao moje pozive , počeo je varati, povrijedio me je na mnogo načina, nikad nisam mislio da je moguće i samo sam mislio da bih trebao probati možda iz nekog očaja i kontaktirao sam dr ISIKOLO. Isprva je sve bilo sanjivo i nevjerojatno, njegove konzultacije i rješenje bilo je malo lagano i čudno, a ja sam se malo uplašila jer sam čula čitanje i slušanje puno priča o lažnim spelovima, prevarama i nikada nisam doista vjerovala u magiju. Igrao sam zajedno s malo nade i vjere i poslao sam nekoliko stvari nakon svega i to je djelovalo kao čudo, sve je išlo u novom smjeru, bilo je i iznenađujuće. Pročitao sam taj post tog vjernog dana .. Nadam se da bi mogao pomoći i drugim ljudima kao što je to učinio .. Napravio sam malo i dobio sam sve što sam htio i poželio za svog supruga, svoju obitelj i svoj život natrag. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete Whatsapp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  65. Kako sam povratio svog bivšeg muža ... Ja sam Jessica po imenu. Pozdrav svima koji čitaju ovo svjedočanstvo. Moj muž me je odbacio nakon tri (2) godine braka samo zato što ga je druga žena pogodila i ostavila mene i dijete da pate. jednog dana, kada sam čitala internet, vidjela sam post o tome kako je ovaj spellcaster na ovoj adresi Akheretemple@yahoo.com, pomogao ženi da se oporavi od muža i dala sam joj odgovor na njenu adresu i ona mi je rekla da je žena Imao je čaroliju mog muža i on mi je rekao da će mi pomoći i nakon 2 dana ponovo ću imati svog muža. Vjerovao sam mu i danas mi je drago što svi znaju da ovaj čarobnjak ima moć da vrati ljubavnike. Jer sada sam sretan sa svojim mužem. Hvala za dr Akhere. Vaša e-mail adresa: Akheretemple@yahoo.com ili whatsApp njemu +2348129175848

    ОдговориИзбриши
  66. Kako sam povratio svog bivšeg muža ... Ja sam Jessica po imenu. Pozdrav svima koji čitaju ovo svjedočanstvo. Moj muž me je odbacio nakon tri (2) godine braka samo zato što ga je druga žena pogodila i ostavila mene i dijete da pate. jednog dana, kada sam čitala internet, vidjela sam post o tome kako je ovaj spellcaster na ovoj adresi Akheretemple@yahoo.com, pomogao ženi da se oporavi od muža i dala sam joj odgovor na njenu adresu i ona mi je rekla da je žena Imao je čaroliju mog muža i on mi je rekao da će mi pomoći i nakon 2 dana ponovo ću imati svog muža. Vjerovao sam mu i danas mi je drago što svi znaju da ovaj čarobnjak ima moć da vrati ljubavnike. Jer sada sam sretan sa svojim mužem. Hvala za dr Akhere. Vaša e-mail adresa: Akheretemple@yahoo.com ili whatsApp njemu +2348129175848

    ОдговориИзбриши
  67. Ove godine 2019. bila mi je toliko blažena jer mi je Bog dao razlog da ponovo živim srećno nakon što mi je srce slomljeno 3 mjeseca kada me je muž zanemario i vratio se svojoj ljubavnici. Trpio sam i prolazio kroz sve vrste emocionalnih mučenja jer nisam mogao dobiti nikakvu pomoć da vratim svog čovjeka nazad dok ga moj kolega, koji mi je dao punu sigurnost o njemu, ne pomogne doktor ISIKOLO, da može biti od pomoći meni. Ja sam stupio u kontakt sa dr ISIKOLOM i slušao njegove riječi i slijedio upute koje mi je dao. Možete li vjerovati da se moj suprug vratio kući u roku od 48 sati, kako je rekao i danas, moj brak je obnovljen i ja sam tako zahvalan, zahvalan i zahvalan Bogu što je koristio dr ISIKOLO da vrati mog muškarca nakon 3 mjeseca slomljenog braka . Da li postoji neko ko treba da se vrati nazad ili da li mu se vraća ljubavnik ili mu treba bilo kakva pomoć? Zatim, predlažem da stupite u kontakt sa dr ISIKOLOM sada preko njegovog ID-a e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp na +2348133261196 za više informacija. Bog vas blagoslovio gospodine.

    ОдговориИзбриши
  68. HVALA dr Isikolo ZA ZAŠTITU MOJE SREĆE I MOJE PORODICE ZAJEDNO. WHATSAPP / CALL +2348133261196

    Zdravo, ja sam Vedrana Obrad. živim u Srbiji. Nakon što sam godinama bio u braku sa suprugom, bio je uvredljiv i uništio ljubav koju smo dijelili i ostavio me. Učinio sam sve što je bilo moguće da mu se vratim, ali sve je bilo uzalud, želela sam ga natrag tako jako jer sam ga voljela. pa sam objasnio svoj problem prijatelju i predložila mi je da kontaktiram čaroliju koja joj je pomogla da baci čaroliju koja ju je navela na trudnoću i vratila muža nazad. Nisam imao izbora nego da pokušam. Poslao sam poruku čarobnjaku zvanom Dr Isikolo na Whatsapp i on me je uverio da nema problema i da će sve biti u redu. Rekao mi je sve što mi je bilo potrebno i predstavio sam ga i tako mi je dao čaroliju i iznenađujuće nakon 48 sati, moj muž me nazvao aplogiziranjem za sve što je došlo kao ogromna i ogromna radost. Bio sam toliko iznenađen, odgovorio sam na poziv i sve što je rekao bilo je da mu je žao zbog svega što se dogodilo. Želio je da mu se vratim. Takođe je rekao da me toliko voli. Bila sam tako sretna i otišla sam do njega, tako da smo ponovo počeli da živimo zajedno srećno. tako da svatko tko treba pomoć na bilo kakve probleme može kontaktirati ovaj pravi i vrlo originalan spell caster na isikolosolutionhome@gmail.com Također možete Whatsapp ga na +2348133261196 kontaktirati ovog velikog čovjeka danas i dobiti svoje probleme riješiti 100%.

    ОдговориИзбриши
  69. Hvala DR OKOSUNU za obnovu mog braka. Izdvojeni smo već 3 godine. Počeo sam pretraživati na internetu ljude koji su im Bog vratili brakove i našao sam DR OKOSUN-a veliki čarolija kako je pomogao mnogim odnosima njegovim izgovaranjem čarolija sa svojim kontaktom. kući samo 2 dana nakon bacanja čarolije i zamolite za oprost i sada živimo zajedno sretno još jednom hvala vam DR OKOSUN za pomoć. pošalji e-poštu DR OKOSUN za pomoć putem e-pošte: okosunhomeofsolution@gmail.com ili nazovi ili whatsaap 2348052523829

    ОдговориИзбриши
  70. voljela bih podijeliti svoje svjedočanstvo vama svim ljudima u svijetu koje sam se udala za svog supruga prije 2 godine i počeli smo imati problema kod kuće kao što prestajemo spavati na istom krevetu, boreći se oko malih stvari koje uvijek dolazi kući kasno noću Previše pijem i spavam s drugim ženama van, nikada ne volim nijednog muškarca u svom životu osim njega. on je otac moga djeteta i ne želim ga izgubiti jer smo tako naporno radili zajedno da postanemo ono što jesmo i što imamo danas. prije nekoliko mjeseci odlučio je živjeti i ja i dijete, biti samohrana majka može ponekad biti teško i zato nemam kome se obratiti i srce mi je slomljeno. Zvala sam mamu i objasnila joj svaku stvar, moja majka mi je rekla za DR.Isikolo kako joj je pomogao riješiti problem između nje i mog oca, bio sam iznenađen zbog toga jer su bili bez njih tri i pol godine i bilo je to čudo kako su se vraćali jedni drugima. Bio sam upućen na dr. Isikolo na njegov e-mail: (isikolosolutionhome@gmail.com) i sve mu objasnio, tako da mi obećava da ne brinem da će baciti čaroliju i natjerati stvari da se vrate na način na koji smo se toliko zaljubili i da je to bio još jedan ženski duh koji je kontrolirao mog muža, rekao mi je da će moj problem biti riješen u roku od dva dana ako vjerujem da sam rekao OK Tako je bacio čaroliju za mene i nakon dva dana moja ljubav se vratila tražeći da mu oprostim Sad sam tako sretna. tako da sam odlučio podijeliti svoje iskustvo sa svakim tijelom koje ima takav problem, kontaktirajte dr. Isikola, veliki čarolija na svojoj adresi e-pošte isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete Whatsapp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  71. Ovo je internet stranica koju sam pročitala o DR ISIKOLU i kontaktirala ga da mi pomogne da vratim mog bivšeg dečka natrag da me oženi tokom mjeseca maja ove godine, a ja sam se vratio ovdje da objavim o njemu. Doktor Isikolo će vam pomoći da rešite vaš problem bez obzira na to kroz šta prolazite. Moje ime je Enisa Berberich iz Bosne. Objava o čaroliji mi je vrlo čudna, jer nikada nisam vjerovao da ću moći reći da mi je pomogla čarolija koja mi je vratila bivšeg dečka nakon 3 godine bez kontakta. Čitao sam o doktoru Paulu sa drugih web stranica i kontaktirao ga da mi pomogne i za manje od 48 sati moj bivši dečko me pozvao i bio sam sretan što želi da mi se vrati. Sreli smo se u petak i on mi je predložio ... To je bio najljepši prsten. Molimo vas da se obratite svima ovdje, kontaktirajte DR ISIKOLO kako bi riješili vaš problem za vas i učinili da budete zadovoljni svojim odnosom koji vas povređuje. Ljubav je najbolji osjećaj ikada doživljen. Pošalji ga na isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  72. Kakva sjajna i inspirativna priča! Bila sam u braku sedam godina bez djeteta, zbog toga se moj suprug počeo čudno ponašati, u posljednje vrijeme se vraćao kući i više nije provodio vrijeme sa mnom i razveo se od mene. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je liječnik rekao da ne postoji način da zatrudnim ovo stvarno čini život jadnim za mene. dok nisam naišao na prijatelja koji mi je pričao o DR ODION-u s Interneta, kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje prolazim pa sam ga kontaktirao na: (drodion60@yandex.com) i objasnio mu , Rekao mi je sve što treba pružiti prije nego što je mogao baciti čaroliju na ponovno spajanje kako bi vratio mog supruga što sam i učinio, a on je poslao moćnu molitvu koju sam morala reći sredinom noći dok je bacio čaroliju ljubavi. To je bilo čudo, 24 sata kasnije moj jedini muž se vratio k meni i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u bilo čemu što želim, brzo nazvati OD ODION i reći mu što je bilo nastavio je u tom trenutku i on mi je također pripremio i poslao mi biljni lijek za koji je rekao da će izliječiti svaku neželjenu bolest ili infekciju koja me spriječila u zasnivanju, a zatim me uputila kako ga koristiti prije sastanka s mužem. Evo nakon korištenja ovog autohtonog bilja i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće svuda po meni, uistinu sam bila trudna i upravo sam rodila dječaka 1. mjeseca. Zaklinjem se da cijeli svijet sazna za DR ODION zbog spašavanja moje veze i što mi također daje djecu koju danas mogu ponosno nazvati svojom. Za svaku ženu koja misli da je to nemoguće, ovdje je prilika da se smiješite i donesete sreću svojoj obitelji ljubazno kontaktirajte OD ODION putem e-pošte na: (drodion60@yandex.com). Ili WhatsApp mu preko +2349060503921 Doista, on je Bog poslan da donese izgubljene ljubavnike i donese vam sreću ...

    ОдговориИзбриши
  73. Kakva sjajna i inspirativna priča! Bila sam u braku sedam godina bez djeteta, zbog toga se moj suprug počeo čudno ponašati, u posljednje vrijeme se vraćao kući i više nije provodio vrijeme sa mnom i razveo se od mene. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je liječnik rekao da ne postoji način da zatrudnim ovo stvarno čini život jadnim za mene. dok nisam naišao na prijatelja koji mi je pričao o DR ODION-u s Interneta, kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje prolazim pa sam ga kontaktirao na: (drodion60@yandex.com) i objasnio mu , Rekao mi je sve što treba pružiti prije nego što je mogao baciti čaroliju na ponovno spajanje kako bi vratio mog supruga što sam i učinio, a on je poslao moćnu molitvu koju sam morala reći sredinom noći dok je bacio čaroliju ljubavi. To je bilo čudo, 24 sata kasnije moj jedini muž se vratio k meni i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u bilo čemu što želim, brzo nazvati OD ODION i reći mu što je bilo nastavio je u tom trenutku i on mi je također pripremio i poslao mi biljni lijek za koji je rekao da će izliječiti svaku neželjenu bolest ili infekciju koja me spriječila u zasnivanju, a zatim me uputila kako ga koristiti prije sastanka s mužem. Evo nakon korištenja ovog autohtonog bilja i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće svuda po meni, uistinu sam bila trudna i upravo sam rodila dječaka 1. mjeseca. Zaklinjem se da cijeli svijet sazna za DR ODION zbog spašavanja moje veze i što mi također daje djecu koju danas mogu ponosno nazvati svojom. Za svaku ženu koja misli da je to nemoguće, ovdje je prilika da se smiješite i donesete sreću svojoj obitelji ljubazno kontaktirajte OD ODION putem e-pošte na: (drodion60@yandex.com). Ili WhatsApp mu preko +2349060503921 Doista, on je Bog poslan da donese izgubljene ljubavnike i donese vam sreću ...

    ОдговориИзбриши
  74. MOJE SVJEDOČANSTVO KAKO DOBIO MOJA MUŠKA NAZAD:

    Moje ime je Rose ja sam iz Norveške, želim podijeliti svoju priču ovdje na internetu kako sam vratila bivšeg muža uz pomoć velikog čovjeka koji mi je začinio čaroliju u roku od 24 sata. Dr Ogundele. čuo sam da je netko na radiju podijelio svoju priču o dr. Ogundeleu o tome kako joj ovaj čovjek pomaže sa svim njegovim problemom, pa sam ga brzo kontaktirao za pomoć jer sam preterano puta varao lažne ljude, ali odmah kad sam kontaktirao dr. bacio čaroliju za mene i rekao mi je da će se moj suprug vratiti u roku od 24 sata, ovo je kao čudo za mene, ja sam mu vjerovao i čekao, iu roku od 24 sata moj muž me nazvao telefonom i zamolio me da oprostim i danas mi je drago da vam kažem da mi se suprug vratio i da oboje živimo sretno. Molim vas, želim da vam pomognem da zahvalim dr. Ogundeleu za njegov veliki rad u mom životu, sklopio sam dogovor sa njim da obavestim svet o njegovom dobrom radu, zato delim svoju priču da mi ljudi pomognu da mu zahvalim za one kojima je potrebna pomoć kako bi ga kontaktirali za pomoć, on ima moć da donese sreću i pruži rješenje za bilo koji problem koji ga preporučujem svakome kome je potrebna pomoć on je 100% originalan i evo njegovih kontakt informacija za one kojima je potrebna njegova pomoć . Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp ili Viber Chat: +27638836445.

    ОдговориИзбриши
  75. Zahvaljujem DR ISIKOLU što je ponovno spojio mene i mog muža, sve je počelo kad sam slavila 10-tu godišnjicu majke, te te sudbonosne večeri pozivala supruga da zna gdje je, a kasnije i nakon što stranka ima otišao malo daleko. Vidjela sam kako je moj muž ušao s gospođom koju gledam u stranu i otišao pozdraviti ga i pretvarao se da se ništa nije dogodilo, kasnije u sobi dok smo spavali pitao sam mog supruga tko mu je ta dama, iznenada je viknuo na mene Nikad ga nisam trebao pitati o tome kako je živio svoj život, ali inzistirao sam da znam, odmah je napustio krevet i otišao i od tada ga više nikad nisam vidio, rekao mi je da je gotovo, ali sva moja agonija je prestala kad sam se srela DR ISIKOLO na mreži, koji mi je rekao da će ga baciti ljubavnu čaroliju, au roku od 48 sati moj će se suprug vratiti k meni kako mi se vuče natrag, a tako je i on učinio čaroliju i za 48 sati došao je moj muž moli me i sada se sreća i sklad vraćaju u moj dom .. kontaktirajte ga danas na njegov e-mail; isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete Whatsapp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  76. HELLO FRIENDS ..... moje svjedočanstvo o dobrom radu dr. Johna koji mi pomaže ... Ja sam Cynthia William iz SAD-a. I žao mi je što sam ovo stavio na mrežu, ali morat ću to učiniti od ovog svjetskog top spell caster-a koji je vratio mog muža koji me je ostavio za posljednjih 11 godina, i na kraju sam upoznao ovog čovjeka na blogu koji je objavio jedan od klijenata za pomoć, Sve sam mu objasnio i on mi je ispričao o čaroliji za koju je čuo i dao mi je adresu e-pošte da pišem u čaroliju čarolije da mu kažem svoje probleme. U samo 3 dana, moj suprug mi se vratio. Samo vam želim zahvaliti ovom iskrenom i iskrenom čarolijama, gospodine, sve što ste rekli, došlo je do kraja i hvala vam gospodine. Molim vas želim reći svima koji traže bilo kakvo rješenje problema, savjetujem vam da se ljubazno posavjetujete s ovom čarolijom, on je stvaran, on je moćan i što god čarolija kaže je ono što će se dogoditi, jer sve što je čarolija rekla došao sam. Ljubazno ga možete kontaktirati na: svoju adresu e-pošte, drjohnsoco@outlook.com ili izravno na WhatsApp +2348147766277

    ОдговориИзбриши
  77. Zdravo, ja sam Helena Teo. Nakon što sam godinama bio u vezi s mužem, prekinuo je sa mnom. Učinio sam sve što mi je bilo na dohvatu da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, želio sam ga natrag tako loše zbog ljubavi koju sam imao prema njemu, molio sam ga sa svim, obećao sam, ali on je odbio. Objasnio sam svoj problem prijatelju i predložila mi je da radije kontaktiram čaroliju koja će mi pomoći da bacim čaroliju da ga vratim, nisam imao izbora nego da ga isprobam. Poslao sam poruku čaroliji, i on me uvjerio da nema problema i da će sve biti u redu prije tri dana. On je bacio čaroliju i iznenađujuće drugog dana, moj muž me nazvao. Bio sam tako iznenađen, odgovorio sam na poziv i rekao je samo da mu je žao zbog svega što se dogodilo. Želio je da mu se vratim. Također je rekao da me toliko voli. Bio sam tako sretan i otišao sam k njemu, tako smo ponovno počeli živjeti zajedno sretno. E-mail spell casters: goodwillspelltemple@gmail.com Možete mu poslati e-mail ako vam je potrebna njegova pomoć u vašem odnosu ili bilo kojem drugom slučaju.

    Doktor Ben može vam pomoći u sljedećem:

    1) Ljubavne čarolije
    2) Izgubljena čarolija ljubavi
    3) Razvod braće
    4) Vjenčanje u braku
    5) Speling Spell.
    6) Razbijanje čarolija
    7) Izbacite nekadašnjeg ljubavnika
    8.) Želite biti promovirani u vašem uredu / čaroliji lutrije
    9) želite zadovoljiti svog ljubavnika
    Kontaktirajte ovog velikog čovjeka ako imate bilo kakvih problema za trajno rješenje kroz goodwillspelltemple@gmail.com možete ga nazvati / whatsapp putem je broj mobitela +2348159101215

    ОдговориИзбриши
  78. Ja sam impresioniran. Ovo mi se doista događa. Vratio sam mog bivšeg muža. Moje ime je Paula Vito, ja sam iz Srbije. Danas sam jako sretan što sam pisao o svom pomagaču koji je molio za mene zbog moje veze. Bog je doista upotrijebio ovog čovjeka da pomogne mojoj situaciji. Molim vas, čujte moje riječi ako tražite čaroliju koja će vam pomoći, kontaktirajte dr. Isikola. On je najbolji čarobnjak koji će vam pomoći danas. Prije 4 mjeseca, ja i moj suprug imali smo veliku svađu koja je dovela do našeg razvoda. Bio je to pakao za mene i moje dijete koje smo morali preseliti na drugo mjesto. Postao sam samohrani roditelj. Upoznao sam dr. Isikola prije otprilike mjesec dana kada sam mu ispričao o svojoj situaciji i rekao mi je da se ne brinem o tome. U roku od dva dana vratio mi se moj bivši muž. To se dogodilo u utorak ujutro kad sam primila poziv od kuće (moji roditelji) da me traži. Prihvatio sam ga da dođe u moj grad i ispričao mi se kako klečim pred našim sinom. Odmah sam znao da mi je ovaj čovjek pomogao. Ja sam vrlo sretna žena sa svime što se dogodilo u mom životu. Ako želite kontaktirati čarobnjaka, upoznajte dr. Isikola i bit ćete iznenađeni čudesnim promjenama u vašem životu. Njegov mail: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete Whatsapp na +2348133261196 i on će vam odgovoriti

    ОдговориИзбриши
  79. Svjedočanstvo Lare Borna, Kako brzo vratiti svoju bivšu!

    Bila sam povrijeđena i slomljeno srce kad se prije sedam mjeseci u mom braku pojavio veliki problem između mene i mog muža. tako strašno da je slučaj predao sudu zbog razvoda. rekao je da nikada više nije htio ostati kod mene i da me više ne voli. Tako se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođu kroz jake bolove. Pokušao sam sve moje moguće načine da ga vratim nakon mnogo prosjačenja, ali bezuspješno i on je potvrdio da je donio svoju odluku i nikad me više nije želio vidjeti. Jedne večeri, kad sam se vraćala s posla, upoznala sam starog prijatelja koji je pitao mog muža. Tako sam mu sve objasnio, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža natrag, da posjetim čarobnjaka koji se zove Dr Ben, jer je i on stvarno radio za njega. Nikad nisam vjerovao u čaroliju, ali nisam imao drugog izbora, nego slijediti njegov savjet. Zatim mi je dao adresu e-pošte čarolije koju je posjetio. Iduće jutro, poslao sam mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću vratiti svog muža dva dana. Kakva nevjerojatna izjava! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Onda sljedećeg jutra, Tako iznenađujuće, moj muž koji me nije zvao proteklih 7 mjeseci, nazvao me da me obavijesti da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i za bol koju je prouzročio meni i našoj djeci. Tada je od tog dana naš odnos bio jači od onoga prije, uz pomoć dr. Ben. Dakle, ja ću vas savjetovati vani ako imate bilo kakvih problema kontaktirajte ga, ja vam dati 100% jamstvo da će vam pomoći .. Email ga na: goodwillspelltemple@gmail.com,
    WhatsApp / call +2348159101215
    Puno ti hvala!

    ОдговориИзбриши
  80. Tražio sam savjet o tome što da uradim kako bih povratio svog supruga EX, moja priča je o ženi koja je nekada radila s mojim suprugom u istom uredu, oni su imali tajnu aferu i ja sam ih uhvatio, zbog toga smo mi imali razdvojiti, ali još uvijek ga volim, ali čini se da je bio duboko u ljubavi s drugom damom i ostavio me beskorisnim, nakon nekoliko tjedana traženja pomoći, naišao sam na DR EVANS koji mi može pomoći, kontaktirao sam DR EVANS za pomoć zbog činjenice da sam trebala svog EX ljubavnika očajno jer je on moj sve i moj život. Za Boga da je slava, moj EX suprug vratio mi se u roku od 24 sata i on se zakleo da me više neće prevariti i obećao da će me zauvijek voljeti, gledatelji koji čitaju moj članak koji također trebaju njegovu pomoć trebali bi mu se obratiti putem e-pošte: ikhaleasolutiontemple@gmail.com ili WhatsApp ga na +2348167472976

    ОдговориИзбриши
  81. Dr. Ben je jednostavno najbolji čarolija i pomoćnica.
    Moje ime je Klara Niko, iz poštovanja prema vama i vašim čarolijama moram ovo svjedočanstvo znati svima. Bio sam na drugim bacačima čarolija, a da nisam vidio nikakav rezultat. Samo sam želio da sam došao ranije, dobio sam najbolje od tebe. Moj bivši suprug je bio odsutan godinu dana, a ja sam svugdje i svugdje otišao na pomoć, ali bez rezultata dok me prijatelj nije upoznao s dr. Benom Nakon što je ljubav završio, konačno sam dobio poziv od njega. Njegova čarolija činila su čuda i moj se muž vratio s puno ljubavi. To je čudo! Odjednom se vratio s cvijećem i rekao da mu moram oprostiti, bio sam zaista zaprepašten i šokiran kad je moj suprug kleknuo i molio za oprost i da ga prihvatim natrag. Stvarno mi nedostaju riječi i radostan, ti si Bog poslan meni i mojoj cijeloj obitelji .. I sada sam opet radosna žena. kontaktirajte Dr. Ben Na goodwillspelltemple@gmail.com ili Whatsapp ga na +2348159101215.

    ОдговориИзбриши
  82. Nakon 9 godina braka s mojim mužem s troje djece, moj muž je počeo izlaziti s drugim ženama i pokazivao mi hladnu ljubav, u nekoliko navrata prijeti da će me razvesti ako se usudim ispitati o njegovoj aferi s drugim ženama, bio sam potpuno devastiran i zbunjen dok mi stari prijatelj nije rekao za čaroliju na internetu DR Ben koji pomaže ljudima sa svojim odnosom i problemom braka moćima ljubavnih čarolija, u početku sam sumnjao da takva stvar ikada postoji, ali sam odlučila dati joj pokušajte, kad ga kontaktiram, on mi je pomogao da bacim čaroliju i moj se suprug vratio u roku od 48 sati i počeo se ispričavati, sada je prestao izlaziti s damama i on je sa mnom zauvijek i stvarno. To je teško i vrsta čudno, ali njegova jednostavna istina da postoje veliki ljudi kao što je dr. Ben vani blagoslovio s moćima da pomogne ljudima u potrebi za rješavanje njihovih problema. Obratite se ovoj velikoj čaroliji za vaš odnos ili brak problem: goodwillspelltemple@gmail.com možete nazvati / whatsapp ga putem je broj mobitela +2348159101215

    ОдговориИзбриши
  83. Bio sam u velikom ropstvu gotovo 2 godine patnje u rukama varanje muža, bili smo sretni i ostavljajući dobro dok je značio njegov stari vrijeme vrijeme djevojka prijatelj i on je počeo joj izlazak izvan našeg braka prije nego što je znao da je prestao briga i vodeći brigu o vlastitoj obitelji to je u mjeri u kojoj je sada planirao da se uda za nju i razvede vlastitu ženu, ja sam plakala i prijavila ga njegovoj obitelji, ali on nikada nije slušao nijednu, nego sam skratio svoju priču. došao u potrazi za pravim čarolija čarolija koji bi mogao uništiti njihov odnos i učiniti ga vratiti svojoj ženi i 2 djece na moje pretraživanje vidio sam ljude koji svjedoče o tome kako njihov brak, gdje je obnovio DR ISIKOLO ja pokupiti njegov e-mail i ja pripovijedao svoju priču i on je pristao da mi pomogne i nakon što je treći dan izveo čaroliju, obojica su se posvađali i on je tukao svoju djevojku i on je došao kući moleći za mene i moju malu djecu da mu oprosti da su mu oči sada jasne da je on sada jasan. nikada neće učiniti ništa koji će ponovno povrijediti njegovu obitelj i obećati da će biti brižan otac i nikada više neće varati. Tako sam sretna što ga nisam izgubila s djevojkom, cijela zahvalnost ide na ISIKOLO, jer ti si veliki čarolija čarobnjaka i za koga se to može ticati ako imaš muža ili suprugu koju možeš varati. isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete Whatsapp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  84. DR BEN najbolja spell caster online vraća mi prekinut odnos i jako preporučujem DR BEN svima kojima je potrebna pomoć!
    Moj muž me je ostavio za drugu ženu prije 3 mjeseca i od tada mi je život pun boli tuga i slom srca jer je on bio moja prva ljubav s kojom sam proveo cijeli život. Moj prijatelj mi je rekao da je vidio neka svjedočanstva čarobnjaka koji su zvali dr. Ben da može vratiti ljubavnika unutar nekoliko dana, smijati se i reći da nisam zainteresiran, ali zbog ljubavi koju je moj prijatelj imao prema meni, ona konzultirao sam velikog svećenika u moje ime i na moje najveće iznenađenje nakon 2 dana moj muž me pozvao prvi put nakon tri mjeseca da mi nedostaje i da mu je jako žao za sve što me je natjerao da prođem. Vratio mi se i sad smo sretni zajedno. Još uvijek ne mogu vjerovati, jer je vrlo nevjerojatno. Hvala DR BEN-u što je vratio moju ljubavnicu i moju dragu prijateljicu koja se zalagala za mene, jer svatko tko bi trebao pomoć ovog velikog svećenika ovdje je e-mail adresa: goodwillspelltemple@gmail.com broj mobitela +2348159101215

    ОдговориИзбриши
  85. Moj dečko me je ostavio zbog druge djevojke. Bio sam ga očajnički potreban jer sam ga toliko volio. Postala sam vrlo zabrinuta i trebala mi je pomoć. kao što sam pregledavao internet, naišao sam na određeno svjedočanstvo o ovome dobrom doktoru Isikolu koji pomaže da se brzo vrati i zaustavi razvod ili raskid i tako dalje. Tako sam se osjećao kao da bih trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim, a ja sam to učinio, a onda mi je dao povratnu čaroliju. 48 sati kasnije, moj dečko mi se vratio plačući i molio za moj oprost. Danas sam tako sretna i želim preporučiti ovom velikom čarolijskom čarobnjaku svakome tko uistinu treba hitno rješenje za njegove ili njezine prekinute odnose i brak pošaljite ga na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Jednostavno kontaktirajte velikog dr. Isikola imati bilo koji problem kontaktirajte ga i ja vam jamčim da će vam pomoći., ne plači više kontaktirajte ovaj moćan čarolija lovačku sada. Hvala vam dr. Isikolo za spašavanje mojih pokvarenih odnosa i vratio mi svog dečka! ”Pošaljite mu e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete Whatsapp / Viber na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  86. Moja imena su David Roko žele svjedočiti o ovoj velikoj ljubavi čarolija koja mi je pomogla vratiti svoju bivšu ženu. Moja bivša žena i ja gdje smo imali nesporazum koji je doveo do našeg prekida iako sam je nekoliko puta molio da molim oprostiti i prihvatiti me, jer znam da sam je uvrijedio, ali svaki put kad sam otišao, uvijek se osjećam dublje u boli i agoniji jer uvijek me izlazi i ne želi slušati što moram reći i osjećala sam se tako prazno u sebi, moja samoća postala je najgora, sve dok ovaj vjerni dan nisam pregledavao internet vidio sam svjedočanstvo na internetu Dr. Isikolo dobar posao, kontaktirao sam ga što me je uvjerio u roku od 48 sati za trenutni rezultat. Upravo istih 48 sati koliko je obećao mojoj ženi da se vrati kući moli za oprost da voli i njeguje nju i djecu zauvijek, tako sam sretna i zahvalna dr. Isikolu. Moja žena je opet ludo zaljubljena u mene. Ako postoji bilo koje tijelo vani koji je u teškoćama i treba pomoć ljubazno kontaktirajte dr. Isikolo: isikolosolutionhome@gmail.com Također možete Whatsapp / Viber ga na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  87. Hej, ti plačeš da je tvoja žena ostavila tebe i djecu za drugog muškarca, ne moraš više plakati jer sam bio u istom položaju dok nisam čuo za DR ISIKOLO kako je on pomogao toliko ljudima u njihovom odnosu danas može drsko preporučiti dr. ISIKOLO svakome tko treba pomoć. Nije me iznevjerio. Također vjerujem da i on ne može propasti. on je doista čudotvorac. Pokušao sam toliko čarolija i vidovnjaka nakon što me je ljubavnik ostavio. DR ISIKOLO bio je jedini čarolij koji mi je mogao pomoći. Sigurno je ovo zaista hram prosperiteta u kojem možete vratiti svog bivšeg ljubavnika. DR ISIKOLO bacio je čaroliju i moja se žena zauvijek promijenila, učinio ju boljom ženom i udaljio sve svoje tajne ljubavnike. Sretan sam što imam ujedinjenu obitelj, to ne bi bilo moguće bez napora DR ISIKOLA. Moja se žena vratila s puno ljubavi i iskrenosti i dogodilo se samo za 48 sati. Uspostavite kontakt s DR ISIKOLO-om za pomoć u odnosima.
    isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete Whatsapp / Viber na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  88. Tvoja ljubavna čarolija mi je stvarno pomogla da preživim prekid sa zaručnikom. Oženjeni smo gotovo 2 godine i nismo mogli biti sretniji. Hvala i želim vam sreću i sreću u vašem slučaju, ako vam je potrebna pomoć, možete kontaktirati dr Obodo info;( templeofanswer@hotmail.co.uk , viber / whatsapp: 2348155425481) hvala, Nora Smith

    ОдговориИзбриши
  89. Ovo je internetska stranica koju sam čitao o dr. Isikolu i kontaktirao ga da mi pomogne vratiti mog bivšeg dečka natrag da me oženi tijekom mjeseca svibnja ove godine, a ja sam se vratio ovdje da bih objavio o njemu. Dr. Isikolo će vam pomoći riješiti vaš problem bez obzira na to kroz što prolazite. Moje ime je Jana Kristijan. Objava o čaroliji mi je vrlo čudna, jer nikada nisam vjerovao da ću moći reći da mi je pomogla čarolija čarolija koja mi je vratila bivšeg dečka nakon 3 godine bez kontakta. Čitala sam o dr. Isikolu s drugih internetskih stranica i kontaktirala ga da mi pomogne i za manje od 48 sati moj bivši dečko me nazvao i bio sam sretan što mi se želi vratiti. Sreli smo se u petak i on mi je predložio. Bio je to najljepši prsten. Molim sve ovdje, kontaktirajte dr. Isikola kako biste riješili vaš problem za vas i učinili da ste zadovoljni svojim odnosom koji vas povrijedi. Ljubav je najbolji osjećaj ikada doživljen. E-poštom ga na isikolosolutionhome@gmail.com Također možete Whatsapp / Viber ga na +2348133261196. On je najveći čarolija čarobnjak i divine možete pronaći online bilo gdje.

    ОдговориИзбриши
  90. Ovo je moje svjedočanstvo o dobrom radu dr. Isikola koji mi pomaže. Ja sam Mihaela Vid iz Grčke. I žao mi je što sam ovo stavio na mrežu, ali morat ću to učiniti od ovog svjetskog top spell caster-a koji je vratio mog muža koji me je ostavio za posljednje 3 godine, na kraju sam upoznao ovog čovjeka na blogu koji je objavio jedan od klijenata za pomoć Sve sam mu objasnio i on mi je ispričao o čaroliji za koju je čuo i dao mi je adresu e-pošte da pišem u čaroliju čarolije da mu kažem svoje probleme. Za samo 2 dana, moj suprug mi se vratio. Samo vam želim zahvaliti ovom iskrenom i iskrenom čarolijama, gospodine, sve što ste rekli, došlo je do kraja i hvala vam gospodine. Molim vas želim reći svima koji traže bilo kakvo rješenje problema, savjetujem vam da se ljubazno posavjetujete s ovom čarolijom, on je stvaran, on je moćan i što god čarolija kaže je ono što će se dogoditi, jer sve što je čarolija rekla došao sam. Ljubazno ga možete kontaktirati na: njegova e-mail adresa je isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  91. Ja sam Elena Vedran po imenu. Vrlo sam sretan što mogu podijeliti svoje veliko i divno svjedočanstvo sa svima na ovom mjestu. Bila sam u braku 4 godine sa svojim suprugom i odjednom se na fotografiju pojavila druga žena koju je počeo mrziti i bio je uvredljiv. ali ja sam ga još uvijek voljela svim srcem i željela sam ga po svaku cijenu. Podnio je zahtjev za razvod i cijeli moj život se okrenuo i nisam znao što da radim, preselio se iz kuće i napustio mene i djecu. moj vrlo bliski prijatelj mi je rekao da pokušavam duhovnim sredstvima vratiti mog muža i upoznati me s čarobnjakom koji se zove Dr Isikolo pa sam odlučio pokušati. iako nisam vjerovao u sve te stvari onda kada je napravio posebne molitve i čaroliju, nakon 2 dana, moj muž se vratio i molio da je shvatio svoje greške. prave odgovore dok ne isprobamo nešto novo. sada smo ponovno zajedno i sretni smo u slučaju da netko treba pomoć ovdje je njegova adresa e-pošte; isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete Whatsapp / Viber na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  92. Ovo je najljepša stvar koju sam ikada doživjela u svom životu i trebam podijeliti ovo veliko svjedočanstvo. Zahvaljujem velikom dr. Isikolu što mi je posvetio vrijeme da mi pomogne baciti čaroliju koja mi je vratila muža kući, koji me iznenada izgubio zanimanje nakon mjesec dana zaruka, ali danas smo sretno oženjeni s jednim klincem i više sretniji nego nikad prije, bio sam zaista šokiran i zaprepašten kada je moj muž kleknuo moleći za oprost i za mene da ga prihvatim natrag .. Ja sam stvarno kratak riječi i radosan i ne znam koliko bih prenijeti svoje poštovanje Vi dr. Isikolo, vi ste Bogom koji ćete vratiti prekinutu vezu. duboko uživa u pomaganju ljudima da ostvare svoje želje, pronađu istinsku ljubav, vrate svoje bivše ljubavnike, zaustave nasilne odnose, pronađu uspjeh, privuku sreću, pronađu srodne duše i još mnogo toga, kontaktirajte ga danas i dopustite mu da vam pokaže čuda i čuđenje svoje ljubavi Sustav pravopisa. On daje najbolje rezultate u pravom izvođenju pravopisa, šalje mu e-poštu na: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga također Whatsapp / Viber na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  93. Moja imena su Nora Zvonimir, ovdje sam kako bih podijelio svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Isikolo pomogao. Nakon što je imao petogodišnji odnos s mojim dečkom, iznenada se promijenio i prestao me redovito kontaktirati, došao bi do izgovora da me ne vidi cijelo vrijeme. Prestao je odgovarati na moje pozive i moje SMS poruke i prestao me redovito viđati. Tada sam ga počeo hvatati s različitim djevojkama nekoliko puta, ali svaki put bi rekao da me voli i da mu je potrebno neko vrijeme da razmisli o našem odnosu. Ali ne mogu prestati misliti na njega pa sam odlučio otići online i vidio sam toliko dobrih razgovora o ovom čarobnjaku koji se zove Dr Isikolo i kontaktiram ga i objašnjavam mu svoje probleme. On je bacio čaroliju ljubavi za mene koje koristim i nakon 48 sati, moj dečko se vratio k meni i počeo me redovito kontaktirati i mi smo se preselili zajedno nakon nekoliko mjeseci i on je bio otvoreniji za mene nego prije i počeo je provoditi više vremena sa mnom od njegovih prijatelja. Na kraju smo se vjenčali i sada smo sretno oženjeni 3 godine sa sinom. Otkako mi je dr. Isikolo pomogao, moj partner je vrlo stabilan, vjernik i bliži mi se nego prije. Također možete kontaktirati ovu spell caster i dobiti svoju vezu popraviti Email: isikolosolutionhome@gmail.com ili nazovite ili whatsapp mu svoju izravnu liniju +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  94. Kako mogu ovo objasniti svijetu da postoji čovjek po imenu DR ISIKOLO koji mi je pomogao vratiti mog bivšeg ljubavnika i obnovio moju utrobu. kada je sva nada izgubljena. Ja i moj ljubavnik smo u braku posljednjih 7 godina bez djeteta koje smo sretno živjeli. dok jednog dana nismo imali nerazumijevanja jer nisam mogao imati dijete za njega, pa je odlučio živjeti zbog druge žene, bio sam tako tužan i frustriran i nisam mogao ni jesti dok jednog dana nisam pregledavao preko interneta gdje sam vidjela damu po imenu Jessica koja je svjedočila o pozivu čarolija DR ISIKOLO koji joj je pomogao vratiti svog muža, pa sam odlučio pokušati kontaktirati čarobnjaka DR ISIKOLO pa ću objasniti svoj problem DR ISIKOLU i on rekao mi je da ne trebam brinuti da će mi pomoći da riješim moj problem, da će se moj ljubavnik vratiti kući na moje najveće iznenađenje za samo 48 sati, a moj muž me nazvao i preklinjao za oprost, a sada sam se iznenadio kad smo se vratili opet kao muž i žena, sve moje zahvale DR ISIKOLO, ne brinite više DR ISIKOLO je tu da pomogne svima. email: isikolosolutionhome@gmail.com ili Whatsapp / Viber ga na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  95. I dalje se događaju čudesne stvari. Ja sam Helena Lukas. Ovdje sam kako bih širio ovu dobru vijest cijelom svijetu o tome kako sam dobio natrag svog bivšeg ljubavnika. Poludjela sam kad me je moj ljubavnik ostavio za još jednu djevojku prošlog mjeseca, ali kad upoznam prijatelja koji me upoznaje s DR BEN-om, velikim glasnikom u proročanstvu koje on služi, ispričao sam svoj problem DR BEN-u o tome kako je moj bivši ljubavnik otišao. ja i također kako sam trebao dobiti posao u vrlo velikom društvu. Rekao mi je samo da sam došao na pravo mjesto da ću dobiti želju za srcem bez nuspojava. Rekao mi je što trebam učiniti, nakon što je to bilo učinjeno, u sljedeća 2 dana, moj ljubavnik me nazvao telefonom i govorio mi je žao što sam živio prije i za sljedeći tjedan nakon što me je moj ljubavnik nazvao molim za oprost, pozvali su me na razgovor u željenu tvrtku da trebam raditi kao direktor. Tako sam sretna i preplavljena da moram ovo reći cijelom svijetu da kontaktira DR BEN na sljedećoj adresi e-pošte i da riješi sve vaše probleme. Nijedan problem nije prevelik da bi ga riješio. Kontaktirajte ga izravno na: goodwillspelltemple@gmail.com možete ga nazvati / whatsapp putem je broj mobilnog telefona +2348159101215

    ОдговориИзбриши
  96. POTENCIJALNI KRIŽ ZA MJESTO MJESTO GDJE SE SVA VRSTA PROBLEMA RJEŠAVA S 100% JAMSTVA: +2348133261196 Ja sam Patricia Šime iz Makedonije, želim iskoristiti ovu priliku da se zahvalim Velikom [DR ISIKOLO] što je pomogao u dobivanju mog muža natrag k meni, bio sam u velikim bolovima sve do dana kada sam kontaktirao [DR ISIKOLO] on mi je bacio čaroliju ljubavi i rekao mi da čekam samo 48 sati da će me moj muž nazvati i ja sam postupio prema uputama datim mene od njega i iznenađujuće, za 48 sati, moj muž me stvarno nazvao i počeo se ispričavati za sve što mi je prouzročio. Danas sam najsretnija žena na zemlji jer je [DR ISIKOLO] u mom životu učinio divna djela i nastavit ću dijeliti ovo svjedočanstvo, ako biste voljeli kontaktirati [DR ISIKOLO] i ako znate da se susrećete s istom situacijom, posjetite ga danas tako da ga kontaktirate putem njegove e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com ili Whatsapp on na +2348133261196

    ОдговориИзбриши

  97. Pozdrav svima, ja sam Marija i došla sam podijeliti divno djelo koje je dr. OGUNAMEN učinio za mene. Nakon 5 godina u braku sa suprugom s dvoje djece, moj se muž počeo čudno ponašati i izlaziti s drugim damama i pokazao mi hladnu ljubav, u nekoliko navrata prijeti da će se razvesti ako se usudim ispitivati ga o njegovoj vezi s drugim damama, ja bio je totalno opustošen i zbunjen sve dok mi stari prijatelj nije rekao o urotu na čaroliji na internetu zvanom dr. OGUNAMEN koji pomaže snagama ljubavnih uroka ljudima koji imaju veze i problem u braku, u početku sam sumnjao postoji li tako nešto i odlučio da ga isprobam, kad ga kontaktiram, pomogao mi je da dam ljubavnu čaroliju i u roku od 48 sati moj muž se vratio k meni i počeo se ispričavati, sada je prestao izlaziti s drugim damama i njegovima sa mnom za dobro i stvarno. Obratite se ovom sjajnom čarobnjaku za ljubavnu vezu kako biste svoju vezu ili problem u braku riješili danas e-poštom: ugbegundenger@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  98. Jako sam iznenađen čudesnim iskustvom i čudima DR ISIKOLO-a koji su se proširili internetom i širom svijeta, kako je on čudesno pomogao ljudima širom svijeta da povrate svoje izgubljene ljubavnike. Kontaktirao sam ga nakon što sam prošao kroz toliko svjedočanstava različitih ljudi kako on mi pomaže da vratim bivšeg ljubavnika, rekao sam mu o svom mužu koji me je napustio prije otprilike 8 mjeseci, i napustio dom sa svime što sam imao, bio sam zbunjen kad mi je rekao samo da se nasmiješim i budem spokojan uvjeravajući me da on će se nositi sa svime za samo 48 sati. Nakon drugog dana, suprug me nazvao, bio sam toliko šokiran, odabrao sam poziv i nisam mogao vjerovati svojim ušima, stvarno me molio da mu oprostim i davao obećanja na telefon, vratite se kući i također sam dobio jako lijepe poklone samo za njega kako bih dokazao svoju ljubav prema meni, bio sam toliko sretan da sam morao nazvati DR ISIKOLO i zahvalio mu, rekao mi je samo da podijelim dobre vijesti širom svijeta, Pa, ako vam treba učinkovit i pravi čarobnjak za pravopis za bilo koji pr oblem u svom životu možete kontaktirati DR ISIKOLO na njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com ili nazovite ili WhatsApp mu direktna linija +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  99. Pazite !!!

    Pazite na lažne kotače za čaroliju na mreži ili na ljude koji nude pomoć u popravljanju vašeg razbijenog braka, problema u vezi ili bilo kakve probleme. Zovem se Chris Romano i ja sam iz Rima u Italiji, nedavno su me njih dvije prevarile, do prije nekoliko dana, na internetu sam mislio na komentar jedne dame koja je govorila o tome kako muškarac zove DR OGUNDELE koji joj pomaže u vezi s njom problema, pa sam kontaktirao DR OGUNDELE kako bi mi pomogao da se vratim majci moje 2 djece nakon što smo razdvojeni 7 godina, a ona je s drugim muškarcem, platila sam samo predmete potrebne za lijevanje čarolije, a to je vrlo pristupačne i bacio je čaroliju za mene, u roku od 24 sata moja bivša supruga me nazvala i molila me da joj oprostim za sve, a mi smo opet zajedno i sretni, ovo veliko čudo se dogodilo prije nekoliko dana. Ako vam treba prava i brza ljubavna čarolija ili bilo kakav ljudski problem, DR OGUNDELE je odgovor, pošaljite mu e-poštu sada za vlastitu pomoć. Vratio mi je sreću u život nakon što se izgubila svaka nada, obećao sam mu da ću obavestiti svijet o njemu. Kontaktirajte ga putem e-maila: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp i Viber Chat: 27638836445.

    ОдговориИзбриши
  100. Čudesne stvari se još uvijek događaju sa sjajnim ljudima poput DR ISIKOLO-a. ja sam Helena Lukas. Ovdje sam da širim ove dobre vijesti cijelom svijetu o tome kako sam dobio svog bivšeg ljubavnika. Poludio sam kad me prošlog mjeseca moj ljubavnik napustio zbog druge djevojke, ali kad sretnem prijatelja koji me upozna s DR ISIKOLOM, velikim glasnikom orakulom kojem služi, ispričao sam svoj problem DR ISIKOLO-u o tome kako je moj bivši ljubavnik otišao ja i isto kako sam trebao dobiti posao u vrlo velikoj tvrtki. Rekao mi je samo da sam došao na pravo mjesto da ću ostvariti svoju srčanu želju bez ikakvih nuspojava. Rekao mi je što trebam učiniti, Nakon što je to učinjeno, U sljedeća dva dana, moj ljubavnik me nazvao telefonom i govorio mi je žao što sam živio prije, a isto tako i sljedećih tjedan dana nakon što me ljubavnica pozvala na molim za oproštenje, bio sam pozvan na razgovor u moju željenu tvrtku, ako sam trebao raditi kao direktor. Toliko sam sretna i prezadovoljna da moram ovo reći cijelom svijetu da se obratim DR ISIKOLO-u na sljedeću adresu e-pošte i riješim sav svoj problem. Nijedan problem nije prevelik da bi ga se mogao riješiti. Kontaktirajte ga izravno na: isikolosolutionhome@gmail.com Također mu možete Whatsapp / Viber na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  101. Ova čarobnica za čaroliju koja mi je pomogla da se vratim mužu susrećem se s njim i nakon dva dana dobila sam telefonski poziv od muža koji me nije zvao 8 mjeseci. ako imate bilo kakvih problema upoznati se s njim na text / whatsapp: +2348155425481 i Eamil: templeofanswer@hotmail.co.uk znam da je vrlo moćan. Hvala vam.

    ОдговориИзбриши
  102. Pažnja:

    Zovem se Maya, ja sam iz Berlina, želim poslati važne podatke svima koji ovo čitaju, pazite se lažnih kotača za čaroliju, više od 7 godina tražim pomoć, nitko mi nije uspio pomoći. Muž me napustio i otišao s drugom ženom, bio sam sam 7 godina, prije nekoliko dana mislio sam na svjedočenje druge dame ovdje na internetu, koja je govorila o dr. Ogundeleu, rekla je da je taj čovjek sjajan čarolija, pa sam imao da uzmem hrabrost i kontaktiram DR Ogundele za pomoć, a bio je tako ljubazan da mi je odmah odgovorio i objasnio sam mu svoje probleme, a on mi je rekao da se ne brinem, rekao je da će mi vratiti mog muža u roku od 24 sata , bio sam iznenađen i čekao da vidim, nakon svega, moram obavijestiti sve da se dogodilo kao čudo što me je suprug nazvao i tražio da mu oprostim ... Odmah sam mu oprostio i rekao sam dr. Ogundeleu da dijelim njegovo ime ovdje na Internetu i na radio stanicama, tako da i sada radim sve ovo, pa ako bilo kome od vas treba pomoć za vaš odnos, brak ili bilo kakav ljudski problem, kontaktirajte ga za rješenje. Uvjeravam vas svojim životom da je ovaj čovjek dr. Ogundele stvaran i moćan. Obratite mu se: Email: ***ogundeletempleofsolution@gmail.com*** WhatsApp i Viber Chat: ** +27638836445 **

    ОдговориИзбриши
  103. Pravi čarobnjak pod nazivom DR ISIKOLO
    bila sam tako depresivna kad me je ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo se izlazili 5 godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više nema osjećaja za mene. Postala sam tužan čovjek nakon svega što smo bili kroz zajedničku ljubav, nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer moja ljubav prema njoj bila je neprocjenjiva trgovina iz bilo kojeg razloga, jednog dana kad sam prolazio internetom vidio sam komentar o tome ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučio sam pokušati vidjeti sebe kontaktirajući ga i odmah sam odgovorio i objasnio što prolazim, a on je rekao da drugi čovjek koristi vudu čaroliju na nju, zbog čega je i otišla ja za njega, unatoč mojoj brizi za nju i obećavam da će mi pomoći da povratim ljubavnicu, a također će mi pomoći da mu stavim mrtvu čaroliju kako me ubuduće ne može uzvratiti, za manje od tri dana momka je upucala nepoznata osoba momci na Floridi i u roku od pet dana moja djevojka je bila u moja je kuća čekala da se vratim s posla, a kad sam to učinio, počela je moliti govoreći da joj je žao što nikad ne zna što je nad njom. hvala DR ISIKOLO sada sam zadovoljan svojom djevojkom i sve sada ide glatko. kontaktirajte Petera za bilo kakvu uroku osvete i bivšu uroku putem isikolosolutionhome@gmail.com Također ga na Whatsapp možete kontaktirati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  104. Jako sam iznenađen čudesnim iskustvom i čudima dr. Isikola koje su se proširile internetom i širom svijeta, kako je on čudesno pomogao ljudima širom svijeta da povrate svoje izgubljene ljubavnike. on mi pomaže da vratim bivšeg ljubavnika, rekao sam mu o svom mužu koji me je napustio prije otprilike 8 mjeseci, i napustio dom sa svime što sam imao, bio sam zbunjen kad mi je rekao samo da se nasmiješim i budem spokojan uvjeravajući me da on će se nositi sa svim za samo 48 sati. Nakon drugog dana kada me je suprug nazvao, bio sam samo toliko šokiran, odabrao sam poziv i nisam mogao vjerovati svojim ušima, stvarno me molio da mu oprostim i dajem obećanja na telefon, Vratio se kući i također mi je dao vrlo lijepe poklone samo da bih dokazao svoju ljubav prema meni, bio sam toliko sretan da sam morao nazvati dr. Isikola i zahvalio mu, rekao mi je samo da podijelim dobre vijesti širom svijeta , Pa, ako vam je potreban učinkovit i pravi čarobnjak za pravopis problem u vašem životu možete kontaktirati dr. Ofemo na njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.com ili na njegov WhatsApp / Viber na: +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  105. Nakon što je bio u vezi s njim sedam godina, raskinuo je sa mnom. Učinio sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud. Toliko sam ga želio zbog ljubavi koju imam prema njemu i molio sam ga sa svime, davao sam obećanja, ali on je to odbio. Objasnio sam svoj problem nekome na mreži i ona mi je predložila da se radije obratim čarobnjaku DR ISIKOLO-u koji bi mi mogao pomoći da dam čaroliju da ga vratim, ali ja sam tip koji nikad nije vjerovao u čaroliju, nisam imao izbora nego probati , Poslao sam poslanicu pravopisa i on mi je rekao da nema problema da će sve biti u redu prije dva dana da se moj bivši vrati k meni prije tri dana, bacio je čaroliju i iznenađujuće je drugi dan, bilo je oko 16 sati. Bivša me nazvala i bila sam toliko iznenađena pa sam odgovorila na poziv i sve što je rekao bilo je da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo da je želio da mu se vratim da me toliko voli. Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu, tako smo ponovno počeli sretno živjeti zajedno. Otada sam obećao da ću svima koji znam da imaju problema u vezi biti od pomoći takvoj osobi upućujući ga ili jedinog pravog i snažnog kaluđera pravopisa koji mi je pomogao oko vlastitog problema i koji se razlikuje od svi lažni vani. Svatko bi mogao zatrebati pomoć čarobnjacima, njegov e-mail: drosedebamenspellhome@gmail.com ili njegov WhatsApp/Viber na: +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  106. Nakon što je bio u vezi s njim sedam godina, raskinuo je sa mnom. Učinio sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud. Toliko sam ga želio zbog ljubavi koju imam prema njemu i molio sam ga sa svime, davao sam obećanja, ali on je to odbio. Objasnio sam svoj problem nekome na mreži i ona mi je predložila da se radije obratim čarobnjaku DR ISIKOLO-u koji bi mi mogao pomoći da dam čaroliju da ga vratim, ali ja sam tip koji nikad nije vjerovao u čaroliju, nisam imao izbora nego probati , Poslao sam poslanicu pravopisa i on mi je rekao da nema problema da će sve biti u redu prije dva dana da se moj bivši vrati k meni prije tri dana, bacio je čaroliju i iznenađujuće je drugi dan, bilo je oko 16 sati. Bivša me nazvala i bila sam toliko iznenađena pa sam odgovorila na poziv i sve što je rekao bilo je da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo da je želio da mu se vratim da me toliko voli. Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu, tako smo ponovno počeli sretno živjeti zajedno. Otada sam obećao da ću svima koji znam da imaju problema u vezi biti od pomoći takvoj osobi upućujući ga ili jedinog pravog i snažnog kaluđera pravopisa koji mi je pomogao oko vlastitog problema i koji se razlikuje od svi lažni vani. Svatko bi mogao zatrebati pomoć čarobnjaka, njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com ili njegov WhatsApp / Viber na: +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  107. Ovo je web mjesto koje sam čitao o DR ISIKOLO i kontaktirao ga kako bi mi pomogao da se moj bivši dečko vrati u brak sa mnom tijekom mjeseca lipnja ove godine i vratio sam se ovdje da objavim o njemu. DR ISIKOLO pomoći će vam da riješite svoj problem bez obzira kroz što prolazite. Moje ime je Alenka Egon iz SAD-a. Objavljivanje o čarobnjaču za mene je vrlo čudno jer nikad nisam vjerovao da ću moći reći da mi je pomogao čarobnjak u vraćanju svog bivšeg dečka nakon 3 godine bez kontakta. Čitao sam o DR ISIKOLO s drugih web stranica i kontaktirao ga kako bi mi pomogao i za manje od 48 sati nazvao me bivši dečko i bio sam sretan što mi se želi vratiti. Upoznali smo se u petak, a on mi je predložio, ... Bio je to najljepši prsten. Molimo sve ovdje, kontaktirajte DR ISIKOLO kako biste riješili svoj problem za vas i učinili vas zadovoljnim odnosom koji vas boli. Ljubav je najbolji osjećaj ikad doživljen. Pošaljite mu e-poštu na isikolosolutionhome@gmail.com ili njegov WhatsApp / Viber na: +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  108. UPOZORENJE:

    Pazite da želim poslati važne podatke svima koji ovo čitaju, pazite se lažnih kotača s čarolijom, više od 3 godine tražim pomoć, nitko mi nije uspio pomoći. Moje ime je Elayne White i ja sam iz Kanade, ovdje želim podijeliti svoju istinsku životnu priču zbog ljudi koji pate od istog problema kao i ja, 9 godina sam bez djeteta nakon braka, a suprug me napustio jer mu nisam mogla roditi dijete i izlazila sam s drugom damom, plakala sam danju i noću zato što toliko volim svog muža i sve sam tražila pomoć, sve dok prošlog mjeseca nisam vidjela sličan komentar na internetu žena koja moli ljude da kontaktiraju dr. Ogundele za bilo kakvu pomoć, pa sam brzo kontaktirala njega da mi pomogne, dr. Ogundele mi je odgovorila i rekla mi da su moji problemi završeni, pa sam mu vjerovao nakon 24 sata, rekao mi je da je gotov odmah i dobio sam poziv od mog muža koji me moli da mu oprostim, brzo sam prihvatio njegovo izvinjenje, to je bilo prošlog mjeseca, od povratka muža sretan sam što mogu reći da sam danas trudna, a dr. Ogundele mi je vratila muža za mene 24 sata s njegovim moćima i davao mi bilje da čistim svoje tijelo sistemu za brzu plodnost, kažem to jer sam mu rekla da ću njegovo ime podijeliti na radiju i na Internetu kako bi ljudi znali za njegov dobar rad, za one koji mu žele zahvaliti ili za one kojima treba rješenje njihovim problemima kontaktirajte ga putem Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp i Viber Chat: +27638836445.

    ОдговориИзбриши
  109. Pročitao sam svjedočanstva o lijepu čaroliju ljubavi dr. Isikola o tome kako je pomagao mnogim ljudima da vrate svoje bivše ljubavnike u roku od 48 sati, iskreno, samo sam razmišljao je li to stvarno i može li ovaj čovjek zaista pomoći da vratim svog ljubavnika koga Puno te volim. Odlučio sam kontaktirati ga jer jako volim svog dečka i bili smo razdvojeni nekoliko mjeseci. Stvarno sam mu toliko nedostajao, pokušao sam sva druga sredstva da ga vratim, ali nisam uspio. Kontaktirao sam dr. Isikola i on rekao mi je da će mi se bivši vratiti u naredna 48 sati, dr Isikolo ga je otpustio da zna koliko ga volim i želim. Otvorio je oči i zamislio koliko toga zajedničkog dijelimo. Moja bivša osoba sada mi se vraća. Dok ovo pišem ovo svjedočanstvo, ja sam najsretnija djevojka na zemlji, a ja i moj dečko živimo sretan život i naša je ljubav sada jača nego što je bila prije naše prekini.Sve zahvalnosti zahvaljujem dr. Isikolotu na pretjeranom poslu koji je učinio za mene pomažući mi da se vratim sa svojim bivšim dečkom. Želio bih napustiti mail adresu dr. Isikola i nadam se da ćete vidjeti ovo svjedočanstvo i kontaktirati ga ako imate ljubavnika kojeg stvarno želite tako loše vratiti, njegov mail: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  110. Pozdrav prijatelji, moje ime je Šefik Džaferović. Ja sam iz Sarajeva. Ovdje sam da širim dobre vijesti potrebitima. Bila sam depresivna kada me je supruga ostavila zbog drugog muškarca, jer sam tražila da prestanem s radom jer sam imala rak i ja sam pukla. Oduzela mi je jedinu kćer, pa mi je jedina opcija bila da umrem, pokušala sam je nazvati, ali ignorisala me, poslala sam joj tekstualne poruke i odjednom mi je odgovorila i rekla da je više ne zovem ili šaljem, pa ću jednog dana stupiti u kontakt sa moj prijatelj na Facebooku i objasnio sam mu svašta, a rekao mi je i da je imao iste probleme i prije toga, upoznao me s urokom za čaroliju zvanim Doctor osagiede, poslao mi je svoj lični e-mail i kontaktirao sam ga putem [doctorosagiede75@gmail.com] a on mi je brzo odgovorio objasnio sam mu svoje probleme i rekao mi je da se ne brinem da je to učinio za toliko mnogo ljudi koji nikada nisam vjerovao u čaroliju, ali prevario sam se da bih ga pokušao uvjeravao me 24 sata da baci čaroliju i

    ОдговориИзбриши


  111. izlečiti od slomljenog srca "Voleo bih da pronađem prave reči da kažem koliko sam zahvalan ovom kaluđeru ljubavnih čarolija zvanom Dr.OGUNAMEN, toliko sam uzbuđen što mi je pokvaren brak vraćen, što se vratio moj suprug nakon što me je napustio i naše 3 dece za drugu ženu ... Nakon 12 godina braka, ja i suprug smo bili u jednoj ili drugoj svađi dok me konačno nije napustio i preselio u Košice da budem sa drugom ženom. Osetio sam da je moj život gotov i moja deca su mislila da više nikada ne bih videla njihovog oca. Pokušala sam da budem snažna samo za decu, ali nisam mogla da kontrolišem bolove koji me muče, srce mi je bilo ispunjeno tugama i bolovima, jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Svaki dan i noć Mislim na njega i uvek bih voleo da mi se vrati, stvarno sam se uznemirio i trebala mi je pomoć, pa sam potražio pomoć na mreži i naišao sam na svedočenje koje sugeriše da dr OGUNAMEN može da pomogne da se brzo vrati nazad. Dakle, ja osetio sam da bih ga trebao pokusati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao šta da radim i jesam onda je on učinio ljubavnu čaroliju za mene. 28 sati kasnije, moj muž me je zvao zaista i rekao mi da mi toliko nedostaju ja i deca, Tako neverovatno !! Tako se vratio istog dana, sa puno ljubavi i radosti, i izvinio se zbog svoje greške i zbog boli koji je naneo meni i deci. Tada je od tog dana naš Brak bio jači nego prije, Sve zahvaljujući dr OGUNAMEN. on je toliko moćan i odlučio sam da podelim svoju priču na internetu da je Dr.OGUNAMEN pravi i moćni čarobnjak za čaroliju za koga ću se uvek moliti da dugo živi kako bi svojoj deci pomogao u nevolji, ako ste ovde i treba vam ljubav čarolija da se zauvek vrati bivši ljubavnik ili brzo sačuva tvoj brak. Ne plačite više, obratite se ovom moćnom čarobnjaku sada. Evo njegovog kontakta: {ugbegundenger@gmail.com} vaša ljubaznost nikada neće biti zaboravljena!

    ОдговориИзбриши
  112. Pozdrav, ja sam Leona Filip. Nakon što sam godinama bio u vezi s mužem, raskinuo je sa mnom. Učinio sam sve što sam mogao, da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, želio sam ga tako loše zbog ljubavi koju sam imao prema njemu, molio sam ga za sve, davao sam obećanja, ali on je to odbio. Prijatelju sam objasnio svoj problem i ona mi je predložila da se radije obratim čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da dam čaroliju da ga vratim, nisam imao izbora nego da ga pokušam. Slao sam poruku pravopisa, a on me uvjeravao da nema problema i da će sve biti u redu prije 2 dana. Bacio je čaroliju i iznenađujuće drugog dana, nazvao me suprug. Bila sam toliko iznenađena, odgovorila sam na poziv i sve što je rekao bilo je da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo Htio je da mu se vratim. Također je rekao da me toliko voli. Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu tako smo ponovno počeli sretno živjeti zajedno. E-adresa kotača pravopisa je: isikolosolutionhome@gmail.com. Možete mu poslati e-poštu ako vam je potrebna njegova pomoć u vezi ili bilo kojem drugom slučaju. 1) Ljubavne čarolije 2) Izgubljene ljubavne čarolije 3) Čarolije razvoda 4) Bračne čarolije 5) Vezive čarolije. 6) Prekidaj čarolije 7) Protjerajte prijašnjeg ljubavnika 8.) Želite biti unaprijeđen u svom uredu / Lutrijska čarolija 9) želite zadovoljiti svog ljubavnika. Kontaktirajte ovog velikog čovjeka ako imate problema s trajnim rješenjem putem isikolosolutionhome@gmail. com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  113. Povratak mog muža je nešto najljepše što sam ikada doživjela, i moram podijeliti ovo sjajno svjedočanstvo, samo želim zahvaliti dr. Isikolu što mi je oduzeo vrijeme da mi pomogne u prebacivanju čarolije koja je vratila mog bivšeg muža zovem se Jasmina Oren, želim podijeliti svoje svjedočanstvo i svoju sreću sa svima vama na ovoj web stranici, prošle godine suprug me ostavio zbog druge žene na svom radnom mjestu, a on je napustio mene i moje dvoje (2) djece, sve je bilo tako teško za mene i djecu jer ga toliko volim, pa sam vidio svjedočenja DR Isikolo, o tome kako on pomaže damama da se vrate mužu, pa sam ga kontaktirao i on mi je pomogao da dam mužu a sutradan je moj muž napustio drugu ženu i on mi se vratio moleći za oproštaj s toliko ljubavi i brige. nikad neću zaboraviti ovu pomoć koju je DR Isikolo pružio meni i mojoj djeci. ako ste ovdje potrebna vam je pomoć kako biste dobili povratnika, možete mu se obratiti putem e-pošte isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196, ja sam živo svjedočanstvo njegovih moći i dobre volje.

    ОдговориИзбриши
  114. Moje ime je Bernada Gaspar. Iz poštovanja prema vama i vašim čarolijama moram ovo svjedočanstvo znati svima. Bio sam s drugim kotačićima pravopisa, a da nisam vidio rezultata, jedino su htjeli nakon mog novca. Samo sam želio da dođem k tebi ranije, dobio sam najbolje od tebe. Mog bivšeg muža nije bilo godinu dana, a posvuda sam išao drugim kotačima za čaroliju za pomoć, ali nema rezultata dok me prijatelj nije upoznao s dr. Isikolom. Nakon obavljene Ljubavne čarolije, konačno sam dobio pozive od njega za manje od 48 sati. Njegove su čarolije činile čuda i moj se muž vratio pun ljubavi. Bilo je to kao čudo! Iznenada se vratio s cvijećem govoreći da bih ga trebao pokloniti, bio sam uistinu zadihan i šokiran kad je moj muž kleknuo moleći za oprost i za mene da ga prihvatim natrag. Doista mi je malo riječi i radostan, ti si Bog upućen meni i cijeloj mojoj obitelji .. I sada sam opet radosna žena. Puno hvala dr. Isikolo. Svima koji traže pravi čarobnjak za čaroliju kontaktirajte Dr.Isikolo na isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  115. Mislila sam da me Bog zaboravio što se tiče mog braka, pomisao na to da ću se ikada vjenčati napustila me, jer sam se kroz mnoge podsmijehe isprobao od prijatelja, jer u dobi od 40 godina još sam samac .. Bilo me je sramota Izlazim jer ljudi kažu da sam proklet, kolega u mom uredu rekao mi je za Velikog čovjeka ljubavi, zamolio me da ga isprobam, a ja jesam. Rekao sam mu sve što je rekao ako vjerujem da sam rekao da. .i dao sam neke zadatke, a ja sam to obavio ... samo nekoliko dana kasnije jedan stari prijatelj nazvao me je da pitam o mom mužu i djetetu, rekao sam mu da se još nisam oženio, a on je bio sretan i pitao me da se sastanem s njim, a ja jesam. Mogao bih znati heknee dolje i predložio mi je ... upiti ako se oženim, mislio sam da je to šala, ali ne i šala. Sad sam sretno oženjen svojim djetetom na putu .. jer on je sjajan čovjek, kontakt sa restauratorima za dom njemu ako imate bilo kakvih problema e-mailom dr.alashirao1@gmail.com WhatsApp +2348034395438 hvala ...

    ОдговориИзбриши
  116. Pozdrav, moje ime je Harriet prolazilo je članak i saznao sam o čovjeku zvanom Veliki dr. Alashira. Patio sam zbog problema s raskidom s različitim momcima. Morao sam kontaktirati kotača za čaroliju. Za mog muškarca Ben, Ben je bio na strahu ostao sam pozitivan i vjerujem da bih ga mogao vratiti i natjerati ga da ostane. tu i gle, Veliki Veliki alashira mi je pomogao. Steve i ja se uskoro vjenčamo Veliki Alashira je tako lijep čovjek, zdravo mi pomaže Bogu zbog darivanja koje mu je dano ako imate bilo kakvih problema, kontaktirajte ga na ovaj e-mail:

    Obratite mu se radi sljedećeg i provjerite sjajno djelo velike e-pošte alashira dr.alashirao1@gmail.com whatsap +2348034395438
    (1) Ako želite svog bivšeg nazad.
    {2} Ako želite biti vrlo uspješni
    (3) Ako tražite posao
    (4) Želite biti unapređeni u svom uredu.
    (5) Želite da žene / muškarci trče za vama.
    (6) Ako želite dijete.
    (7) Želiš biti bogat.
    (8) želite dobiti vjenčane čarolije
    (9) Ukloni bolest iz tjelesnih čarolija
    (10) Poslovna čarolija
    (11) Brojevi koji su osvojili lutriju
    (12) Vratite izgubljenu ljubav čak i da smanjite svoju težinu ..
    i još mnogo toga …… .email dr.alashirao1@gmail.com whatsap +2348034395438

    ОдговориИзбриши
  117. Pozdrav gledatelji, ovdje sam da podijelim sjajno djelo alashira ... Vidio sam post žene koja je podijelila svoje svjedočanstvo u listopadu, 12.-2018., O tome kako joj Alašira pomaže da izgradi obitelj natrag .. Bila sam impresionirana, ostajala sam mnogo godina soutajob .. Stvari su za mene bile tako grube, prijavila sam se za posao u mnogim tvrtkama, čini se da se ništa ne događa, nego što sam vidjela drugu ženu kako dijeli još jedno svjedočenje, kako mi Alašira pomaže u samo dva mjeseca ono što je tražila, za godine. Iheldont testimonyandIdecidedto angažirajte ga i rekao sam mu svaku stvar koju sam detaljno prolazio, a on je rekao da se ne bih trebao brinuti da će to učiniti za mene da vjerujem i slijedim njegove upute, i učinio sam to, nadajući se da će biti jak, vjerujem da će to učiniti, slijediti dobre radove i životno mijenjati svjedočanstva ljudi, u ranom mjesecu s kojim sam kontaktirao, dobio sam poštu iz Dubaija za posao u inozemstvu na koji se nisam nikad prijavio, kasnije tog tjedna, dobio sam poziv od velike narudžbe od nekoga. Kad god sam znao, bio sam zbunjen, followweek Dobio sam posao predavanja na privatnom sveučilištu koji se prijavim za internetsko predavanje u Kini na predavanje engleskog jezika ... ali opet sam nastavio posao predavanja, iako nije lako, ali volim posao, zapečatio sam posao u Dubaiju i započeo s prijateljima da postanu prijatelji za posao. doista Alashira je sjajan čovjek i Bog je poslao .. trostruko je to učinio u mom životu ... hvala dr. alashira..kontaktirajte ga za pomoć dr.alashirao1@gmail.comorWhatsApp + 2348034395438 ... .hvala na smirivanju ... MrJude kodjo ...

    ОдговориИзбриши
  118. Zahvaljujući Bogu dr. Alashira, moram se zahvaliti iscjeljenju zbog prenošenja kuge čira na sebi. Već otprilike pet godina bolovao sam s vrlo teškim čirom. Otišao sam u bolnicu na liječenje, sve to . ovaj čir mi zadaje jake bolove u rebrima kad ikad imam napad .. samo sam prije nekoliko mjeseci vidio svjedočanstvo o ženi s dijabetesom, kako joj dr. alashira pomaže..i kontaktiram dr. Alashira nakon što je objasnio stvari, Dralashirainstructedmewhatwhat ..od mene pošalite malo tekućeg bilja u malu bočicu koju sam pio s vjerom u svom srcu. Od kada sam ga pio, bol u čiru je potpuno prestala i potpuno sam slobodna. Bog dr. Alashira vratio mi je zdravlje, Besplatan sam i više ne trošim novac na lijekove. Zbog toga moram zahvaliti dr. Alashira za to što je to sjajno djelo. Molim brata i sestru. Također ga možete kontaktirati za pomoć..dr.alashirao1 @ gmail.comor + 2348034395438 ..

    ОдговориИзбриши
  119. Život mi je uništen, a moj muž spakiran, 13 godina prije, bili smo zajedno. Izgubio sam bivšeg i onog bespomoćnog nakon toliko mnogo pokušaja na koji se moj muž vraća u moj. Jednog dana na poslu, bio sam ometan , ne znajući da me šef zove, pa kad sam sjeo i pitao me o kojoj je riječi, rekao sam mu, a on se nasmiješio i rekao da to nije problem. Nisam razumio što znači reći imp ovo ranije NeproblemgettingBackmyhusband , rekao je da je jedan iskoristio čaroliju kako bi vratio svoju ženu, a ona ostavila muškarcu još jedan UN, a sada su zajedno do datuma Iparafraze I TAKO MAČKA Prije od CEVA-e čuvši mog šefa. Dao mi je e-mail adresu od Dralashi , briga je pomagala njegovu ženu. Povratak, nisam mislio da će ovaj rad uspjeti, ali nisam imao brižno pivo u kontaktu s riječima o kojima sam se pobrinuo o njima, i zatražio je moje podatke. A MOJ HUSBANDWAS ABLETOPROPOSETOTAKETHESPRAYAND Poslala sam detalje, ali nakon dva dana, moja mama me je zvučala da moj zahtjev KAO STO JE ŽELIO ME U to vrijeme, nisam vjerovao, jer sam bivši SAMO JEDAN san i morao sam požuriti do majčine kuće, a ŠTO je moje najveće iznenađenje, bivši klečeći moj muž molio me je da mi oprosti i poželio sam dijete nazad kući i dao sam dr. Alashiri razgovor na prvi pogled Odjednom promijenim muža. I učinio mi je jakom jasnoćom NASTAVITE LJUBAV DO KRAJA SVIJETA, DA NEĆE BITI ZA DRUGE ŽENE. Sada, moj muž i ja smo novi ANDHEY POČELO ZAJEDNO DA NE UČINIMO VIŠE zabavnih stvari koje treba raditi prije toga, on se rado sreće sa mnom i čini ono što treba učiniti u vezi s beskućnikom. MOLIMO, AKO TREBATE POMOĆI .. kontaktirajte dr. Alashira e-maildr.alasiro1@gmail. com ili WhatsApp +2348034395438 hvala.

    ОдговориИзбриши
  120. Imam svog bivšeg partnera NAZAD I DR ISIKOLO JE MOGUĆE MOGUĆE
    Mnogi su napisali članke o tome kako im je pomogao čarobnjak, ali vrlo sam zahvalan ovom sjajnom čarobnjaku koji mi je vratio bivšeg muža. Ovo svjedočenje je istinita priča i ja se zovem Monika Simun. Kad sam došao u kontakt s tim čovjekom, također sam bio napisan o njemu, a naišao sam i na mnoga svjedočanstva o tome kako on pomaže drugima u njihovom životu. Povratak s bivšim jedan je od najvažnijih unutarnjih osjećaja koji bi mnogi ljudi voljeli doživjeti pogotovo kao što sjećanja s bivšim uvijek zamagljuju naš um kada neko drugi napravi neke od onih stvari koje je radio naš bivši. Bio sam samohrani roditelj skoro 6 godina i premda je moj bivši suprug bio daleko od moje djece, i dalje želim da se jednog dana vrati meni. Ovaj liječnik s čarolijom s kojim sam se sreo poznat kao DR ISIKOLO pomogao mi je u mojim željama i sretan sam što mogu reći da sam opet sa svojim bivšim mužem i vrlo sam sretan što dijelim svjedočanstvo sa svima kako bi i oni mogli upoznati ovog sjajnog liječnika i riješiti svoje problemi. Ne znam što bi drugi mogli osjetiti kad im se bivši vrati u život, ali uvijek znam da postoji blagoslov prerušen samo jednim ponovnim povezivanjem s bivšim. Ako se želite uspješno vratiti sa svojim bivšim, obratite se ovom sjajnom čarobnjaku na njegovu Whatsapp +2348133261196 ili na e-mail isikolosolutionhome@gmail.com i podijelite nevjerojatno svjedočanstvo poput mene.

    ОдговориИзбриши
  121. Tako sam sretna što dijelim ovo svoje fantastično svjedočanstvo. Život mi se u 48 sati potpuno promijenio. Mogu se vidjeti u ogledalu i nasmiješiti se. Imam povjerenja u sebe i svoje sposobnosti prvi put u starosti. Imam svog dečka u životu uz pomoć dr. Isikola. Izvinio je 48 sati nakon što je čarolija stvorena. Rekao je da je shvatio da se zapravo nikada nije želio raskinuti, ne može se nositi s emocionalnom prtljagom koju sam nosio cijelo vrijeme. Rekao je da misli da je negativan utjecaj na moj život i da je najbolje da ode. Rekao je da je teško što sam stalno govorio o prošlosti. Oboje smo se oprostili. Imam novac u džepu koji je napokon moj. (Moja provjera kompenzacije proizašla mi je, rekli su mi da su prošli mjeseci. Ja sam živi dokaz onoga što dr. Isikolo može učiniti. Puno vam zahvaljujem dr. Isikolo na divnoj stvari koju ste učinili u mojoj vezi. Tako sam sretna sada. S vašim pomozite da smo oboje mogli vidjeti i govoriti istinu jedni drugima. Nikad nisam mislio da bi čarolija mogla pomoći par prije nego što sam vrlo zadovoljan kontaktirao s vama i pokrenuo sve ovo da se dogodi. Svatko tko ima problema u vezi može kontaktirati dr. Isikolo putem e-maila isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  122. Želiš li vratiti svog bivšeg? Učinio sam to s dr. Isikolom i moj bivši se vratio kod mene za 3 dana nakon što mi je rekao da je čarolija puštena. Želim da svi pročitaju moje svjedočanstvo i povjeruju u čarobnjaka poput dr. Isikola. Ja sam Allesio Jese. Moja bivša djevojka prekinula je sa mnom jer pijem i pušim, a nije voljela dečke koji su to radili. Jedne večeri dok sam bio s prijateljima na nekim putovanjima u zraku s alkoholnim pićima, moja se djevojka kupala u sobi i ne samo da me vidjela kako pušim, već sam bila i s drugom djevojkom, i to ju je jako naljutilo, a ona je otišla i od tog dana nikad nisam ponovno sam je vidio dok nisam kontaktirao dr. Isikola nakon otprilike 3 mjeseca, a ona se više nije javljala ni na moje telefonske pozive. Sada sam vrlo sretan što ju je dr. Isikolo vratio k meni. Kad sam stupio u kontakt s ovim urokom za čaroliju, malo sam vjerovao da će se moj bivši vratiti nakon onoga što sam učinio, ali dr. Isikolo mi je dao povjerenje i sada sam sretan što mi se moja djevojka vratila. Želim da svi vjeruju u ovu čaroliju i obratite se e-mailovima za pomoć na isikolosolutionhome@gmail.com ili na Whatsapp-u na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  123. Moja bivša i ja raskinule smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam trudna šest mjeseci. Oboje se volimo i to je bio šok za mene i stvarno mi je slomio srce. Pokušao sam ga nazvati i obje njegove linije su prekinute. Pokušao sam ga kontaktirati na društvenim mrežama, ali on me je izbrisao s njih. Pokušao sam doći do njegovih roditelja i oni su mi rekli da im je sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Svakodnevno sam plakala i plakala jer sam ga jako voljela. Dok nisam rodila i dijete imala godinu dana, nisam mogla vratiti ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim i također sam izgubio posao i nemam novca da se brinem o djetetu. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za jedan snažni kotač za čaroliju koji joj je pomogao kad nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirao sam ga e-mailom i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi da je žena bacila čaroliju na mog muškarca i rekla da će mi pomoći slomiti čaroliju kako bi se moj muškarac vratio k meni i bio moj zauvijek. Bilo mi je veliko iznenađenje što se dogodilo sve što je rekao. Muškarac mi se odmah vratio rekavši da mu moram oprostiti. Šaljem vam veliku zahvalnost ovom moćnom i pravom čarobnjaku. Molim se da dugo živi i radi više svog prekrasnog posla. Ako imate bilo kakve probleme koji vas uznemiravaju u životu, morate kontaktirati ovog moćnog kaluđera čarolije! Može vam pomoći. Neće vas razočarati, dajem vam 100% garanciju da će vam pomoći, evo njegovog kontakta: pošaljite mu e-poštu na: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  124. Ja sam Ivanka Fabijan iz Nizozemske, želim podijeliti svjedočanstvo svog života sa svakim. bila sam udana za svog supruga Amosa Fabijana, toliko ga volim da smo u braku posljednjih 8 godina s dvoje djece. kad je otišao na odmor u Francusku, mislio je na damu po imenu Mary, rekao mi je da ga više ne zanima brak. Bila sam tako zbunjena i tražila pomoć, ne znam što da radim dok nisam upoznala svoju prijateljicu miss Pašu i rekla joj za moj problem. rekla mi je da se ne brinem zbog toga što je imala sličan problem i prije, upoznala me s čovjekom zvanim ljubavna čarolija dr. Isikolo koji je bacio čaroliju na svoju bivšu i vratio je k njoj nakon dva dana. Gospođica paša zamoli me da se obratim za ljubavnu čaroliju dr. Isikolo. Kontaktirao sam ga kako bi mi pomogao vratiti muža i zamolio me da se ne brinem zbog toga što će se bogovi njegovih četverorođena boriti za mene. Rekao mi je da će za dva dana ponovno spojiti mene i mog supruga. Nakon dva dana suprug me nazvao i rekao mi da se vraća potražiti stvari sa mnom, bio sam iznenađen kad sam ga ugledao i počeo plakati za oproštajem. Trenutno sam najsretnija žena na zemlji zbog onoga što je ovaj sjajni čarobnjak učinio za mene i mog supruga, možete kontaktirati e-poštu dr. Isikola; isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  125. Ja sam Helena Leon iz Srbije, suprug i ja smo u braku više od 10 godina. Upoznali smo se kad sam imao 20, a on 24. Imali smo puno emotivnog iskustva. Bilo je nekoliko OGROMNI tuča i bolnih situacija u našem braku, ali uvijek nam se činilo da na drugoj strani izlazimo jači. Iznenada, moj suprug je pokrenuo razgovor o razvodu o meni, bila sam slijepa! Nisam vidio da dolazi, nisam prepoznao znakove. Prestao je nositi svoj vjenčani prsten i nisam pomislio na to. Više me ne smatra seksualno privlačnom. Nisam mogla sve vrijeme plakati jer sam bila izuzetno povrijeđena. Bila sam totalno depresivna dok nisam pronašla dr. ISIKOLO-a, vračicu čarolije iz Afrike o kojoj su svi razgovarali putem interneta i kontaktirala sam ga zbog ljubavne čarolije. Tijekom našeg razgovora, uvjeravao me da će vratiti mog muža za manje od 48 sati od njegova lijevanja čarolije. Meni se to činilo nemogućim. Nećete vjerovati da je moj suprug nazvao odmah nakon 24 sata moleći me da zaboravim sve što je rekao o razvodu. Bio sam totalno zadivljen! U mojoj obitelji postoji toliko ljubavi otkad sam koristio njegove čarolije. Divan je i njegove čarolije djeluju tako brzo. Sada me suprug voli mnogo više nego prije. Možete mu se obratiti i ako imate problema s brakom ili vezom. E-adresa: isikolosolutionhome@gmail.com Također mu možete Whatsapp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  126. HVALA dr. Isikolo ZA OBNAVLJANJE MOJE SREĆE I MOJE OBITELJSKE ZAJEDNICE. WHATSAPP / CALL +2348133261196.
    Pozdrav, ja sam Rosa Antoine. Nakon što sam godinama bio u Uniji zvanoj brak sa suprugom, bio je nasilnik i uništio je ljubav koju smo dijelili i napustila me. Učinio sam sve što sam mogao da mu se vratim, ali sve je bilo uzalud, želio sam ga natrag tako loše jer sam ga volio. pa sam objasnio svoj problem svojoj prijateljici, a ona mi je predložila da se obratim čarobnjaku koji joj je pomogao da baci čaroliju na kojoj je zatrudnela i vratila muža. Nisam imao izbora nego isprobati. Spojio sam se čarobnjakom zvanim dr. Isikolo na whatsappu i uvjeravao me da nema problema i da će sve biti u redu. Ispričao mi je sve što sam tražio i prezentirao, pa me je čarolija iznenadio nakon 48 sati, a moj suprug me je pozvao ispričavajući se za sve što je dolazilo kao ogromna i neodoljiva radost. Bila sam toliko iznenađena, odgovorila sam na poziv i sve što je rekao bilo je da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo Htio je da mu se vratim. Također je rekao da me toliko voli. Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu tako smo ponovno počeli sretno živjeti zajedno. tako da svatko kome je potrebna pomoć u vezi bilo kakvih problema može se obratiti ovom stvarnom i vrlo istinskom čarobnjaku na isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp na +2348133261196 kontaktirati ovog sjajnog čovjeka danas i riješiti svoje probleme 100%.

    ОдговориИзбриши
  127. Jako sam iznenađen čudesnim iskustvom i čudima dr. Ilekhojiea koji su se proširili internetom i širom svijeta. Kako je on čudesno pomogao ljudima širom svijeta da povrate svoje izgubljene ljubavnike, kontaktirao sam s njim nakon što sam prošao kroz toliko svjedočanstava različitih ljudi kako on mi pomaže da vratim bivšeg ljubavnika, rekao sam mu o svom mužu koji me je napustio prije otprilike 8 mjeseci, i napustio dom sa svime što sam imao, bio sam zbunjen kad mi je rekao samo da se nasmiješim i budem spokojan uvjeravajući me da on će se nositi sa svim za samo 48 sati. Nakon drugog dana kada me je suprug nazvao, bio sam samo toliko šokiran, odabrao sam poziv i nisam mogao vjerovati svojim ušima, stvarno me molio da mu oprostim i dajem obećanja na telefon, Vratio se kući i također mi je dao vrlo lijepe poklone samo da bih dokazao svoju ljubav prema meni, bio sam toliko sretan da sam morao nazvati dr. Ilekhojie i zahvalio mu, rekao mi je samo da podijelim dobre vijesti širom svijeta , Pa, ako vam je potreban učinkovit i pravi čarobnjak za čaroliju bilo koji problem u vašem životu možete kontaktirati dr. Ilekhojie na njegov e-mail: gethelp05@gmail.com ili njegov WhatsApp / Viber ga na: +2348147400259

    ОдговориИзбриши
  128. Obratite se dr. Isikolo na isikolosolutionhome@gmail.com ako sada želite vratiti muža, ženu, dečka i djevojku i povratiti vam sreću.
    Zaista sam zadovoljan ovom uslugom koju mi ​​dr. Isikolo pruža. Ja sam jedan od onih ljudi koji su rekli, da nikad neću nazvati vidovnjaka ili mađioničarka ili bilo što drugo "da mi pomogne oko svojih problema, barem svih mojih ljubavnih problema, ali stigao sam do točke kad sam znao da trebam neke smjernice i Tako mi je drago što sam našao ovog čovjeka zvanog Dr Isikolo da nikada u milijun godina nisam pomislio da ću napisati ovo pismo, ali kada sam gotovo izgubio Andrea u jednoj od naših glupih svađa (prekinuo je sa mnom), Mislila sam da sam sve izgubila. Plačem cijeli dan i mislim da mi se više nikad neće vratiti. Pročitao sam svjedočanstvo čovjeka zvanog Taylor Borg o njemu rekavši da dr. Isikolo pomaže da se vrati bivša je supruga u roku od 48 sati. Brzo mu pošaljem e-poštu. Učinio je (ljubavničku čaroliju) za mene. 48 sati kasnije moj (bivši dečko) je došao k meni i ispričao se zbog nepravde koju je počinio i obećao da to više nikada neće učiniti. Otada se sve vratilo u normalu i naša je ljubav sada jača da on ne može bez mene. Ja i moj dečko ponovno sretno živimo zajedno. Dr Isikolo je najbolji internetski alat za uređivanje čarolija koji je moćan i originalan. A kad sam bio u svom najzaslužnijem, nije me iskoristio. Vršili ste vrlo dobru uslugu osobi koja je u istinskoj potrebi. Ne znam kako ste to učinili ili kako djeluje ova magija, ali sve što znam je, RADI !! Andrew i ja smo sretni zajedno, i uvijek ću biti zahvalni dr. Isikolo da mu pošalje e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  129. Pravi čarobnjak pod nazivom DR ISIKOLO
    bila sam tako depresivna kad me je ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo se izlazili pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više nema osjećaja za mene. Postala sam tužan čovjek nakon svega što smo bili kroz zajedničku ljubav, nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer moja ljubav prema njoj bila je neprocjenjiva trgovina iz bilo kojeg razloga, jednog dana kad sam prolazio internetom vidio sam komentar o tome ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučio sam pokušati vidjeti sebe kontaktirajući ga i odmah sam odgovorio i objasnio što prolazim, a on je rekao da drugi čovjek koristi vudu čaroliju na nju, zbog čega je i otišla ja za njega, unatoč mojoj brizi za nju i obećavam da će mi pomoći da povratim ljubavnicu, a također će mi pomoći da mu stavim mrtvu čaroliju kako me ubuduće ne može uzvratiti, za manje od tri dana momka je upucala nepoznata osoba momci na Floridi i u roku od pet dana moja djevojka je bila u moja je kuća čekala da se vratim s posla, a kad sam to učinio, počela je moliti govoreći da joj je žao što nikad ne zna što je nad njom. hvala DR ISIKOLO sada sam zadovoljan svojom djevojkom i sve sada ide glatko. kontaktirajte Petera za bilo kakvu uroku osvete i bivšu uroku putem isikolosolutionhome@gmail.com Također ga na Whatsapp možete kontaktirati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  130. Vratio sam se svom bivšem dečku uz pomoć dr. Isikola, najboljeg čarobnjaka na mreži, i dr. Isikolo preporučujem svima kojima je pomoć potrebna. Želim svjedočiti kako sam vratio svog dečka nakon što je raskinuo sa mnom, bili smo zajedno 3 godine, nedavno sam saznao da je moj dečko bio u vezi s drugom djevojkom, kad sam se sukobio s njim, to je dovelo do svađe, a on napokon sam raskinuo sa mnom, pokušao sam sve što sam mogao da ga vratim, ali sve bezuspješno dok nisam na forumu za vezu vidio post o čarobnjaku koji pomaže ljudima da povrate izgubljenu ljubav putem Ljubavne čarolije, u početku sam sumnjao u to ali odlučio sam pokušati, kad sam kontaktirao ovog vračara čarolije putem svoje e-pošte, a on mi je rekao šta da radim i učinio sam to, a onda je učinio ljubavnu čaroliju za mene. 48 sati kasnije, moj dečko me stvarno nazvao i rekao mi da mi toliko nedostaje, Tako nevjerojatno !! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje greške i zbog boli koji mi je nanio. Tada smo od tog dana naša veza bila jača nego što je bila prije, Sve zahvaljujući dr. Isikolo. on je toliko moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na Internetu da je dr. Isikolo pravi i snažni kotač za čaroliju kojeg ću se uvijek moliti dugo živjeti kako bi pomogao svojoj djeci u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svog bivšeg natrag ili se vaš muž preselio kod druge žene, nemojte više plakati, obratite se sada ovom moćnom čarobnjaku. Evo njegovog kontakta: Pošaljite mu e-poštu na: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na + 2348133261196, HVALA dr. Isikolo.

    ОдговориИзбриши
  131. Ja sam impresioniran. To mi se stvarno događa. Vraćam bivšeg muža. Moje ime je Veronica Adrian. Danas sam vrlo sretna što pišem o svom pomagaču koji se molio za mene zbog moje veze. Bog je doista koristio ovog čovjeka da pomogne mojoj situaciji. Molim vas uslišajte moje riječi ako tražite čaroliju za pomoć, obratite se dr. Isikolo. On je danas najbolji čarobnjak koji vam može pomoći. Prije dvije godine, ja i moj suprug vodili smo veliku svađu koja je dovela do našeg razvoda. Za mene i moje dijete bilo je pakao što smo se morali preseliti u drugi grad. Postao sam samohrani roditelj. Dr Dr Isikola upoznao sam tek prije mjesec dana kada sam mu rekao za svoju situaciju i on mi je rekao da se ne brinem zbog toga. Za dva dana moj bivši suprug se vratio kod mene. Dogodilo se u utorak ujutro kada sam od kuće (roditelja) primio poziv da me traži. Prihvatio sam ga da dođe k meni i ispričao mi se klečeći pred našim sinom. Odmah sam znao da mi je taj čovjek pomogao. Ja sam vrlo sretna žena sa svime što se dogodilo u mom životu. Ako se želite obratiti zagovorniku čarolije, upoznajte dr. Isikola i iznenadit ćete se čudesnim promjenama u vašem životu. Njegova je e-pošta isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete Whatsapp poslati i na +2348133261196. kontaktirajte ga i on će vam odgovoriti.

    ОдговориИзбриши
  132. Da li vam je potrebna ljubavna čarolija da biste vratili bivšeg ljubavnika ili ponovno ujedinili svoj brak? Dr Isikolo pošaljite e-poštu za brza 48 sati rješenja. Imao sam problem sa suprugom prije godinu i šest mjeseci, što nas je razdvojilo. Kad je raskinuo sa mnom, bio sam zbunjen i nisam znao što da mu vratim, unutra sam se osjećao tako prazno. Sve dok na internetu nisam naišao na dr. Isikola o tome kako je on pomagao mnogim ljudima da riješe razne probleme. Poslao sam mu e-poštu i rekao sam mu svoj problem i učinio sam ono što je tražio da učinim za njega da mi pomogne, da ukratko napravim kratku priču, Prije nego što sam to znao, za manje od 48 sati, moj muž me nazvao i vratio se k meni i rekao mi da mu je žao zbog onoga što se događa između nas oboje. Napokon pišem ovo svjedočanstvo da bih vam zahvalio i duboku zahvalnost dr. Isikolo što ste se držali vaših riječi i vaših obećanja da ćete mi ga vratiti u samo 48 sati vašeg moćnog čarolijskog liječenja te za korištenje vaših nadarenih i velikih moći da vrati ga. Ako trebate njegovu pomoć, možete mu poslati e-poštu na: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp / Viber poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  133. Imam puno toga za reći, ali nema vremena jer sam čitao o svima koji su mogli napisati moju priču. Vrlo sam zahvalan što sam ovdje. Kad je moj muž otišao, osjećao sam se kao da umirem (gotovo plačem) kad smo vozili prošli tjedan, a on me potapšao po leđima i brzo "ahh". nismo bili sretni jako dugo, očarala ga je djevojka koju je upoznao dok je bio na poslovnom putovanju u Dominikanskoj republici i liječio sebe i kćer na okrutan način, napustili su nas bez ikakvih izvora finansiranja, ne krivim ga, jer on nije bio u njegovom pravom umu, sve zahvaljujući dr. Ajayi koji pomogne izvršiti čaroliju da nam ga vrati, ako prolazite kroz teško vrijeme jer više ne razumijete ponašanje muža u vašem braku ili se razvodite i trebate svoje bivši suprug ili supruga ili prolazite kroz teška vremena u svojoj vezi i trebate brzo rješenje, možete kontaktirati dr. Ajayi na njegov e-mail Drajayi1990@GMAIL.COM ILI ŠTA WHATSAPP +2347084887094. PROVJERUJEM VAS DA SE POGLEDAJTE OVDE DA HVALA NJIHOVO

    ОдговориИзбриши
  134. Pozdrav svima!
    Moja bivša i ja raskinule smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam trudna šest mjeseci. Oboje se volimo i to je bio šok za mene i stvarno mi je slomio srce. Pokušao sam ga nazvati i obje njegove linije su prekinute. Pokušao sam ga kontaktirati na društvenim mrežama, ali on me je izbrisao s njih. Pokušao sam doći do njegovih roditelja i oni su mi rekli da im je sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Svakodnevno sam plakala i plakala jer sam ga jako voljela. Dok nisam rodila i dijete imala godinu dana, nisam mogla vratiti ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim i također sam izgubio posao i nemam novca da se brinem o djetetu. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za jedan snažni kotač za čaroliju koji joj je pomogao kad nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirao sam ga e-mailom i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi da je žena bacila čaroliju na mog muškarca i rekla da će mi pomoći slomiti čaroliju kako bi se moj muškarac vratio kod mene i bio moj zauvijek. Bilo mi je veliko iznenađenje da je sve što je rekao realiziralo u 48 sati. Muškarac mi se odmah vratio rekavši da mu moram oprostiti. Šaljem vam veliku zahvalnost ovom moćnom i pravom čarobnjaku. Molim se da dugo živi i radi više svog prekrasnog posla. Ako imate bilo kakve probleme koji vas uznemiravaju u životu, morate kontaktirati ovog moćnog kaluđera čarolije! Može vam pomoći. Neće vas razočarati, dajem vam 100% garanciju da će vam pomoći, evo njegovog kontakta: pošaljite mu e-poštu na: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete Whatsapp-u poslati na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  135. Ovo je web mjesto koje sam čitao o DR ISIKOLO i kontaktirao ga kako bi mi pomogao da se moj bivši dečko vrati u brak sa mnom tijekom mjeseca kolovoza ove godine i vratio sam se ovdje da objavim o njemu. Doktor Isikolo pomoći će vam da riješite svoj problem bez obzira kroz što prolazite. Moje ime je Anna Oscar. Objavljivanje o uroti za čaroliju vrlo mi je čudno jer nikad nisam vjerovao da ću moći reći da mi je pomogao čarobnjak u vraćanju svog bivšeg dečka čak i kad me je napustio zbog nevjere i stalnog zlostavljanja, a mi smo se svađali nekoliko puta i nakon 6 mjeseci bez dodira. Čitao sam o doktoru Paulu s drugih web stranica i kontaktirao ga kako bi mi pomogao i za manje od 48 sati nazvao me moj bivši dečko i bio sam sretan što se želi vratiti k meni. Sreli smo se istog mjeseca i on me je predložio. Bio je to najljepši prsten. Molimo sve ovdje, kontaktirajte DR ISIKOLO kako biste riješili svoj problem za vas i učinili vas zadovoljnim odnosom koji vas boli. Ljubav je najbolji osjećaj ikad doživljen. Pošaljite mu e-mail na isikolosolutionhome@gmail.com Također mu možete Whatsapp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  136. Pravi čarobnjak zvao se dr. Isikolo koji ljudima čini čuda.
    Bila sam toliko depresivna kad me je ljubavnica napustila zbog drugog tipa nakon što smo se izlazili pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati da je odbila i rekla da više nema osjećaja za mene. postao sam tužan čovjek nakon svega što smo prošli zajedno, nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav za nju bila neprocjenjiva da trgujem iz bilo kojeg razloga, jednog dana kad sam išao putem interneta vidio sam komentar o tome da on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučio sam pokušati vidjeti sebe kontaktirajući ga i odmah sam odgovorio i objasnio što prolazim, a on je rekao da je drugi tip upotrijebite vudu čaroliju zbog čega me je ostavila zbog njega, unatoč mojoj brizi za nju i obećati da će mi pomoći povratiti ljubavnika natrag, a također će mi pomoći da stavim mrtvu čaroliju kako me ne bi mogao uzvratiti u budućnosti, u manje od tri dana su pucali na nepoznatog muškarca na Floridi, a u roku od 48 sati moja je djevojka bila kod mene kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam to učinio, počela je moliti govoreći da joj je žao što nikad ne zna što je nad njom došlo. hvala dr. Isikolo sada sam zadovoljan svojom djevojkom i sve sada ide glatko. kontaktirajte Petera za bilo kakvu osvetu za osvetu i ex back čaroliju putem isikolosolutionhome@gmail.com možete ga i razgovarati na whatsapp-u putem +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  137. Svakodnevno se probudim sa osmijehom na licu i pjevam pohvale ovom moćnom čarobnjaku zvanom dr. Isikolo koji mi je učinio veliku uslugu spasivši moju vezu od raspada. Mislio sam da imam savršenu vezu do trenutka kada se moj ljubavnik kasno i svakodnevno počne vraćati kući, a on mi daje različite izgovore, a onda sam ga odlučio pomno pratiti i tada otkrivam da je imao aferu s drugom djevojkom. Slomljeno mi je srce jer sam mu toliko vjerovala i znajući da ima tajnu vezu, jako me boli i duže je obraćao pažnju na mene ili mi pokazao ljubav. Prije nego što sam to znao, ostavio me zbog djevojke i bio sam u dubokoj zbrci izgubivši ga drugoj ženi. Ali zahvaljujem svima koji su kontaktne podatke dr. Isikola postavili na Internet, jer sam kroz to uspio kontaktirati dr. Isikola, a on mi je pomogao da ga vratim za 48 sati i danas je moj odnos obnovljen ljubavlju i više romantike nego ikad prije. Ako ste u bilo kakvoj vezi ili bračnom stresu, učinit ću vam uslugu tako što ćete odbaciti kontaktne podatke dr. Bena koji su putem e-maila: isikolosolutionhome@gmail.com ili ga možete i Whatsapp/Viber na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  138. Molimo pročitajte, a također se obratite dr. Isikolu ako vam treba snažna ljubavna čarolija da popravite svoju narušenu vezu.
    Razvela sam se od muža kad sam bila šest mjeseci trudna s drugim djetetom. Neprekidno smo se svađali i svađali od dana začeća našeg prvog djeteta, od njega više nema ljubavi ni povjerenja, pa se razveo od mene. I sve te zviždaljke, pokušavao sam svim različitim sredstvima da ga vratim, isprobao sam i neke drugačije kotače za čaroliju ovdje u Sjedinjenim Državama, ali nijedan od njih nije mogao vratiti Richarda. Samo mi je dr. Isikolo garantirao hitno lijevanje čarolije u trajanju od 48 sati, a on me uvjerava da će moj suprug opet biti sa mnom. Pišem vam da vam se zahvalim i duboko zahvaljujem na održavanju svojih obećanja i korištenju vaših nadarenih i velikih moći da ga vratite kući. Oduševila me saznanje da ste specijalizirani za ponovno ujedinjenje Ljubavnika. Hvala vam gospodine što ste mi pomogli u najgorim vremenima u mom životu, što sam bila tako sjajna uroka za čaroliju i što ste mi pružili ljubavnu čaroliju koja mi je donijela toliko radosti u mom braku. Moj suprug se vratio i obećavam da me više nikada neće napustiti. Ako sumnjate u njegovu sposobnost, vjerujte mi. Trebali biste riskirati. Isplati se na načine koje nikada niste mogli ni zamisliti. Ako su vam sada bolji i potrebna vam je snažna i hitna ljubavna čarolija da biste vratili svog bivšeg ljubaznog kontakta s dr. Isikolom, on je jedini odgovor za vraćanje vaše prekinute veze ili braka. isikolosolutionhome@gmail.com ili ga možete i Whatsapp/Viber na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  139. Jako sam iznenađen čudesnim iskustvom i čudima dr. Isikola koje su se proširile internetom i širom svijeta, kako je on čudesno pomogao ljudima širom svijeta da povrate svoje izgubljene ljubavnike. Kontaktirao sam ga nakon što sam prošao kroz toliko svjedočanstava različitih ljudi kako on mi pomaže da vratim bivšeg ljubavnika, rekao sam mu o svom mužu koji me je napustio prije otprilike 8 mjeseci, i otišao od kuće sa svime što sam imao, bio sam zbunjen kad mi je rekao samo da se nasmiješim i budem spokojan uvjeravajući me da on će se nositi sa svime za samo 48 sati. Nakon drugog dana kada me je suprug nazvao, bio sam samo toliko šokiran, odabrao sam poziv i nisam mogao vjerovati svojim ušima, stvarno me molio da mu oprostim i dajem obećanja na telefon, Vratio se kući i također mi je dao vrlo lijepe poklone samo za njega kako bi dokazao svoju ljubav prema meni. bio sam toliko sretan da sam morao nazvati dr. Isikolo i zahvalio mu. Rekao mi je samo da podijelim dobre vijesti po cijelom svijetu. Pa, ako vam treba učinkovit i stvaran čarolija za bilo koji problem u vašem životu, možete kontaktirati dr. Isikolo na njegov e-mail isikolosolutionhome@gmail.com ili mu možete i Whatsapp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  140. NE ZABORAVITE ŠTO JE O NJEMU PISATI 100% STVARNA ŽIVOTNA PRIČA.

    Vratio sam se svom bivšem dečku uz pomoć DR OGUNDELE najboljeg kotača za čaroliju i toplo preporučujem DR OGUNDELE svima kojima je pomoć potrebna! .. Zovem se Pamela, ja sam iz Njemačke, želim svjedočiti kako sam se natrag moj dečko nakon što je raskinuo sa mnom, bili smo zajedno 3 godine, nedavno sam saznao da je moj dečko bio u vezi sa drugom djevojkom, kad sam se sukobila s njim, to je dovelo do svađe i on je konačno raskinuo sa mnom, pokušao sam sve što sam mogao da ga vratim, ali sve bezuspješno dok nisam vidio na forumu za vezu veziča o čaroliji koji pomaže ljudima da povrate izgubljenu ljubav putem Ljubavne čarolije, u početku sam sumnjao u to, ali odlučio sam pokušati , kad sam kontaktirao ovog urota za čaroliju preko Whatsappa +27638836445, i rekao mi šta da radim i ja sam to učinio, Tada je učinio ljubavnu čaroliju za mene. 24 sata kasnije, moj dečko me je nazvao i tražio moj oproštaj. Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i izvinio se zbog svoje greške i zbog boli koji mi je nanio. Tada smo od tog dana naša veza sada bila jača nego što je bila prije, Sve zahvaljujući DR OGUNDELE. on je tako moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču, DR OGUNDELE je pravi i moćni čarobnjak za čaroliju kojeg ću se uvijek moliti dugo živjeti da pomognem svom svijetu u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svoj Ex natrag ili vaš se muž preselio kod druge žene. Ako i vi trebate rešenje za bilo koji problem, nemojte više plakati, obratite se ovom moćnom čarobnjaku za čaroliju. Evo njegovog kontakta: dodajte ga na WhatsApp ili Viber: +27638836445. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com HVALA DR OGUNDELE

    ОдговориИзбриши
  141. Svjedočenje Tamare Noel, kako brzo vratiti svog bivšeg uz pomoć dr. Isikola!

    Bila sam povrijeđena i slomljena srca kad se prije 7 mjeseci u mom braku pojavio jedan veliki problem između mene i mog supruga. toliko strašno da je slučaj odveo na sud zbog razvoda. rekao je da više nikada ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođu kroz jake bolove. Pokušao sam svim svojim mogućim sredstvima da ga vratim nakon mnogo prosjačenja, ali sve bezuspješno i potvrdio je da je donio svoju odluku i da me više nikada nije htio vidjeti. Tako sam se jedne večeri, dok sam se vraćala s posla, upoznala svog starog prijatelja koji je tražio mog muža. Stoga sam mu objasnio sve i tako mi je rekao da je jedini način na koji mogu povratiti muža je da posjetim kotača za čaroliju zvanog DR ISIKOLO, jer je i njemu to zaista uspjelo. Iako nikad nisam vjerovao u čaroliju, ali nisam imao drugog izbora nego slijediti njegov savjet. Zatim mi je dao adresu e-pošte vračara čarolije koju je posjetio. Dakle, sljedećeg jutra poslao sam poštu na adresu koju mi ​​je dao i čarobnjak me uvjeravao da ću dobiti muža sljedećih 48 sati nakon što se ispoštujem. Kakva nevjerojatna izjava !! Nikad nisam vjerovao. pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Zatim sam obavio posao za mene i nakon 48 sati, tako da me iznenađujuće moj muž koji me nije zvao posljednjih 7 mjeseci nazvao da me obavijesti da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se vratio istog dana s puno ljubavi i radosti i ispričao se zbog svoje pogreške i boli koju je nanio meni i našoj djeci. Tada smo od tog dana naša veza bila jača nego kako je prije bila pomoć dr. ISIKOLO-a. Stoga ću vam dati savjet ako imate problema kontaktirajte ga, dajem vam 100% garanciju da će vam on pomoći.
    Pošaljite mu e-poštu na: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp/nazovite +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  142. Moj dečko se rastao sa mnom prije 2 mjeseca, jer je osjećao da ga varam s muškim prijateljem, pokušao sam sve što sam mogao da mu objasnim, ali on je platio gluhe uši, bio sam emotivno devastiran jer sam ga stvarno volio dok Na internetu sam vidio post o DR ISIKOLO-u koji pomaže ljudima da povrate svog izgubljenog ljubavnika, isprva sam sumnjao je li to stvarno jer nikad nisam vjerovao u takve stvari, ali odlučio sam ga pokusati, kontaktirao sam s njim i on je rekao mene što da radim i učinio sam to onda je učinio ljubavnu čaroliju za mene Proces čarolije za ponovno ujedinjenje ljubavnika je vrlo jednostavan i on nesebično djeluje na ljude na isti način na koji je obnovio moj odnos u roku od 48 sati, a moj dečko me zvao i molio nadoknadite se sa mnom, ako vam treba pomoć za popravljanje vašeg odnosa ili problema u braku. Evo njegovog kontakta, WhatsApp / Viber ga na: +2348133261196, pošaljite mu e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.

    ОдговориИзбриши
  143. U vezi sam sa svojim dečkom već 2 godine i planirali smo se uskoro vjenčati, a odjednom me je napustio zbog druge djevojke, jako volim ovog tipa i nikada ne mogu zamisliti svoj život bez njega. Dalje sam se trudio da ga vratim, ali sav moj trud da ga vratim u životu nije uspio. Bilo je tog vjernog dana, naišao sam na neke komentare na web stranici o ovom velikom čarobnjaku zvanom Dr Isikolo, pa su mnoge osobe tvrdile da im on pomaže da obnove svoj odnos i dovedu bivšeg, morao sam ga kontaktirati jer je on moja posljednja nada. Kontaktirao sam ga putem e-maila i on me uvjeravao da će za dva dana moj dečko napustiti drugu djevojku i vratiti se kod mene i bilo je jako veliko iznenađenje kad sam vidio kako se moj dečko vraća nakon dva dana. Danas sam jako sretna što se vratio k meni i to sam postigao uz pomoć dr. Isikola, i savjet ako vam je potrebna njegova pomoć, pošaljite mu i e-poštu
    E-adresa: isikolosolutionhome@gmail.com ili ga možete i Whatsapp / Viber na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  144. Da, istina je da je dr. Isikolo najbolji za obnovu slomljenih domova i odnosa.
    Zovem se Jojo Ivan i bio sam klijent DR ISIKOLO-a i moram vam reći da je pravi pravi čarobnjak. Kad sam kontaktirao ovog uroka za čaroliju, moj dečko me napustio dvije godine i uvijek sam ga želio da mi vrati. Upoznao sam DR ISIKOLO da mi pomogne prije otprilike mjesec dana i ponovno sam se povezao sa svojim dečkom. Kada me je bivši dečko napustio, to je za mene bilo nemir. Ovo je za mene postalo katastrofa što sam imao fiziološku traumu i moja obitelj je bila vrlo zabrinuta za svoje zdravlje. Nakon dvije godine, upoznao sam i DR ISIKOLO putem svjedočenja i on mi je rekao da se smirim da bez obzira u čemu je problem, on je dobar i spreman pomoći svima koji mu se jave. Samo u dva dana, moj bivši me nazvao i želio upoznati. Pristao sam i pripremio se za susret s njim, a on mi je rekao kako se osjećao krivim za ono što je učinio i da me želi nazad. Pohvalio sam DR ISIKOLO-a za njegov čudesan rad i preporučit ću ga svima kojima treba čarobnjak za čaroliju. Obratite mu se kako bi vam pomogao i brzo pošaljite na njegov e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  145. Sretna sam što ovdje dijelim svoje iskustvo i svjedočanstvo o tome kako sam dobila pomoć od dr. Ogundele. Am Mrs. Shelley Hanes iz Teksasa, SAD. Nakon braka imao sam lijepu obitelj; bila sam u braku sa 6 godina svojim mužem i odjednom se pojavila druga žena na slici moj suprug koji me je volio prije nego što je počeo sa mnom svađati se, toliko je bila uvredljiva da kad mu pokušam reći istinu o tome kako osjećati i to što radi nije u redu za obitelj, on se jako naljuti i udara me bilo čime što vidi oko sebe. ali još uvijek sam ga volio svim srcem unatoč svemu što mi je učinio i želio sam ga po svaku cijenu. onda je podnio zahtjev za razvod koji se cijeli moj život razbijao i nisam znao što da radim ... iselio se iz kuće i napustio mene i djecu na 3 godine. Tako mi je bliska prijateljica rekla o ljubavnoj čaroliji dr. Ogundele da mi vrati muža, a koristi i ljubavnu čaroliju dr. Ogundele kako bi dobila svog bivšeg dečka koji ju je napustio prije. I rekli su mi da su sada jako zadovoljni vezama. I upoznala me s urokom za čaroliju, isprva sam bila iznenađena i uplašena pa sam odlučila pokušati. Iako nisam vjerovao u sve te stvari, tada, kad je obavljao posebne molitve i bacio čaroliju, bio sam tako iznenađen, nakon 24 sata vratio se moj muž i molio se za moj oproštaj, shvatio je svoje pogreške, ja sam jednostavno nisam mogao vjerovati, ionako smo opet zajedno i opet smo jedna velika sretna obitelj kao nekada. Dogovorio sam s dr. Ogundeleom da obavijestim ljude o njegovom dobrom poslu, pa ako vam treba bilo kakva pomoć, savjetujem vam da se obratite dr. Ogundeleu Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com i za WhatsApp ili Viver Chat: +27638836445.

    ОдговориИзбриши
  146. Hej momci, toliko sam uzbuđena što ću dobiti mog muža nakon što je mene i naše 3 djece napustio zbog druge žene.
    Nakon dvije godine braka, ja i suprug vodili smo jednu ili drugu svađu dok me konačno nije napustio i preselio u Kaliforniju kako bih bio s drugom ženom. Osjećao sam da je moj život završen i moja djeca su mislila da više nikada neće vidjeti oca. pokušala sam biti snažna samo za djecu, ali nisam mogla kontrolirati bolove koji me muče, srce mi je bilo ispunjeno tugama i bolovima, jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Svaki dan i noć mislim na njega i uvijek bih volio da mi se vrati, stvarno sam se uznemirio i trebala mi je pomoć, pa sam potražio pomoć na mreži i naišao sam na web stranicu koja je sugerirala da DR ISIKOLO može pomoći da se brzo vratim , Dakle, osjećao sam da bih ga trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim, a ja sam to učinio, tada je za mene učinio (Ljubavna čarolija). 48 sati kasnije, suprug me stvarno zvao i rekao mi da mi toliko nedostaju ja i djeca, Tako nevjerojatno !! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje pogreške i zbog boli koju je nanio meni i djeci. Tada je od tog dana naš Brak sada bio jači nego što je bio prije, Sve zahvaljujući DR ISIKOLO. on je toliko moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na internetu da je DR ISIKOLO pravi i moćni čarobnjak za čaroliju, koji ću se uvijek moliti dugo živjeti kako bi pomogao svojoj djeci u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svog bivšeg natrag ili se vaš muž preselio kod druge žene, nemojte više plakati, obratite se sada ovom moćnom čarobnjaku. Evo ga kontakta: Pošaljite mu e-poštu na: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu možete i Whatsapp / Viber na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  147. Učinkovita moćna ljubavna čarolija da biste se vratili bivšem ljubavniku: Provjerite DR ISIKOLO

    Upravo sam doživio čuda ljubavne čarolije Dr.Isikola koja su se proširila internetom i širom svijeta, kako je on čudesno pomogao ljudima širom svijeta da obnove svoj brak i vrate izgubljene ljubavnike, a također pomažu u osvajanju lutrije. Kontaktirao sam ga nakon što sam prošao kroz toliko svjedočenja različitih ljudi kako on pomaže vratiti bivšu ljubavnicu, rekao sam mu o mom mužu koji me je napustio prije otprilike osam mjeseci i napustio dom sa svime što sam imao. DR ISIKOLO mi je rekao samo da se nasmiješim 3 puta i budem sposoban da će se pobrinuti za sve u samo 48 sati. Nakon drugog dana, Toni me nazvao, bio sam baš šokiran, odabrao sam poziv i nisam mogao vjerovati svojim ušima, stvarno me moli da mu oprostim i dajem obećanja na telefon. Vratio se kući i također mi je kupio novi auto samo da bi dokazao svoju ljubav prema meni. bio sam tako sretan i nazvao DR ISIKOLO i zahvalio mu, samo mi je rekao da podijelim dobre vijesti po cijelom svijetu. Pa, ako vam treba učinkovit i pravi čarobnjak za bilo koji problem u vašem životu, možete kontaktirati DR ISIKOLO na njegov e-mail : isikolosolutionhome@gmail.com ili ga možete i Whatsapp poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  148. Danas se osjećam tako radosno zbog pomoći koju mi ​​je DR ISIKOLO pružio za povratak mog muža. U braku sam 6 godina i bilo je tako strašno jer me suprug varao i tražio razvod. Ali kad sam na internetu naišla na e-mail DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com), odlučila sam stupiti u kontakt s njim i objasnila sam mu svoju situaciju, a zatim potražiti njegovu pomoć, ali na moje najveće iznenađenje rekao mi je da će mi pomoći u mom slučaju jer nema problema bez rješenja. rekao mi je što da radim, a radio je za mene, a suprug se vratio k vama nakon dva dana, kako je i obećao. Evo proslavljam jer se moj muž vratio kući i stvarno uživam u svom braku i velikoj proslavi. Nastavit ću svjedočiti na internetu, jer je DR ISIKOLO uistinu pomagač koji je Bog poslao da nam pomogne svima. Zašto sada ne kontaktirate DR ISIKOLO ako se suočavate sa bilo kakvim izazovima u vašem odnosu. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com ili ga možete i Whatsapp poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  149. Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  150. Toliko sam u srcu ovdje da se izrazim kako je dr. Isikolo spasio moj brak od razvoda. Ja i moj suprug imali smo nekih nesporazuma i razdvajali smo naš brak, sve dok nisam želio razvod. Tako da nemam druge mogućnosti nego otići na Internet kako bih potražio rješenje za svoj problem, tamo sam naišao na detalje dr. Isikola i kako je toliko ljudi pisalo dobre stvari o njemu i njegovim divnim djelima za njih i o tome kako je pomogao puno ljudi obnavljanjem odnosa. Kontaktiram dr. Isikola i on mi je rekao sve što trebam učiniti što radim i moj muž je za manje od 48 sati otkazao papire za razvod. Sada ja i moj suprug živimo zajedno u miru i harmoniji, zahvaljujući dr. Isikolu što mi je spasio brak od raspada. Podaci za kontakt dr. Isikolo nalaze se putem e-maila: isikolosolutionhome@gmail.com ili ga možete i Whatsapp poslati na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  151. Što da kažem, pucao sam od riječi da nije za dr. Isikola, ne bih sada bio sretan, on je za mene učinio prekrasnu stvar koju se ne mogu zadržati sam, nisam takva vrsta ljudi kojoj ćete pomagati nakon dobar posao, pobjeći će. Zato svakodnevno puštam ljude da znaju da postoji moćan veliki čovjek poput vas, koji će ikad vjerovati da se moja djevojka Rita još uvijek može vratiti k meni moleći se na koljenima nakon što me proživjela u 7 mjeseci dr. Isikolo učinio posao za mene koji me tjera da vjerujem da postoje pravi moćni čarobnjaci za čaroliju, ali samo je strpljivo imati moćnog poput dr. Isikola, mogu to dokazati svima koji žele kontaktirati ovog velikog čovjeka, neće žaliti jer dr. Isikolo mi je vratio ljubavnika u roku od 48 sati nakon što su me prevarili oni internetski kotačići za čaroliju koji traže novac naroda, ali upravo sada planiram vjenčati se s njom. Drago mi je hvala, dr. Isikolo, stvarno cijenim i molim to činite isto ljudima koji trebaju pomoć f rom ti. još jednom hvala mojim prijateljima tamo na bilo kojem problemu koji imate i pokušajte kontaktirati dr. Isikolo i razgovarati o njemu i vidjeti što će se dalje događati, e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com ili možete i Whatsapp na njemu 2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  152. Pomozi mi slaviti dr. Isikola zbog njegove velike pomoći. Ja sam jedan od onih ljudi koji su rekli da nikada neću nazvati vidovnjaka ili mađioničara ili bilo što drugo da mi pomogne u rješavanju mojih problema - najmanje svih mojih ljubavnih problema, ali stigao sam do točke kad sam znao da trebam neke smjernice i tako mi je drago što sam našao ovog čovjeka zvanog dr. Isikolo. Kad sam umalo izgubio Davida u jednoj našoj glupoj svađi i neprestanoj svađi (prekinuo je sa mnom), mislio sam da sam sve izgubio. Cijeli dan plačem i mislim da mi se više nikada neće vratiti. Pročitao sam toliko svjedočenja o ljubavnoj čaroliji dr. Isikola, kako pomaže vratiti bivšu ljubavnicu. Brzo mu pošaljem e-poštu. i isto tako vratiti mog muža svojom ljubavnom čarolijom. A kad sam bio u svom najzaslužnijem, nije me iskoristio. Vršili ste vrlo dobru uslugu osobi koja je u istinskoj potrebi. Ne znam kako ste to učinili ili kako djeluje ova magija, ali sve što znam je da se RADI i moj se čovjek vratio kod mene za 48 sati koliko mi je obećao !! David, moj suprug i ja smo sretni zajedno, i uvijek ću biti zahvalan dr. Isikolu. pošaljite mu e-poštu za bilo koju vrstu pomoći vrlo je sposoban i pouzdan za pomoć isikolosolutionhome@gmail.com ili ga možete i Whatsapp poslati na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  153. Moje ime je Savka Dabčević-Kučar, forma, Saariselkä. Nakon 12 godina braka, ja i suprug vodili smo jednu ili drugu svađu dok me napokon nije napustio i preselio u Kaliforniju kako bih bio s drugom ženom. Osjetio sam da mi je život gotov i moja djeca su mislila da više nikada neće vidjeti oca. pokušala sam biti snažna samo za djecu, ali nisam mogla kontrolirati bolove koji me muče, srce mi je bilo ispunjeno tugama i bolovima, jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Svaki dan i noć mislim na njega i uvijek želim da mi se vrati, stvarno sam se uznemirio i trebala mi je pomoć, pa sam potražio pomoć na mreži i naišao sam na web stranicu koja je sugerirala da dr. Osagiede može pomoći da se brzo vratim , Dakle, osjećao sam da bih ga trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim, a ja sam to učinio, a on je za mene učinio ljubavnu čaroliju. 48 sati kasnije, suprug me stvarno zvao i rekao mi da mi toliko nedostaju ja i djeca, Tako nevjerojatno !! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje pogreške i zbog boli koju je nanio meni i djeci. Tada je od tog dana naš Brak sada bio jači nego prije, Sve zahvaljujući dr. Osagiede. on je toliko moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na internetu da će dr. Osagiede pravi i snažni kotač za čaroliju za koga ću se uvijek moliti dugo živjeti kako bi pomogao svojoj djeci u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svog Ex-a natrag ili se vaš muž preselio kod druge žene, ne plačite više, odmah se obratite ovom moćnom čarobnjaku. Evo njegove adrese e-pošte za kontakt na: doctorosagiede75@gmail.com ili whatsapp na +2349014523836
    ili viber +2349014523836

    ОдговориИзбриши
  154. Moje ime Ted Volan, ja sam iz Italije. Moja supruga i ja u braku smo već oko 7 godina. Sretno smo bili u braku s dvoje djece, dječakom i djevojčicom. Prije 3 mjeseca počeo sam primjećivati ​​neko čudno ponašanje od njega i nekoliko tjedana kasnije otkrio sam da moja supruga viđa nekoga. Počela se dolaziti kući kasno s posla, jedva se brine za mene ili djecu više, Ponekad izlazi, a ne vraća se kući otprilike 2-3 dana. Učinio sam sve što sam mogao da riješim ovaj problem, ali sve bez uspjeha. Postala sam jako zabrinuta i potrebna mi je pomoć. Dok sam prošli tjedan pretraživao Internet, naišao sam na članak koji sugerira da dr. Ogundele može pomoći u rješavanju bračnih problema, obnovi narušenih odnosa i tako dalje. Dakle, osjećao sam da bih ga trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i on je učinio čaroliju za mene i rekao mi da će se moja supruga vratiti sa 24 sata, kakvo je čudo što je moja supruga došla do mene i izvinila se za učinjene pogreške i obećala da to više nikada neću učiniti. Otada se sve vratilo u normalu. Ja i moja obitelj ponovno sretno živimo zajedno .. Sve zahvaljujući dr. Ogundele. Ako vam treba čarobnjak koji može izgovoriti čaroliju koja zaista djeluje, rekao mi je da podijelim svjedočanstvo na internetu kako bi ljudi znali što je dobro učinio, predlažem da se obratite njemu ako trebate bilo kakvu pomoć, Dr Ogundele može ponuditi bilo koju vrstu pomoći poput liječenja svih vrsta bolesti, sudskih slučajeva, čarolije trudnoće, duhovne zaštite i još mnogo toga .. Neće vas razočarati. Ovo je njegov E-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp i Viber Chat: +27638836445.

    ОдговориИзбриши
  155. U vezi sam sa svojim dečkom već 2 godine i planirali smo se uskoro vjenčati, a odjednom me je napustio zbog druge djevojke, jako volim ovog tipa i nikada ne mogu zamisliti svoj život bez njega. Dalje sam se trudio da ga vratim, ali sav moj trud da ga vratim u životu nije uspio. Bilo je tog vjernog dana, naišao sam na neke komentare na web stranici o ovom velikom čarobnjaku zvanom Dr Isikolo, pa su mnoge osobe tvrdile da im on pomaže da obnove svoj odnos i dovedu bivšeg, morao sam ga kontaktirati jer je on moja posljednja nada. Kontaktirao sam ga putem e-maila i rekao mi sve što je bilo potrebno da učinim što sam učinio, a on me uvjerio da će za dva dana moj dečko napustiti drugu djevojku i vratiti se kod mene, i to je bilo vrlo sjajno iznenađenje kad vidim da se moj dečko nakon dva dana vraća k meni. Danas sam jako sretna što se vratio k meni i to sam postigao uz pomoć dr. Isikola, i savjet ako vam je potrebna njegova pomoć, pošaljite mu i e-poštu
    E-adresa: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348133261196
    Web stranica: drisikolosolutionhome.webnode.com

    ОдговориИзбриши
  156. Molimo pročitajte, a također se obratite DR ISIKOLO-u ako vam je potrebna moćna ljubavna čarolija da popravite svoju narušenu vezu.
    Razvela sam se od muža kad sam bila šest mjeseci trudna s drugim djetetom. Neprekidno smo se svađali i svađali od dana začeća našeg prvog djeteta, od njega više nema ljubavi ni povjerenja pa se razveo od mene. I sve te zviždaljke, pokušavao sam svim različitim sredstvima da ga vratim, isprobao sam i neke drugačije kotače pravopisa ovdje u svojoj zemlji, ali nijedan od njih nije mogao vratiti Richarda. Jedino mi je DR ISIKOLO garantirao hitno lijevanje čarolije u trajanju od 48 sati, a on me uvjerava da će moj suprug opet biti sa mnom. Pišem vam da vam se zahvalim i duboko zahvaljujem na održavanju svojih obećanja i korištenju vaših nadarenih i velikih moći da ga vratite kući. Oduševila me saznanje da ste specijalizirani za ponovno ujedinjenje Ljubavnika. Hvala vam gospodine što ste mi pomogli u najgorim vremenima u mom životu, što sam bila tako sjajna uroka za čaroliju i što ste mi pružili ljubavnu čaroliju koja mi je donijela toliko radosti u mom braku. Moj suprug se vratio i obećavam da me više nikada neće napustiti. Ako sumnjate u njegovu sposobnost, vjerujte mi. Trebali biste riskirati. Isplati se na načine koje nikada niste mogli ni zamisliti. Ako ste trenutno u pravu i potrebna vam je snažna i hitna ljubavna čarolija da biste vratili svog bivšeg ljubaznog kontakta s DR ISIKOLO-om, on je jedini odgovor za vraćanje vaše prekinute veze ili braka. isikolosolutionhome@gmail.com ili njegov WhatsApp: +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  157. Kako mi je ovaj veliki čovjek zvan dr. Isikolo pomogao da vratim ljubavnika u roku od 48 sati. moj ljubavnik koji je raskinuo sa mnom od prošlog svibnja ove godine i sav moj trud prema njemu natrag pokazao se abortive. toliko ga volim da kad god ga vidim s drugom djevojkom bit ću bijesna. pa sam jednog dana išao putem interneta kad sam vidio svjedočanstvo jedne žene kako joj je taj veliki muškarac DR ISIKOLO pomogao da se vrati sa suprugom, tako da sam za sreću otkazao kontakt muškarcu pa sam brzo nazvao broj koji nisam odabrao poslao sam mu e-poštu nakon otprilike dva sata kada me nazvao i odgovorio mi je na e-poštu. objasnio sam mu sve i dao mi je potpune informacije o procesu i što da radim. pa je rekao da mu trebaju neke predmete za molitvu za mene što sam i učinio, učinio sam sve što mogu kako bih mogao doći do njega da osiguram moju molitvu, a u roku od 48 sati, kako me je već uvjeravao, moj ljubavnik se vratio k meni moleći tražim oprost, sad me voli, njeguje me i obećava da me više nikada neće napustiti. sve zahvaljujući DR ISIKOLO-u, možete mu i poslati e-poštu: isikolosolutionhome@gmail.com ili njegov WhatsApp: +2348133261196 i budite sigurni u rješenje jer je on jednostavno najbolje što možete pronaći bilo gdje.

    ОдговориИзбриши
  158. Pozdrav, ovdje sam da širim ovu dobru vijest na cijeli svijet o tome kako sam dobio svoju bivšu ljubav. Poludio sam kad me je ljubav prošlog mjeseca ostavila zbog druge djevojke, ali kad sretnem prijatelja koji me upozna s DR ISIKOLOM, velikim glasnikom orakulom kojem služi, ispričao sam svoj problem DR ISIKOLO-u o tome kako je moja bivša ljubav napustila ja i isto kako sam trebao dobiti posao u vrlo velikoj tvrtki. Rekao mi je samo da sam došao na pravo mjesto da ću ostvariti svoju srčanu želju bez ikakvih nuspojava. Rekao mi je što trebam učiniti, Nakon što je to učinjeno, U sljedeća dva dana, moja me ljubav nazvala telefonom i izvinila što sam živjela prije mene, a isto tako i sljedećeg tjedna nakon što me ljubav pozvala da molim za oproštenje, bio sam pozvan na razgovor u moju željenu tvrtku, ako sam trebao raditi kao direktor. Toliko sam sretna i prezadovoljna da moram ovo reći cijelom svijetu da se javim DR ISIKOLO-u na sljedeću adresu e-pošte isikolosolutionhome@gmail.com i da riješim sav svoj problem .. Nijedan problem nije prevelik da bi ga mogao riješiti. Kontaktirajte izravno na isikolosolutionhome@gmail.com ili na WhatsApp: +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  159. Vraćajući se bivšem ljubavniku, hitno s ljubavnom čarolijom, DR ISIKOLO je zaista najbolji kaluđer za čarolije sa 100% -tnim jamstvom. zovem se Kimberly Johnson. Nikad nisam vjerovao u ljubavne čarolije ili magiju dok nisam stupio u kontakt s ovim čarobnjakom zvanim DR ISIKOLO koji su toliko ljudi testirali na mreži, moćan je. Moj partner počeo se loše ponašati i baviti se neznanom damom nakon teških i teških vremena i napustio me. prošli smo zajedno i moj život je bio naopako jer je naša veza već 4 godine i stvarno sam ga voljela. Njegova majka bila je protiv mene i nije imao dobro plaćen posao, pa kad sam upoznao ovog čarobnjaka, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio sam mu stvari u početku, bio sam neodlučan, skeptičan i sumnjičav, ali jednostavno sam ga pokušao i za dva dana, nakon što se ispoštovao i pružio sve što je bilo potrebno da radi za mene, moj me je čovjek nazvao sam i došao do mene ispričavajući se da je sve bilo riješeno s njegovom mamom i obitelji i dobio je novi razgovor za posao, tako da bismo trebali doći oženjen, nisam vjerovao da to radi ovako i bilo je zaista nevjerojatno i ponosan sam što svjedočim i cijenim DR ISIKOLO-a jer je on jednostavno najbolji što ga ikad možete pronaći. trebate učinkovit i pravi čarobnjak za pravopis za bilo koji problem u vašem životu, možete kontaktirati DR ISIKOLO na njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.com ili njegov WhatsApp/Viber ga na: +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  160. DR ISIKOLO je to učinio ponovo za mene nakon što mi je pomogao vratiti muža. Želim obavijestiti svijet o DR ISIKOLO-u, velikom čarobnjaku koji je vratio mog otuđenog muža kad sam mislio da je izgubljena svaka nada. pa sam ga kontaktirao i ispoštovao sve što mi je rekao da učinim i doista sam dobio rezultat za 48 sati koliko me uvjeravao. DR ISIKOLO koristio je svoju snažnu čaroliju da mi osmjeh na lice vrati moj čovjek svojom čarolijom, u početku sam mislio da sanjam kad mi se muž vratio na koljena moleći me da joj oprostim i prihvatim je natrag pa čak od tada me voli više nego što sam ikada očekivao, pa sam dao zavjet da ću svijetu dati do znanja o DR ISIKOLO-u, jer je sjajan čovjek. Imate li problema u svojoj vezi? je li vaš partner raskinuo s vama, a vi i dalje volite i želite njega ili nju natrag? Imate li problema sa svojim financijama? ili vam treba pomoć bilo koje vrste, obratite se danas DR ISIKOLO-u, dajem vam 100% garanciju da će vam on pomoći baš kao što je i meni pomogao. Adresa e-pošte DR ISIKOLO je: isikolosolutionhome@gmail.com.com ili njegov WhatsApp na: +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  161. Danas se osjećam tako radosno jer sam dio onih koji se raduju zbog pomoći koju mi ​​je pružio doktor Isikolo zbog povratka mog muža. U braku sam 6 godina i bilo je tako strašno jer me suprug varao i tražio razvod. Ali kad sam na internetu naišla na e-mail doktora Isikola (isikolosolutionhome@gmail.com.com) koju sam objavila jedna gospođa, odlučila sam stupiti u kontakt s njim i objasnila sam mu svoju situaciju, a zatim potražiti njegovu pomoć, ali moju najveće iznenađenje rekao mi je da će mi pomoći u mom slučaju jer nema problema bez rješenja. rekao mi je što da radim, a radio je za mene, a suprug se vratio k vama nakon dva dana, kako je i obećao. Evo proslavljam jer se moj muž vratio kući i stvarno uživam u svom braku i velikoj proslavi. Nastavit ću svjedočiti na internetu, jer je doktor Isikolo zaista pomagač koji je Bog poslao da nam pomogne svima. Zašto sada ne kontaktirate doktora Isikola ako se suočavate sa bilo kakvim izazovima u vašem odnosu. Možete se obratiti na njegovu adresu e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com.com ili na njegov WhatsApp na: +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  162. Hej momci, toliko sam uzbuđena što ću dobiti mog muža nakon što je mene i naše 3 djece napustio zbog druge žene.
    Nakon dvije godine braka, ja i suprug vodili smo jednu ili drugu svađu dok me napokon nije napustio i preselio u drugi grad da budem s drugom ženom. Osjećao sam da je moj život završen i moja djeca su mislila da više nikada neće vidjeti oca. pokušala sam biti snažna samo za djecu, ali nisam mogla kontrolirati bolove koji me muče, srce mi je bilo ispunjeno tugama i bolovima, jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Svaki dan i noć mislim na njega i uvijek bih volio da mi se vrati, stvarno sam se uznemirio i trebala mi je pomoć pa sam potražila pomoć na mreži i naišla sam na web stranicu koja je sugerirala da DR ISIKOLO može pomoći da se brzo vratim. Stoga sam osjećao da bih ga trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim, a ja sam to učinio, tada je za mene učinio (Ljubavna čarolija). 48 sati kasnije, suprug me stvarno zvao i rekao mi da mi toliko nedostaju ja i djeca, Tako nevjerojatno !! Tako se vratio s puno ljubavi i radosti i ispričao se zbog svoje pogreške i boli koju je nanio meni i djeci. Tada je od tog dana naš Brak bio jači nego što je bio prije. Sve zahvaljujući DR ISIKOLO. on je toliko moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na internetu da je DR ISIKOLO pravi i snažni kotač za čaroliju za koga ću se uvijek moliti dugo živjeti kako bi pomogao svojoj djeci u vremenu nevolje. ako ste ovdje i trebate svoju Ex leđa ili je vaš muž preselio drugu ženu, nemojte više plakati, samo se obratite ovom moćnom čarobnjaku za čaroliju. Evo njegovog kontakta: Pošaljite mu e-poštu na: isikolosolutionhome@gmail.com.com ili njegov WhatsApp na: +2348133261196. DR ISIKOLO vas nikada neće iznevjeriti.

    ОдговориИзбриши
  163. MOĆ PRODAVANJA LJUBAVI I IZGUBITI LJUBAV LJUBAVI DOSTAVLJATI POVRATAK LJUBAV, KONTAKT DR ISIKOLOL VIA KAKO DO +2348133261196

    Vratio sam se svom bivšem dečku uz pomoć DR ISIKOLO-a najbolji najbolji čarobnjak na mreži i toplo preporučujem DR ISIKOLO svima kojima je potrebna pomoć! .. Želim svjedočiti kako sam vratio svog dečka nakon što je raskinuo sa ja, zajedno smo 3 godine, nedavno sam saznao da je moj dečko bio u vezi s drugom djevojkom, kad sam se sukobio s njim, došlo je do svađe i on je konačno raskinuo sa mnom, pokušao sam sve što sam mogao da ga vratim ali sve bezuspješno sve dok nisam na forumu za vezu vidio post o čarobnjaku koji pomaže ljudima da povrate izgubljenu ljubav putem Ljubavne čarolije, u početku sam sumnjao u to, ali odlučio sam pokušati, kad sam kontaktirao ovu urotu čarolije putem svoju e-poštu, a on mi je rekao što da radim i ja sam to učinio, Tada je učinio ljubavnu čaroliju za mene. 48 sati kasnije, moj dečko me stvarno nazvao i rekao mi da mi toliko nedostaje, Tako nevjerojatno !! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje pogreške i zbog boli koji mi je nanio. Tada od tog dana naša veza je sada bila jača nego što je bila prije, Sve zahvaljujući DR ISIKOLO. on je toliko moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na Internetu da je DR ISIKOLO pravi i moćni čarobnjak za čaroliju za koga ću se uvijek moliti dugo živjeti kako bi pomogao svojoj djeci u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svog bivšeg natrag ili se vaš muž preselio kod druge žene, nemojte više plakati, obratite se sada ovom moćnom čarobnjaku. Evo njegovog kontakta: Pošaljite mu e-poštu na: isikolosolutionhome@gmail.com.com ili njegov WhatsApp na: +2348133261196 HVALA DR ISIKOLO-u.

    ОдговориИзбриши
  164. Pročitao sam svjedočanstva o ulozi ljubavnog čarolije dr. Isikola o tome kako je pomagao mnogim ljudima da vrate svoje bivše ljubavnike u roku od 48 sati. Iskreno, samo sam razmišljao je li to stvarno i može li ovaj čovjek zaista pomoći vratiti moju ljubavnicu koga toliko volim. Odlučio sam ga kontaktirati jer jako volim svog dečka i bili smo razdvojeni nekoliko mjeseci. Stvarno mi je toliko nedostajalo, pokušao sam sva druga sredstva da ga vratim, ali nisam uspio. Kontaktirao sam dr. Isikola i on rekao mi je da će mi se bivši vratiti u naredna 48 sati, dr Isikolo ga je otpustio da zna koliko ga volim i želim. Otvorio je oči i zamislio koliko toga zajedničkog dijelimo. Moja bivša osoba sada mi se vraća. Dok ovo pišem ovo svjedočanstvo, ja sam najsretnija djevojka na zemlji, a ja i moj dečko živimo sretan život i naša je ljubav sada jača nego što je bila prije naše prekini.Sve zahvalnosti zahvaljujem dr. Isikolotu na pretjeranom poslu koji je učinio za mene pomažući mi da se vratim sa svojim bivšim dečkom. Želio bih napustiti mail adresu dr. Isikola i nadam se da ćete vidjeti ovo svjedočanstvo i kontaktirati ga ako imate ljubavnika kojeg zaista želite tako loše vratiti. Njegov mail: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  165. Posebno hvala dr. Agbazara za POVRATAK moje voljene u roku od 48 sati. Nemam što drugo reći osim da vam zahvalim i da vam kažem da sam sretna .. Moj ljubavnik se prema meni ponaša bolje i većinu svog vremena provodi sa mnom sada govoreći koliko me voli kao i uvijek .. Ako Imate problema s voljenim kontaktom dr. Agbazara putem e-maila: ( agbazara@gmail.com ) ili WhatsApp ( +2348104102662 ) jer je on rješenje svih problema u vezi

    ОдговориИзбриши
  166. Da li vam je potrebna ljubavna čarolija da biste vratili bivšeg ljubavnika ili se ponovno spojili s bračnim partnerom i ponovno učinili da vaš brak funkcionira? Pošaljite DR ISIKOLO za brzo rješenje od 48 sati. Imao sam problem sa suprugom prije godinu i šest mjeseci, što nas je razdvojilo. Kad je raskinuo sa mnom, bio sam zbunjen i nisam znao što da mu vratim, unutra sam se osjećao tako prazno. Dok nisam naišao na DR ISIKOLO na internetu o tome kako je Pomagao mnogim ljudima da riješe razne probleme. Poslao sam mu e-poštu i rekao sam mu svoj problem i učinio sam ono što je tražio da učinim za njega da mi pomogne, da na kratko ukratko opišem dugačku priču, Prije nego što sam to znao, za manje od 48 sati, moj muž me nazvao i vratio se k meni i rekao mi da mu je žao zbog onoga što se događa između nas oboje. Napokon pišem ovo svjedočanstvo kako bih vam se zahvalio i zahvalio DR ISIKOLO što ste se držali vaših riječi i vaših obećanja da ćete mi ga vratiti u samo 48 sati vašeg moćnog čarolijskog liječenja i za korištenje vaših nadarenih i velikih moći vrati ga. Ako vam je potrebna njegova pomoć, možete kontaktirati njegov Whatsapp +2348133261196 ili poslati e-poštu na isikolosolutionhome@gmail.com i podijeliti nevjerojatno svjedočanstvo poput mene.

    ОдговориИзбриши
  167. Pravi čarobnjak pod nazivom DR ISIKOLO
    bila sam tako depresivna kad me je ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo se izlazili 5 godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više nema osjećaja za mene. Postala sam tužan čovjek nakon svega što smo bili kroz zajedničku ljubav, nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer moja ljubav prema njoj bila je neprocjenjiva trgovina iz bilo kojeg razloga, jednog dana kad sam prolazio internetom vidio sam komentar o tome ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučio sam pokušati vidjeti sebe kontaktirajući ga i odmah sam odgovorio i objasnio što prolazim, a on je rekao da drugi čovjek koristi vudu čaroliju na nju, zbog čega je i otišla ja za njega, unatoč mojoj brizi za nju i obećavam da će mi pomoći da povratim ljubavnicu, a također će mi pomoći da mu stavim mrtvu čaroliju kako me ubuduće ne može uzvratiti, za manje od tri dana momka je upucala nepoznata osoba momci na Floridi i u roku od pet dana moja djevojka je bila u moja je kuća čekala da se vratim s posla, a kad sam to učinio, počela je moliti govoreći da joj je žao što nikad ne zna što je nad njom. hvala DR ISIKOLO sada sam zadovoljan svojom djevojkom i sve sada ide glatko. kontaktirajte Petera za bilo kakvu uroku osvete i bivšu uroku putem isikolosolutionhome@gmail.com Također ga na Whatsapp možete kontaktirati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  168. Ja i moj dečko bili smo zajedno 8 mjeseci, a prošlo je 6 mjeseci od kada smo se razdvojili. Još uvijek ga volim, ali neki kako osjećaju nepravedno. Zašto voljeti nekoga tko te ne voli nazad? Molila sam se i molila se ovih mjeseci i ništa. Još je sa svojom novom djevojkom (s kojom živi), ali to ne znači da moram potražiti pomoć Prvih tjedana nakon raskida bio sam u koljenima i molio se da potražim pomoć; pomoći da se vraćen odnos vrati bivšem ljubavniku ", pa sam se odlučila oprobati jer toliko volim svog dečka. pa sam kontaktirao dr. Isikola i rekao mu sav svoj problem, a on mi je dao 100% garanciju da ću se nakon uroka vratiti momku, tako da sam bio nadaren i sretan što sam ga kontaktirao, učinio sam sve što je tražio od mene i na moje najveće iznenađenje 2 dana nakon čarolije, moj dečko me nazvao i ispričao se zbog onoga što mi je učinio i tražio moj oproštaj da se vratim kući zbog mene, stvarno sam povrijeđen i prolazim kroz trenutke u kojima me je napustio, nakon svega što je dr. Isikolo učinio za mene sam mu oprostio, a on se vratio kući s više ljubavi i sreće, sve zahvaljujući dr. Isikolou stvarnom afričkom kaluđeru za čaroliju koji je Google do sada preporučio ove godine .. Dakle, plz, ako trebate pomoć, kontaktirajte i njega. Zaključno ćete vidjeti da se morate samo pouzdati u postupak. Dr Isikolo je dobar pravi čarobnjak, pa ga nazovite ili dodajte na Whats-aplikaciju: +2348133261196 ili mu pošaljite e-mail na adresu e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com.

    ОдговориИзбриши
  169. Jeste li slomljeni od srca? Ne uzrujavajte se, neka vam DR EDO pomogne da vam vrati svog bivšeg "Bio sam u braku 5 godina s dvoje djece i živio sam sretno sa svojom obitelji dok stvari nisu postale ružne sa mnom i mojim suprugom što nas vodi u svađe i svađa se skoro svaki put. pogoršalo se u trenutku kad je moj suprug podnio zahtjev za razvod. Pokušala sam sve što je bilo moguće kako bih ga promijenila i ostala sa mnom jer sam ga voljela svim srcem i nisam htjela izgubiti muža, ali sve se jednostavno nije uspjelo. Izasao je iz kuće i nastavio podnijeti zahtjev za razvod braka. Molio sam i pokušao sve, ali još uvijek ništa nije uspjelo. Do proboja je došlo kada me je netko upoznao s ovom divnom, sjajnom karikom za čaroliju zvanom DR EDO , Ko mi je na kraju pomogao. Nikada nisam bio obožavatelj ovakvih stvari, ali jednostavno sam odlučio isprobati jer sam bio očajan i nisam ostao bez izbora. Učinio je čaroliju za mene i stvari su se zaista odvijale onako kako je obećao i mom mužu promijenite mišljenje i vratite se kući da ostanete sa mnom i djeca. I obećaj da me više nikad neće povrijediti. živimo sretno kao što je to bilo uz pomoć DR EDO-a. Ako vam je potrebna pomoć, možete kontaktirati DR EDO putem e-pošte edolovespelltemple@gmail.com, možete ga nazvati ili dodati na WhatsApp: +2348159452497.

    ОдговориИзбриши
  170. Nevjerojatna ljubavna čarolija da se vratite s partnerom i popravite svoju narušenu vezu
    Moj suprug je raskinuo sa mnom prije 3 mjeseca, i prisilio me da potpišem papire za razvod i bio sam potpuno slomljen. I nisam se mogao emocionalno vratiti u bilo koji oblik. Zahvaljujem Bogu na ovom čudesnom i sjajnom čarobnjaku koji mi je pomogao. Wow! Ova čarobnica za čaroliju toliko mi je pomogla. Dr Isikolo mi je zajamčio hitno lijevanje čarolije od 24 sata, od čega sam i prihvatio. Šokantno! ovog mjeseca, 5. rujna 2019., suprug me je nazvao s puno isprika nakon 48 sati, što me uvjeravao, i učinio sve što je bilo moguće kako bi povukao papire za razvod koji su prethodno trajali snagom ovog čudovišta. Neki su svjedočili da je doveo svog bivšeg ljubavnika, neki su svjedočili da obnavlja maternicu, liječi rak, virus herpes simpleksa i druge bolesti, hvala vam toliko Gospodine na vašim snažnim čarolijama. izrazi nisu dovoljni da kažem hvala. Dr Isikolo e-poštom Sada za hitnu ljubav Čarolija isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  171. Dečko me ostavio zbog druge djevojke. Trebala sam ga vratiti očajnički jer sam ga toliko voljela. Postala sam jako zabrinuta i potrebna mi je pomoć. dok sam pretraživao internet, naišao sam na posebno svjedočanstvo o toj dobroj pomoći dr. Eda da se brzo vrati i zaustavi razvod ili raskid i tako dalje, tako da sam osjećao da bih ga trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim, a ja sam to učinio, a zatim je učinio (vrati ljubavnu čaroliju) za mene. 28 sati kasnije, moj dečko se vratio k meni plačući i molio sam za oprost. Danas sam tako sretna i želim preporučiti ovu sjajnu urotu svakome kome zaista treba hitno rješenje za njegove narušene veze i brak, a pošaljite ga na e-adresu: edolovespelltemple@gmail.com. Jednostavno se obratite sjajnom dr. Edu. Ako imate problema, kontaktirajte ga i garantiram vam da će vam on pomoći. Nemojte više plakati, kontaktirajte sada ovaj moćni čarobnjak. Hvala vam dr. Edo što ste spasili moje prekinute veze i vratili mog dečka kod mene! “Pošaljite ga e-poštom na adresu: edolovespelltemple@gmail.com, možete ga nazvati ili dodati na WhatsApp: +2348159452497

    ОдговориИзбриши
  172. Dojmio me pomoć dr. Isikola. To mi se stvarno događa. Vraćam bivšeg muža. Moje ime je Veronica Adrian. Danas sam vrlo sretna što pišem o svom pomagaču koji se molio za mene zbog moje veze. Bog je doista koristio ovog čovjeka da pomogne mojoj situaciji. Molim vas uslišajte moje riječi ako tražite čaroliju za pomoć, obratite se dr. Isikolo. On je danas najbolji čarobnjak koji vam može pomoći. Prije dvije godine, ja i moj suprug vodili smo veliku svađu koja je dovela do našeg razvoda. Za mene i moje dijete bilo je pakao što smo se morali preseliti u drugi grad. Postao sam samohrani roditelj. Dr Dr Isikola upoznao sam tek prije mjesec dana kada sam mu rekao za svoju situaciju i on mi je rekao da se ne brinem zbog toga. Za dva dana moj bivši suprug se vratio kod mene. Dogodilo se u utorak ujutro kada sam od kuće (roditelja) primio poziv da me traži. Prihvatio sam ga da dođe k meni i ispričao mi se klečeći pred našim sinom. Odmah sam znao da mi je taj čovjek pomogao. Ja sam vrlo sretna žena sa svime što se dogodilo u mom životu. Ako se želite obratiti zagovorniku čarolije, upoznajte dr. Isikola i iznenadit ćete se čudesnim promjenama u vašem životu. Njegova je e-pošta isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete Whatsapp poslati i na +2348133261196. kontaktirajte ga i on će vam odgovoriti.

    ОдговориИзбриши
  173. Vratio sam se svom bivšem dečku uz pomoć DR.EDO-a najbolji alat za provjeru čarolija na mreži i toplo preporučujem DR.EDO svima kojima je pomoć potrebna! Želim svjedočiti kako sam vratio svog dečka nakon što je raskinuo sa mnom, bili smo zajedno 3 godine, nedavno sam saznao da je moj dečko bio u vezi s drugom djevojkom, kad sam se sukobio s njim, to je dovelo do svađe, a on napokon sam raskinuo sa mnom, pokušao sam sve što sam mogao da ga vratim, ali sve bezuspješno dok nisam na forumu za vezu vidio post o čarobnjaku koji pomaže ljudima da povrate izgubljenu ljubav putem Ljubavne čarolije, u početku sam sumnjao ali odlučio sam pokušati, kad sam kontaktirao ovu čaroliju putem svoje e-pošte, a on mi je rekao što da radim i učinio sam to, a onda je učinio ljubavnu čaroliju za mene. 36 sati kasnije, moj dečko me stvarno zvao i rekao mi da mi toliko nedostaje, Tako nevjerojatno !! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje greške i zbog boli koji mi je nanio. Tada od tog dana, naša veza je sada bila jača nego što je bila prije, Sve zahvaljujući DR.EDO. on je tako moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na internetu da je DR.EDOreal i moćni čarobnjak za čaroliju za koga ću se uvijek moliti dugo živjeti kako bi pomogao svojoj djeci u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svog bivšeg natrag ili se vaš muž preselio kod druge žene, nemojte više plakati, obratite se sada ovom moćnom čarobnjaku. Evo njegovog kontakta: Pošaljite mu e-poštu na: edolovespelltemple@gmail.com, možete ga i nazvati ili dodati na WhatsApp: +2348159452497.

    ОдговориИзбриши
  174. Iz obilja srca usta govore. Moje ime je Valentino Emil. Moj suprug EX suprug koristio je čaroliju za moju ženu i ona se vratila njemu. Osjetio sam kako mi je srce slomljeno jer nisam znao kako da je vratim. Učinio sam sve što sam mogao da je vratim sa svojim bliskim prijateljima, ali ništa se nije uspjelo. Dakle, na svom radnom mjestu pokušao sam tražiti pomoć putem interneta i pronašao sam razne svjedočanstva o tome kako je doktor Isikolo bio vjeran i koristan svojim čarolijama. Pokušao sam ga kontaktirati i objasnio sam mu svoj problem. Doktor Isikolo pomogao mi je u čaroliji koja me vratila suprugu u roku od 48 sati nakon što sam kontaktirao s njim i zaista je bilo čudo. Uvjeravao me da nas ništa više ne može razdvojiti i od ove godine kolovoza do ovog trenutka bio sam pun radosti sa svojom ženom. Kontaktirajte ga danas za bilo koju vrstu pomoći, spreman je pomoći .. putem e-maila: isikolosolutionhome@gmail.com.com ili njegovog WhatsApp/Viber ga na: +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  175. Ovo je svjedočanstvo koje želim da svi vide. ja sam oženjen četiri godine i na petu godinu mog braka, druga žena je imala čaroliju da mi oduzme ljubavnika, a moj suprug je napustio mene i djecu, a mi smo patili 2 godine dok nisam mislio na post u kojem je ovaj čovjek DR EDO su nekome pomogli i odlučila sam da ga pokusam da mi pomogne dovesti mog ljubavnog muža kući i vjerujte mi da samo pošaljem svoju sliku njemu i mom mužu i poštivala sam informacije koje mi je dao da posao bude učinio i nakon 36 sati, kako mi je rekao, vidio sam automobil kako ulazi u kuću i gle, to je moj muž i on je došao k meni i djeci i zato sam sretan što mogu učiniti svakoga od vas sličnim susreo se s tim čovjekom i vratite se svom ljubavniku. Njegov e-mail: edolovespelltemple@gmail.com, možete ga i nazvati ili dodati na WhatsApp: +2348159452497. hvala toliko DR EDO. On je najbolje što možete pronaći bilo gdje.

    ОдговориИзбриши
  176. Moj dečko se rastao sa mnom prije 2 mjeseca, jer je osjećao da ga varam s muškim prijateljem, pokušao sam sve što sam mogao da mu objasnim, ali on je platio gluhe uši, bio sam emotivno devastiran jer sam ga stvarno volio dok Na internetu sam vidio post o DR ISIKOLO-u koji pomaže ljudima da povrate svog izgubljenog ljubavnika, isprva sam sumnjao je li to stvarno jer nikad nisam vjerovao u takve stvari, ali odlučio sam ga pokusati, kontaktirao sam s njim i on je rekao mene što da radim i učinio sam to onda je učinio ljubavnu čaroliju za mene Proces čarolije za ponovno ujedinjenje ljubavnika je vrlo jednostavan i on nesebično djeluje na ljude na isti način na koji je obnovio moj odnos u roku od 48 sati, a moj dečko me zvao i molio nadoknadite se sa mnom, ako vam treba pomoć za popravljanje vašeg odnosa ili problema u braku. Evo njegovog kontakta, WhatsApp/Viber ga na: +2348133261196, pošaljite mu e-poštu (isikolosolutionhome@gmail.com).

    ОдговориИзбриши
  177. Кад сам пронашао доктора Јохна, имао сам очајничку потребу да вратим бившег љубавника. Оставио ме због друге жене. Догодило се тако брзо и уопште нисам имао речи у ситуацији. Избацио ме после 4 године без икаквог објашњења. Контактирам доктора Јона преко његове веб странице и он ми је рекао шта треба да урадим пре него што он може да ми помогне, а ја сам урадио оно што ми је рекао, након што сам пружио оно што је желео, дао је љубавну чаролију да нам помогне да се вратимо заједно . Убрзо након што је учинио своју чаролију, мој дечко ми је почео поново слати СМС-ове и осетио сам се ужасним због онога што ми је управо пропустио. Рекао је да сам му најважнија особа у животу и то сада зна. Ми смо се уселили заједно и он је био отворенији према мени него раније и тада је почео проводити више времена са мном него раније. Откако ми је др Јохн помогао, мој партнер је веома стабилан, веран и ближи ми је него раније. Др Јохна топло препоручујем свима којима је помоћ потребна. Е-маил: дрјохнсоцо@гмаил.цом, позовите га или додајте на вхатсапп преко: +2348147766277

    ОдговориИзбриши
  178. Iznenađen sam čudesnim iskustvom i čudima dr. Isikola koje su se proširile internetom i širom svijeta, kako je on čudesno pomogao ljudima širom svijeta da povrate svoje izgubljene ljubavnike. on mi pomaže da vratim bivšeg ljubavnika, rekao sam mu o svom mužu koji me je napustio prije otprilike 8 mjeseci, i otišao od kuće sa svime što sam imao, bio sam zbunjen kad mi je rekao samo da se nasmiješim i budem spokojan uvjeravajući me da on će se nositi sa svime za samo 48 sati. Nakon drugog dana kada me je suprug nazvao, bio sam samo toliko šokiran, odabrao sam poziv i nisam mogao vjerovati svojim ušima, stvarno me molio da mu oprostim i dajem obećanja na telefon, Vratio se kući i također mi je dao vrlo lijepe poklone samo da bih dokazao svoju ljubav prema meni, bio sam toliko sretan da sam morao nazvati dr. Isikola i zahvalio mu, rekao mi je samo da podijelim dobre vijesti širom svijeta , Pa, ako vam je potreban učinkovit i pravi čarobnjak za pravopis problem u vašem životu možete kontaktirati dr. Ofemo na njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.com ili na njegov WhatsApp/Viber na: +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  179. Moje ime je Finja Leo, želim reći veliku zahvalnost čovjeku koji je danas iza mojih osmijeha ponovnim ujedinjenjem mene i mog muža nakon što se razveo od mene, nakon što je otišao, patio sam s ozbiljnim zdravstvenim problemima zbog prekomjernog razmišljanja i depresije dok nisam stupio u kontakt čarobnjak koji mi je govorio što da radim i ja sam to ispunio, a on mi ga je vratio za 48 sati. Doktor Isikolo koji je vrlo moćan kaluđer za čaroliju i vratio mi je muža i natjerao ga da molim da mu oprostim za sve što mi je učinio, stvarno sam mu toliko nedostajao i uvijek sam ga volio. Sretan sam što sam ga vratio u svoj život i svaka moja zahvalnost ide liječniku Isikolo što mi je pomogao i vratio svog supruga u moj život sa svojim velikim silama. Moji prijatelji koji prolaze kroz probleme sa brakom i razvodom braka, uvjeravam vas da svog ljubavnika možete vratiti u svoj život uz pomoć doktora Isikola. Možete ga kontaktirati na: (isikolosolutionhome@gmail.com) Nastavit ću objavljivati ​​njegovo ime na internetu zbog dobrog posla koji je učinio za mene .. Njegova je e-pošta opet isikolosolutionhome@gmail.com ili njegov WhatsApp/Viber na : +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  180. Svakodnevno se probudim sa osmijehom na licu i pjevam pohvale ovom moćnom čarobnjaku zvanom dr. Isikolo koji mi je učinio veliku uslugu spasivši moju vezu od raspada. Mislio sam da imam savršenu vezu do trenutka kada se moj ljubavnik kasno i svakodnevno počne vraćati kući, a on mi daje različite izgovore, a onda sam ga odlučio pomno pratiti i tada otkrivam da je imao aferu s drugom djevojkom. Slomljeno mi je srce jer sam mu toliko vjerovala i znajući da ima tajnu vezu, jako me boli i duže je obraćao pažnju na mene ili mi pokazao ljubav. Prije nego što sam to znao, ostavio me zbog djevojke i bio sam u dubokoj zbrci izgubivši ga drugoj ženi. Ali zahvaljujem svima koji su kontaktne podatke dr. Isikola postavili na Internet, jer sam kroz to uspio kontaktirati dr. Isikola, a on mi je pomogao da ga vratim za 48 sati i danas je moj odnos obnovljen ljubavlju i više romantike nego ikad prije. Ako ste u bilo kakvoj vezi ili bračnom stresu, učinit ću vam uslugu tako što ćete odbaciti kontaktne podatke dr. Bena koji su putem e-maila: isikolosolutionhome@gmail.com ili ga možete i Whatsapp/Viber na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  181. Pozdrav svima! Sretna sam što mogu podijeliti moje divno iskustvo o DR ODION-u. On je moćan vračar čarolije iz zapadne Afrike. Pomogao mi je da prebacim ljubavnu čaroliju koja mi je vratila ljubavnika za 48 sati, baš kao što je i obećao da je čovjek njegovih riječi i ja toliko vjerujem u njega i usmjerio sam mnoge svoje prijatelje prema njemu i oni uvijek dobivaju dobar rezultat koji traže ako vam treba njegova pomoć kontaktirajte ovog moćnog kalužera za čaroliju zvanog DR ODION kontaktirajte ga putem svoje e-pošte (drodion60@yandex.com) ili ga možete i pročitati na +2349060503921.

    ОдговориИзбриши
  182. Nitko me nije mogao natjerati da vjerujem da će pismo koje ću uskoro napisati zapravo jednoga dana napisati. Bio sam najveći skeptik u svijetu. Nikad nisam vjerovala u čarobne čarolije ili nešto slično, ali pouzdan izvor (vrlo blizak suradnik) rekao mi je da je DR EDO vrlo posvećena, nadarena i talentirana osoba, i nakon mnogo "cajolinga", ona ( moj suradnik) natjerao me da kontaktiram njegov e-mail; edolovespelltemple@gmail.com. Bila je to jedna od najboljih stvari koje sam ikada učinio. Moj ljubavni život bio je u neredu; Prošla sam dva razvoda i bila sam na rubu trećeg. Jednostavno se nisam mogao suočiti s još jednim razvodom i želio sam se potruditi kako bi naša veza funkcionirala, ali izgleda da moj muž nije bio briga. Dakle, bez ičega osim gubitka ponosa, provjerio sam. Bio sam zeznut. DR EDO je ZA STVARNO. Činio je što god čini magijom, i gle - samo dva Dva dana kasnije, vratio sam muža! Bilo je to kao čudo! Odjednom je poželio bračno savjetovanje, i nama ide jako, jako dobro, na putu oporavka! Ljubav i mnogo blagoslova natrag! Kontaktirajte DR EDO putem e-pošte: edolovespelltemple@gmail.com, možete ga nazvati ili dodati na WhatsApp: +2348159452497

    ОдговориИзбриши
  183. Obećavam da ću podijeliti ovo svjedočanstvo u cijelom svijetu nakon što se moj dečko vrati k meni, a danas se s dužnim poštovanjem želim zahvaliti dr. Isikolu što je donio radost i sreću mojim odnosima i mojoj obitelji. Želim vas sve obavijestiti da postoji pravi čarobnjak koji je pravi i pravi. Nikada nisam vjerovao u bilo koju od ovih stvari dok nisam izgubio svog dečka, zatražio sam pomoć dok nisam našao dr. Isikola, kotača za čaroliju s rešetkama. nakon što je čarolija izvršena. Četiri dana kasnije zazvonio mi je telefon, i tako šokantno, moj dečko me nije zvao posljednje 3 godine i uputio mi ispriku zbog puknuća srca i rekao mi da je spreman da budi mi leđa kost do kraja života sa mnom. Dr Isikolo ga je otpustio da zna koliko ga volim i želim. Otvorio je oči i zamislio koliko toga zajedničkog dijelimo. Dok sada pišem ovo svjedočanstvo, ja sam najsretnija djevojka na zemlji i ja i moj zaručnik živim sretan život, a naša ljubav je sada jača nego što je bila prije rastave. Zato sam obećao da ću podijeliti svoje svjedočanstvo u cijelom svemiru. Zahvaljujem dr. Isikolu na pretjeranom poslu koji je učinio za mene. Slijedi adresa e-pošte ako se u bilo kojoj situaciji na kojoj pretrpi srčani udar, i uvjeravam vas da će, kao i moj, sigurno pomoći i vama. E-adresa: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  184. Život mi je podnio radost i sreću, sve zbog DR EDO-a nakon godinu dana tuge i tuge, bez da budem s onim koga volim, pokušao sam sve što mogu kako bih bio siguran da usrećim svog ljubavnika, ali čini se da nikad neće uspjeti Pa, bilo je kao da radim sve uzalud, ali sve hvala DR EDO što je došao promijeniti svoje brige i tuge na Joy. Znao sam velikog čovjeka kad sam pročitao divne kritike o DR EDO-u kako je pomagao mnogim ljudima na problemima odnosa, čitao sam časopis u kojem sam tada vidio sjajna svjedočanstva, a zatim sam odlučio ne gubiti vrijeme. ne brinem se što me uvjerava da će se u roku od 36 sati sve urediti, toliko sam vjerovao DR EDO-u jer vjerujem da me ne može iznevjeriti i poslao sam mu sve svoje detalje. Doista DR EDO me nikada nije iznevjerio, vratio se moj muž koji me je napustio na dobru godinu dana. Moj suprug i ja zadovoljno živimo otkad nas je ovaj čarolija ponovno spojio zajedno sa svojim ljubavnim čarolijama. Hvala vam tako puno DR EDO na vašim moćnim čarolijama. izrazi nisu dovoljni da kažem hvala. evo njegove adrese e-pošte edolovespelltemple@gmail.com, možete ga nazvati ili dodati na WhatsApp: +2348159452497.

    ОдговориИзбриши
  185. Ja sam Monica Andrea. Pozdrav svima koji ovo svjedočenje čitaju. Suprug me odbio nakon tri (3) godine braka samo zato što je druga žena imala čaroliju prema njemu i ostavio je mene i dijete da patimo. Jednog dana kad sam čitao putem interneta, vidio sam post o tome kako ovaj čarobnjak zvan DR EDO, pomažu ženi da se vrati mužu i dao sam mu odgovor na njegovu adresu, a on mi je rekao da žena ima čarolija o mom mužu i rekao mi je da će mi pomoći i nakon 2 dana da ću muža vratiti. Položio sam svu svoju vjeru u vas i slijedio vaše upute prema pismu. Sretniji smo sada više nego ikad. cijela stvar izgleda predivno i tako prirodno! To je najnevjerojatnija stvar koju doživim u tvojoj ljubavnoj čaroliji. Vjerovao sam mu i danas mi je drago što ste svi mogli znati da ovaj čarobnjak može stvoriti ljubav. jer sam sada zadovoljna s mužem. riječi dovoljno da kažem hvala. ali iz najdubljeg dijela mog srca pokazat ću zahvalnost dijeleći ovo svjedočanstvo na sve strane i dajte im do znanja da ste najbolji progonitelj čarolije. hvala što si vratio bivšeg muža. Njegova e-adresa: edolovespelltemple@gmail.com. možete ga nazvati ili dodati na WhatsApp: +2348159452497

    ОдговориИзбриши
  186. Kako mi je ovaj veliki čovjek zvan dr. Isikolo pomogao da vratim ljubavnika u roku od 48 sati. moj ljubavnik koji je raskinuo sa mnom od prošlog svibnja ove godine i sav moj trud prema njemu natrag pokazao se abortive. toliko ga volim da kad god ga vidim s drugom djevojkom bit ću bijesna. pa sam jednog dana išao putem interneta kad sam vidio svjedočanstvo jedne žene kako joj je taj veliki muškarac DR ISIKOLO pomogao da se vrati sa suprugom, tako da sam za sreću otkazao kontakt muškarcu pa sam brzo nazvao broj koji nisam odabrao poslao sam mu e-poštu nakon otprilike dva sata kada me nazvao i odgovorio mi je na e-poštu. objasnio sam mu sve i dao mi je potpune informacije o procesu i što da radim. pa je rekao da mu trebaju neke predmete za molitvu za mene što sam i učinio, učinio sam sve što mogu kako bih mogao doći do njega da osiguram moju molitvu, a u roku od 48 sati, kako me je već uvjeravao, moj ljubavnik se vratio k meni moleći tražim oprost, sad me voli, njeguje me i obećava da me više nikada neće napustiti. sve zahvaljujući DR ISIKOLO-u, možete mu i poslati e-poštu: isikolosolutionhome@gmail.com ili njegov WhatsApp: +2348133261196 i budite sigurni u rješenje jer je on jednostavno najbolje što možete pronaći bilo gdje.

    ОдговориИзбриши
  187. Nikada nisam vjerovao u čarolije ili magije sve dok nisam upoznao ovu posebnu kalupu za čaroliju zvanu DR ISIKOLO. Muškarac za kojeg sam se želio oženiti ostavio me 3 mjeseca na našoj svadbenoj ceremoniji i život mi je bio naopako. Bio je sa mnom 4 godine i stvarno ga toliko volim. ostavio me zbog druge žene bez razloga. kad sam ga nazvao, nikad nije prihvatio moje pozive i ne želi me vidjeti oko sebe. pa kad sam čovjeku rekao što se dogodilo. pomogao mi je da napravim neka čitanja, a nakon čitanja naterao me da shvatim da je druga žena učinila neke čarolije nad mojim mužem i da je to razlog zašto me napustio .. rekao mi je da će mi pomoći da dam čaroliju da ga vratim. U početku sam bio skeptičan, ali jednostavno sam pokušao i za dva dana, Moj suprug me nazvao sam i došao mi se ispričati. Ne mogu vjerovati da se ikada više može vratiti k meni, ali sada sam sretan da se vratio i da smo sada u braku i živimo kao sretna obitelj. Objavljujem na forumu ako bilo kome treba pomoć ovog čovjeka. Možete mu se obratiti putem ovog WhatsAppa: +2348133261196 ili e-poštom na adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  188. Što bih učinio da vratim muža da nije bilo pomoći DR ISIKOLO-a. Bila sam totalno zbunjena kad me suprug razveo i rekao da me je umorio. Moj život nije bio ništa bez njega i pokušao sam sve što sam mogao da ga natjeram da otkaže razvod, ali on je rekao da je njegov um odlučen i nastavili smo zasebnim putem. Plakala sam od šoka, srama i boli kad mi je prijatelj kada je tražio pomoć i rekao da se javim prijatelju DR ISIKOLO za pomoć jednog starog prijatelja kad je čuo kroz što prolazim i žurno sam kontaktirao DR ISIKOLO i objasnio mu je sve i rekao mi je da će mi se muž vratiti molivši me da ga prihvatim sve u roku od 48 sati. Kasnije tog dana, suprug me nazvao na telefon plačući i isprva molio za oproštenje. Mislio sam da sanjam dok nije došao u kuću molivši i prihvatio sam ga znajući da sam učinio sve što je moguće da se ponovno ujedinim s njim. Trenutno, obojica živimo kao jedno. Za više upita o tome kako stupiti u kontakt s DR ISIKOLO-om, pošaljite e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com ili WhatsApp na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  189. Ova 2019. godina bila je tako blažena za mene jer mi je Bog dao razlog da ponovno živim sretno nakon što mi je slomljeno srce 3 mjeseca kada me je muž zanemario i vratio se svojoj ljubavnici. Trpio sam i prolazio sam kroz sve vrste emocionalnih mučenja jer nisam mogao dobiti nikakvu pomoć da se vratim svom muškarcu, sve dok me kolega iz kolektiva DR DR nije ispitivao za DR EDO koji mi je dao potpuno uvjerenje o njemu da on može biti od pomoći meni. Stupio sam u kontakt s DR EDO-om i slušao sam njegove riječi i slijedio upute koje mi je dao. Možete li vjerovati da se moj muž vratio kući u roku od 12 do 16 sati, kako je rekao i danas, moj se brak obnavlja. Tako sam zahvalan, zahvalan i zahvalan Bogu što sam koristio DR EDO kako bih vratio svog muškarca nakon 3 mjeseca slomljeni brak. Ima li nekoga tko se treba vratiti svome ljubavniku ili treba bilo kakvu pomoć? Zatim predlažem da stupite u kontakt s DR EDO sada putem njegove e-pošte: edolovespelltemple@gmail.com. možete ga nazvati ili dodati na WhatsApp: +2348159452497.

    ОдговориИзбриши
  190. Hello i am here to spread this good news to the entire world on how i got my ex love back. I was going crazy when my love left me for another girl last month, But when i meet a friend that introduce me to DR ISIKOLO the great messenger to the oracle that he serve, I narrated my problem to DR ISIKOLO about how my ex love left me and also how i needed to get a job in a very big company. He only said to me that i have come to the right place were i will be getting my heart desire without any side effect. He told me what i need to do, After it was been done,In the next 2 days, My love called me on the phone and was saying sorry for living me before now and also in the next one week after my love called me to be pleading for forgiveness, I was called for interview in my desired company were i needed to work as the managing director. I am so happy and overwhelmed that i have to tell this to the entire world to contact DR ISIKOLO at the following email address isikolosolutionhome@gmail.com and get all your problem solve.. No problem is too big for him to solve..Contact him direct on isikolosolutionhome@gmail.com or his WhatsApp: +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  191. Vratio sam se svom bivšem dečku uz pomoć dr. Isikola, najboljeg čarobnjaka na mreži, i dr. Isikolo preporučujem svima kojima je pomoć potrebna. Želim svjedočiti kako sam vratio svog dečka nakon što je raskinuo sa mnom, bili smo zajedno 3 godine, nedavno sam saznao da je moj dečko bio u vezi s drugom djevojkom, kad sam se sukobio s njim, to je dovelo do svađe i on napokon sam raskinuo sa mnom, pokušao sam sve što sam mogao da ga vratim, ali sve bezuspješno dok nisam na forumu za vezu vidio post o čarobnjaku koji pomaže ljudima da povrate izgubljenu ljubav putem Ljubavne čarolije, u početku sam sumnjao u to ali odlučio sam pokušati, kad sam kontaktirao ovog vračara čarolije putem svoje e-pošte, a on mi je rekao šta da radim i učinio sam to, a onda je učinio ljubavnu čaroliju za mene. 48 sati kasnije, moj dečko me stvarno nazvao i rekao mi da mi toliko nedostaje, Tako nevjerojatno !! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje greške i zbog boli koji mi je nanio. Tada smo od tog dana naša veza bila jača nego što je bila prije, Sve zahvaljujući dr. Isikolo. on je tako moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na Internetu da je dr. Isikolo pravi i snažni kotač za čaroliju kojeg ću se uvijek moliti dugo živjeti kako bi pomogao svojoj djeci u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svog bivšeg natrag ili se vaš muž preselio kod druge žene, nemojte više plakati, obratite se sada ovom moćnom čarobnjaku. Evo njegovog kontakta: Pošaljite mu e-poštu na: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196. HVALA dr. Isikolo

    ОдговориИзбриши
  192. Neopisiva radost i sreća su mi previše zbog svega što mi je DR EDO učinio u životu da mi pomogne vratiti svoju ženu koja me razvela gotovo godinu dana. Bila sam posljednja osoba na zemlji koja je prihvatila činjenicu da čarolije postoje tek dok DR EDO nije pomogao da se moja supruga vrati u roku od 48 sati svojim moćnim čarolijama. Dobra 3 mjeseca nakon razvoda, demoliran sam na svom radnom mjestu zbog depresije, jer ne znam što da joj vratim, ali hvala Bogu danas što koristim DR EDO kako bih dobio svoju sreću i ljubavni život. Samo prošli tjedan, unaprijeđen sam u položaj i tu sam da podijelim svoje iskustvo s tim čovjekom zvanim DR EDO. Ne znam kroz što prolazite danas, ali znam da u svim situacijama uvijek postoji izlaz. Kontaktirajte ga za bilo kakvu pomoć putem e-maila: (edolovespelltemple@gmail.com), možete ga nazvati ili dodati na WhatsApp: +2348159452497

    ОдговориИзбриши
  193. Sreća je sve što sada vidim. Nikad nisam mislio da smo ja i moj dečko ponovno ujedinjeni. Nakon što sam bio u vezi s njim 5 godina, raskinuo je sa mnom, učinio sam sve što sam mogao da ga vratim, ali sve bezuspješno, želio sam ga toliko se vratio zbog ljubavi koju imam prema njemu, preklinjao sam ga sa svime, obećao sam mu, ali on je to odbio, objasnio sam svoj problem nekome na mreži i ona mi je predložila da se radije obratim kotaču za čaroliju koji bi mi mogao pomoći čarolija da ga vratim, ali ja sam tip koji nikad nije vjerovao u čaroliju, nisam imao izbora nego da ga isprobam, poslao sam e-poštu kotača s čarolijom i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu prije 3 dana kad je bacio čarolija i iznenađujuće 3. dan, bilo je oko 16:00, moj bivši me zvao, bio sam toliko iznenađen, odgovorio sam na poziv i sve što je rekao je bilo tako žao zbog svega što se dogodilo da je želio da se vratim kod njega on me toliko voli, bila sam tako sretna i otišla sam k njemu, tako smo započeli živjeti zajedno opet sretno od tada, obećao sam da ću svima koji znam da imaju problema u vezi biti od pomoći takvoj osobi tako što ću je uputiti u jedinog pravog i snažnog kaluđera čarolije koji mi je pomogao oko mog problema i koji razlikuje se od svih lažnih vani, svih koji trebaju pomoć čarobnjaka, njegovu e-poštu: (drodion60@yandex.com) ili WhatsAPP njegov broj mobitela +2349060503921

    ОдговориИзбриши
  194. DR ISIKOLO je to učinio ponovo za mene nakon što mi je pomogao vratiti muža. Želim obavijestiti svijet o DR ISIKOLO-u, velikom čarobnjaku koji je vratio mog otuđenog muža kad sam mislio da je izgubljena svaka nada. pa sam ga kontaktirao i ispoštovao sve što mi je rekao da učinim i doista sam dobio rezultat za 48 sati koliko me uvjeravao. DR ISIKOLO koristio je svoju snažnu čaroliju da mi osmjeh na lice vrati moj čovjek svojom čarolijom, u početku sam mislio da sanjam kad mi se muž vratio na koljena moleći me da joj oprostim i prihvatim je natrag pa čak od tada me voli više nego što sam ikad očekivao, pa sam dao zavjet da ću svijetu dati do znanja o DR ISIKOLO-u, jer je sjajan čovjek. Imate li problema u svojoj vezi? je li vaš partner raskinuo s vama, a vi i dalje volite i želite njega ili nju natrag? Imate li problema sa svojim financijama? ili vam treba pomoć bilo koje vrste, obratite se danas DR ISIKOLO-u, dajem vam 100% garanciju da će vam on pomoći baš kao što je i meni pomogao. Adresa e-pošte DR ISIKOLO je: isikolosolutionhome@gmail.com.com ili njegov WhatsApp/Viber na: +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  195. Nevjerojatna ljubavna čarolija da se vratite s partnerom i popravite svoju narušenu vezu
    Moj suprug je raskinuo sa mnom prije 3 mjeseca, i natjerao me da potpišem papire za razvod, a meni je bilo potpuno slomljeno srce. I nisam se mogao emocionalno vratiti u bilo koji oblik. Zahvaljujem Bogu na ovom čudesnom i sjajnom čarobnjaku koji mi je pomogao. Wow! Ova čarobnica za čaroliju toliko mi je pomogla. Dr Isikolo zajamčio mi je hitno lijevanje čarolije u trajanju od 48 sati, od čega sam i prihvatio. Šokantno! ovog mjeseca, 7. prosinca 2019., suprug me je nazvao s puno isprika nakon 48 sati, što me uvjeravao, i učinio sve što je bilo moguće kako bi povukao papire za razvod koji su prethodno trajali snagom ovog čudotvornog pokretača čarolije. Neki su svjedočili da je doveo svog bivšeg ljubavnika, neki su svjedočili da obnavlja maternicu, liječi rak, virus herpes simpleksa i druge bolesti, hvala vam toliko Gospodine na vašim snažnim čarolijama. izrazi nisu dovoljni da kažem hvala. Dr Isikolo e-poštom Sada za hitnu ljubav Čarolija isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  196. DR ISIKOLO je jednostavno najbolji čarobnjak i pomoćnik. Moje ime je Loreta Emilio. Iz poštovanja prema vama i vašim čarolijama moram ovo svjedočanstvo znati svima. Bio sam u drugim kotačima pravopisa, a da nisam vidio rezultata. Samo sam želio da dođem k tebi ranije, od tebe sam dobio najbolje. Mog bivšeg supruga nije bilo godinu dana, a išao sam posvuda i druge kotače za čaroliju za pomoć, ali nema rezultata sve dok me prijatelj nije upoznao s dr. Isikolom. Nakon što je ljubavna čarolija obavljena, konačno sam dobila poziv od njega. Njegove su čarolije učinile čuda i moja muž se vratio pun ljubavi. To je čudo! Iznenada se vratio s cvijećem govoreći da bih mu trebao oprostiti. Bio sam istinski ošamućen i šokiran kad je moj muž kleknuo moleći za oproštaj i da ga primim natrag .. Stvarno mi nedostaje riječi i radostan sam, ti si Bog poslana meni i cijeloj mojoj obitelji .. A sada sam još jednom radosna žena.Hvala vam dr. Isikolo. Svima koji traže pravi čarobnjak za čaroliju treba kontaktirati DR ISIKOLO Na isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp na 2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  197. Tako sam sretna što dijelim ovo svoje fantastično svjedočanstvo. Život mi se u 48 sati potpuno promijenio. Mogu se vidjeti u ogledalu i nasmiješiti se. Imam povjerenja u sebe i svoje sposobnosti prvi put u starosti. Imam svog dečka u životu uz pomoć dr. Isikola. Izvinio je 24 sata nakon što je stvorena čarolija. Rekao je da je shvatio da se zapravo nikada nije želio raskinuti, ne može se nositi s emocionalnom prtljagom koju sam cijelo vrijeme nosio oko sebe. Rekao je da misli da je negativan utjecaj na moj život i da je najbolje da ode. Rekao je da je teško što sam stalno govorio o prošlosti. Oboje smo se oprostili. Imam novac u džepu koji je napokon moj. (Moja provjera naknade za naknadu stigla mi je, rekli su mi da su prošli mjeseci. Ja sam živi dokaz onoga što dr. Isikolo može učiniti. Puno vam zahvaljujem dr. Isikolo na divnoj stvari koju ste učinili u mojoj vezi. Tako sam sretna sada. S vašim pomozite da smo oboje mogli vidjeti i govoriti istinu jedni drugima. Nikad nisam mislio da bi čarolija mogla pomoći par prije nego što sam vrlo zadovoljan kontaktirao s vama i pokrenuo sve ovo da se dogodi. Svatko tko ima problema u vezi može kontaktirati dr. Isikolo putem e-maila isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши